Tervetuloa Kouvolan seurakuntaan

Tule mukaan sillä ”kaikille tilaa riittää ja kaikille paikkoja on”.

Kouvolan seurakunta haluaa olla evankeliumiin pitäytyvä, perinteitä kunnioittava ja uusille ideoille avoin seurakunta. Seurakunta ei ole pelkästään toimitilat ja henkilöstö. Me kaikki Kouvolan seurakunnan kastetut jäsenet yhdessä muodostamme osan Kristuksen seurakuntaa täällä Kouvolassa.

Meitä työntekijöitä on 41 ammattilaista, lastenohjaajia, nuorisotyöntekijöitä, pappeja ja kanttoreita jne. Toimintamme on aktiivista ja ulospäin suuntautuvaa.

Kerrotaan, että Kouvola sai nimensä Kouvo-nimisestä uudisasukkaasta ja sanan yksi merkitys on karhu. Karhusta on tullut Kouvolan kaupungin tunnus ja maskotti. Kouvolan seurakunta ei halua olla sellainen pelottava karhu, joka täytyy kiertää kaukaa ja joka koetaan uhkana omalle elämälle. Olimmepa sitten missä tehtävässä tahansa, haluamme kutsua seurakuntalaisia sekä seurakunnan ulkopuolella olevia hyvän Jumalan yhteyteen.

Haluamme myös rohkaista kaikkia välittämään lähimmäisistään täällä Kouvolassa ja lähetystyön kautta maailmanlaajuisesti. Haluamme olla läsnä lähimmäistemme ilossa ja surussa, kulkea rinnalla eri elämänvaiheissa. Tule mukaan sillä ”kaikille tilaa riittää ja kaikille paikkoja on”.

Seurakunnat järjestävät toimintaa turvallisesti

Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset ja tapahtumat järjestetään yleisölle avoimina tilaisuuksina, hyvästä hygieniakäytännöstä ja osallistujien terveysturvallisuudesta huolehtien. Tiloissamme on toistaiseksi voimassa tilakohtainen henkilömäärärajoitus, noin puolet kyseisen tilan maksimihenkilömäärästä.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta, joita päivitetään tarvittaessa.

Tervetuloa kirkkoon verkossa!

24.10. klo 10 jumalanpalvelus Keskuskirkossa on seurattavissa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavan kautta, Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisenä jumalanpalveluksena.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä, joka palvelee myös virkatodistuksiin, sukuselvityksiin, avioliiton esteiden tutkintaan, kirkon jäsenyyteen ja rekisteröintiin liittyvissä asioissa.

Toimistosihteeri
Kouvolan seurakunta

Kouvolan seurakunnan toimintaa ja tiloja koskevat tiedustelut ja varaukset.

Ystävykset halaavat.