Tervetuloa Kouvolan seurakuntaan

Tule mukaan, sillä ”kaikille tilaa riittää ja kaikille paikkoja on”.

Kouvolan seurakunta haluaa olla evankeliumiin pitäytyvä, perinteitä kunnioittava ja uusille ideoille avoin seurakunta. Me kaikki Kouvolan seurakunnan kastetut jäsenet yhdessä muodostamme osan Kristuksen seurakuntaa täällä Kouvolassa. 

Kerrotaan, että Kouvola sai nimensä Kouvo-nimisestä uudisasukkaasta ja sanan yksi merkitys on karhu. Karhusta on tullut Kouvolan kaupungin tunnus ja maskotti. Kouvolan seurakunta ei halua olla sellainen pelottava karhu, joka täytyy kiertää kaukaa ja joka koetaan uhkana omalle elämälle. Olimmepa sitten missä tehtävässä tahansa, haluamme kutsua seurakuntalaisia sekä seurakunnan ulkopuolella olevia hyvän Jumalan yhteyteen.

Haluamme myös rohkaista kaikkia välittämään lähimmäisistään täällä Kouvolassa ja lähetystyön kautta maailmanlaajuisesti. Haluamme olla läsnä lähimmäistemme ilossa ja surussa, kulkea rinnalla eri elämänvaiheissa. Tule mukaan, sillä ”kaikille tilaa riittää ja kaikille paikkoja on”.

Osallistu toimintaamme

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Jumalanpalveluksiin voit osallistua kirkoissa tai verkon välityksellä. Huolehdimme hyvästä terveysturvallisuudesta kaikissa tilaisuuksissamme. Osallistu toimintaamme vain täysin terveenä, kiitos. Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan. Seurakuntien toiminnasta löydät tietoa tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Katso tiedot jumalanpalveluksista.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja (pl. kasteet, vihkimiset ja hautajaiset) tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon.

Huomioithan, että kaste-, vihki- ja hautausvaraukset ja niihin liittyvät tilavaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä, joka palvelee myös virkatodistuksiin, sukuselvityksiin, avioliiton esteiden tutkintaan, kirkon jäsenyyteen ja rekisteröintiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Kouvolan seurakunta
Savonkatu 40
45100 Kouvola

Ota yhteyttä

Avoinna ma-pe klo 9-15
Savonkatu 40
45100 Kouvola

Hautaan siunaamiset: p. 040 195 2633 ma-pe klo 9-15. Kasteet, vihkimiset ja kodinsiunaukset: p. 040 522 0672 ma-pe klo 9-11. Virkatodistukset, sukuselvitykset: p. 040 195 2599 ma-to klo 9-12. Haudanhoito ja -hallinta, uurnanlaskuvaraukset: p. 040 712 4556 kesäaikana ma-pe 9-12.

Ystävykset halaavat.