Tervetuloa Kouvolan seurakuntaan

Tule mukaan, sillä ”kaikille tilaa riittää ja kaikille paikkoja on”.

Kouvolan seurakunta haluaa olla evankeliumiin pitäytyvä, perinteitä kunnioittava ja uusille ideoille avoin seurakunta. Me kaikki Kouvolan seurakunnan kastetut jäsenet yhdessä muodostamme osan Kristuksen seurakuntaa täällä Kouvolassa.

Kerrotaan, että Kouvola sai nimensä Kouvo-nimisestä uudisasukkaasta ja sanan yksi merkitys on karhu. Karhusta on tullut Kouvolan kaupungin tunnus ja maskotti. Kouvolan seurakunta ei halua olla sellainen pelottava karhu, joka täytyy kiertää kaukaa ja joka koetaan uhkana omalle elämälle. Olimmepa sitten missä tehtävässä tahansa, haluamme kutsua seurakuntalaisia sekä seurakunnan ulkopuolella olevia hyvän Jumalan yhteyteen.

Haluamme myös rohkaista kaikkia välittämään lähimmäisistään täällä Kouvolassa ja lähetystyön kautta maailmanlaajuisesti. Haluamme olla läsnä lähimmäistemme ilossa ja surussa, kulkea rinnalla eri elämänvaiheissa. Tule mukaan, sillä ”kaikille tilaa riittää ja kaikille paikkoja on”.

Toiminnan rajoitukset 31.1. asti

Kouvolan seurakuntien jumalanpalveluksiin voit osallistua kirkoissa tai verkon välityksellä. Kuorot, leirit sekä yli 10 henkilöä kokoava aikuisten harrastetoiminta ovat tauolla tammikuun loppuun asti. Kaikessa toiminnassa huomioidaan terveysturvallisuus rajoittamalla tilaisuuksien osallistujamäärää, huomioimalla turvavälit ja tarjoamalla käsidesiä. Osallistuthan toimintaan vain täysin terveenä ja käytäthän kasvomaskia.

Katso tästä linkistä ajankohtaiset uutisetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja (pl. kasteet, vihkimiset ja hautajaiset) tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon.

Huomioithan, että kaste-, vihki- ja hautausvaraukset ja niihin liittyvät tilavaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä, joka palvelee myös virkatodistuksiin, sukuselvityksiin, avioliiton esteiden tutkintaan, kirkon jäsenyyteen ja rekisteröintiin liittyvissä asioissa.

Ystävykset halaavat.