Päiväkerhot Anjalankoskella

Koronaviruksen vuoksi kokoava toiminta on toistaiseksi tauolla. Lastenohjaajat ja muut työntekijät päivittävät seurakunnan Facebook-sivuille Raamatun kertomuksia, askarteluvinkkejä ja muuta mukavaa. Voit poimia virikettä arkeen sieltä. Voimia ja siunausta tässä poikkeustilanteessa!

Päiväkerhoissa yhdessä tekeminen ja leikkiminen ovat tärkeitä juttuja. Niiden kautta lapset tutustuvat toisiinsa ja saavat kavereita. Kerhossa myös lauletaan, askarrellaan, leikitään leluillla, kuunnellaan satuja ja hiljennytään lasten hartaushetkeen. Joskus voidaan viettää juhlia tai teemapäiviä tai lähteä retkelle. Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa yleensä klo 9-11. Kerhot ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen elokuussa 2020 alkaviin päiväkerhoihin

Kerhopaikkaa voi hakea lapselle, joka täyttää 3 vuotta vuoden 2020 aikana tai vanhemmalle lapselle. Ilmoittautumislomakkeita päiväkerhoihin saa kerhopaikoilta lastenohjaajilta. Ilmoittautua voi myös 4.3.-5.4.2020 tästä linkistä. Tieto kerhopaikasta tulee kirjeenä kotiin.

Eväät ja tossut reppuun

Pakkaa lapselle mukaan kerhotossut ja pienet eväät. Myös vaihtovaatekerta on joskus tarpeen.

Kerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhojen toiminta jatkuu viikolla 2 tammikuussa 2020.

Elomaantalon perhekerho kokoontuu kevätkaudella ensimmäisen kerran maanantaina 20.1.2020 ja Iltaperhekerho Myllykoskella 14.1.2020 klo 17.

Perjantai PERHEKERHOT aloittavat kevätkauden toimintansa 24.1.2020.

lapset

Kerhopaikat ja -ajat 2019-2020

Anjalan seurakuntatalo (Anjalantie 3)

ma ja ti  klo 9-11.00  5 v.  Mirja Nopanen, Eeva Hietaharju
ti ja ke  klo 9-11.00  3-4 v.  Mirja Nopanen, Minna Halonen

Ummeljoen kyläkirkko (Rita-ahontie 3)

pe/ parillinen viikko  klo 9-11  3-5 v./perhekerho  Mirva Ekman

Myllykosken seurakuntakoti (Paperitehtaantie 1)

ke ja to  klo 9-11  3-5 v.   Eeva Hietaharju, Leena-Kaisa Katajala

Inkeroisten seurakuntatalo (Terholantie 4)

ma ja ti  klo 9-11  3-5 v.  Mirva Ekman, Leena-Kaisa Katajala

Sippola, Sippolantie 15, eskarin yläkerta.

ma  klo 13.00 -15.00  3-5 v.  Mirva Ekman, Minna Halonen, Eeva Hietaharju
 to  klo 9.00 -11.30  3-5 v.  Mirva Ekman, Minna Halonen