Päiväkerhot Anjalankoskella

- kerhotossut ja eväät reppuun ja sitten kerhoilemaan!

Päiväkerhoissa yhdessä tekeminen ja leikkiminen ovat tärkeitä juttuja. Niiden kautta lapset tutustuvat toisiinsa ja saavat kavereita. Kerhossa myös lauletaan, askarrellaan, leikitään leluillla, kuunnellaan satuja ja hiljennytään lasten hartaushetkeen. Joskus voidaan viettää juhlia tai teemapäiviä tai lähteä retkelle. Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa yleensä klo 9-11.30. Kerhoon on hyvä pakata lapselle mukaan kerhotossut ja pienet eväät. Myös vaihtovaatekerta on joskus tarpeen. Kerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhojen toiminta alkaa 11.8. tai 13.8.2020.

Päiväkerhojen ryhmät aloittavat toiminnan samalla viikolla, kun koulut alkavat. Inkeroisten ja Anjalan ryhmät kokoontuvat ensimmäistä kertaa 11.8. ja Sippolan sekä Myllykosken ryhmät torstaina 13.8. Ensimmisellä viikolla kerhoja on vain yhden kerran.

Jatkossa Inkeroisten ja Anjalan ryhmät kokoontuvat maanantaisin ja tiistaisin klo 9-11.30.

Sippolan ja Myllykosken päiväkerhoryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11.30.

Poikkeuksena kerhoja ei ole 1.9. tiistaina eikä 23.9. keskiviikkona koulutuksen ja työntekijöiden yhtymäpäivän takia eikä syyslomaviikolla. Alla olevasta tapahtumalistauksesta näet päiväkerhojen aikataulun ja muuta lapsille ja lapsiperheille suunnattua toimintaa.


Lapsiparkit-

yli 1,5 -vuotiaille lapsille mukavaa puuhaa ja leikkiä turvallisten aikuisten seurassa.

 

Lapsiparkkiin voi tuoda yli puolitoistavuotiaat lapset leikkimään, kun aikuinen tarvitsee arjen touhuihin hetken hengähdystaukoa tai askareiden hoitamiseen työrauhaa.

Lapselle on hyvä varata mukaan eväät. Lapset ovat tervetulleita parkkiin mihin aikaan tahansa, kun parkki on auki. Lapsiparkki on maksuton.

Lapsiparkki on syksyn aikana Myllykoskella perjantaisin 21.8.-4.12. klo 14-16.30 joka viikko, paitsi syyslomaviikolla.

Inkeroisissa lapsiparkkia on tarjolla parittomien viikkojen maanantaisin. Parkit alkavat 24.8. ja ne kestävät klo 14-16.30 välisen ajan.

Sippolassa on syksyn aikana tarjolla lapsiparkki 31.8., 28.9., 26.10. ja 23.11. maanantaisin klo 14-16.30.  

Seuraa aikatauluja tapahtumakalenterista.

 

Joukko lapsia leikkii ringissä, kädet nostettuna kohti kattoa.

Anjalankoskella järjestetään kolme jouluaskarteluiltaa Myllykoskella 24.11., Anjalassa 25.11. ja Sippolassa 26.11. Kaikki illat ovat klo 17-18.30. Iltoihin ilmoittaudutaan etukäteen 11.11.- 20.11. välisenä aikana, jotta voimme huolehtia turvaväleistä. Tässä on linkki ilmoittautumiseen, valitse paikka, jossa haluatte osallistua iltaan. Peruthan ilmoittautumisen, jos ette pääse osallistumaan.