Apua ja tukea - myös koronatilanteessa

Koronatilanne on tuonut muutoksia Kouvolan seurakuntien toimintaan. Esimerkiksi pienryhmät ja muu säännöllinen viikkotoiminta ei kokoonnu.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan jäädä poikkeustilanteessa yksin hätäsi, huolesi tai avuntarpeesi kanssa. Diakonian vastaanotot ovat avoinna, vaikka diakonian ryhmät on peruttu. Voit ottaa yhteyttä seurakuntasi työntekijöihin, kuten pappiin tai diakoniin. Henkilökohtaisissa tapaamisissa emme kättele ja huolehdimme viranomaisten antamista hygieniaohjeistuksista. Sinut otetaan joka tapauksessa sydämellisesti vastaan.

Kirkot auki henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten

Myllykosken, Elimäen, Kuusankosken ja Valkealan kirkot ovat auki sunnuntaisin klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Elimäen, Myllykosken, Valkealan ja Kuusankosken kirkot ovat avoinna myös arkisin mato klo 12-14 ensi viikosta alkaen. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Tietoa jumalanpalveluksista koronavirustilanteessa.