Valkealan seurakunnan nuoret

Seurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorten toimintaa on monipuolisesti nuorteniltojen, leirien ja retkien muodossa.

Seuraa Valkealan seurakunnan nuoria instagramissa @vlasrk

Nuortenleiri Valkealan opistolla 17.-19.2.2023
Ilmoittaudu 31.1. mennessä mukaan. Tässä ilmoittautumislinkki https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/url/7XWPzcwd8LLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuortenilta

Nuorteniltoja vietetään perjantaisin klo 18-22 Niinirannassa tai kuukauden viimeinen perjantai Valkealan kirkossa. Katso tarkempi ohjelma tapahtumakalenterista.


Niinirannan nuortenillassa on yhteinen ohjelma klo 19 - 20.30. Yhteinen ohjelma voi olla Raamattuun liittyvää opetusta, askartelua, musisointia, yhdessä pelaamista... Kaikki, jotka ovat talossa, osallistuvat tietysti yhteiseen ohjelmaan!

Yhteisen ohjelman jälkeen Niinirantaan voi jäädä vielä oleilemaan klo 22 saakka. Useimpina iltoina tarjolla on myös jotain pientä purtavaa.

 

Valkealan kirkossa nuortenillan ohjelma on yhdessäoloa sekä iltamessun valmistelua. Iltamessu on klo 19-20 ja sen on kaikille avoin tilaisuus. Illan lopussa yhteinen iltapala.

Mitä tehtäisiin? Mitä sinä osaisit tehdä?

Tule tekemään erilaisia juttuja seurakunnassa. Monenlaisia tehtäviä on tarjolla alkaen kahvin keittämisestä ja tilojen järjestämisestä puheen pitämiseen sekä musiikin toteuttamiseen. Voit tulla toteuttamaan nuorten iltaa sekä suunnittelemaan leirejä.

Sunnuntaisin on klo 10 Valkealan kirkossa jumalanpalvelus ihan kaiken ikäisille. Jos mielesi tekee ottaa vastuulle palvelutehtävä (ovella toivottaa tervetulleeksi ihmisiä, kantaa kolehtia, lukea Raamattua, rukoilla...) ilmoittele siitä Lotalle.

Tuo osaamisesi seurakunnan käyttöön - vain mielikuvitus on rajana!

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)