Joululeirin mainos. Ota yhteyttä Lottaan p. 040 670 4498.


Valkealan seurakunnan nuoret

Seurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorten toimintaa on monipuolisesti nuorteniltojen, leirien ja retkien muodossa.

Seuraa Valkealan seurakunnan nuoria instagramissa @vlasrk

 

Nuorten Joululeiri on 8.-10.12. Niinirannassa. Leirillä rentoa jouluista ohjelmaa, yhdessäoloa leikkien ja pelaten sekä totta kai maukasta ruokaa nauttien. Leiri on tarkoitettu 13-20 vuotiaille. Leirimaksu on 30€.
Ilmoittaudu mukaan 23.11. mennessä sähköisen linkin kautta.


https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/url/kAnLLA5CsP

Nuortenilta

Nuorteniltoja vietetään perjantaisin klo 18-22 Niinirannassa tai kuukauden viimeinen perjantai Valkealan kirkossa. Katso tarkempi ohjelma tapahtumakalenterista.


Niinirannan nuortenillassa on yhteinen ohjelma klo 19 - 20.30. Yhteinen ohjelma voi olla Raamattuun liittyvää opetusta, askartelua, musisointia, yhdessä pelaamista... Kaikki, jotka ovat talossa, osallistuvat tietysti yhteiseen ohjelmaan!

Yhteisen ohjelman jälkeen Niinirantaan voi jäädä vielä oleilemaan klo 22 saakka. Useimpina iltoina tarjolla on myös jotain pientä purtavaa.

 

Valkealan kirkossa nuortenillan ohjelma on yhdessäoloa sekä iltamessun valmistelua. Iltamessu on klo 19-20 ja sen on kaikille avoin tilaisuus. Illan lopussa yhteinen iltapala.

Pietari Savolainen Kynttilä - Joulukonsertti To 7.12. klo 18 Valkealan kirkko. Vapaa pääsy.

Mitä tehtäisiin? Mitä sinä osaisit tehdä?

Tule tekemään erilaisia juttuja seurakunnassa. Monenlaisia tehtäviä on tarjolla alkaen kahvin keittämisestä ja tilojen järjestämisestä puheen pitämiseen sekä musiikin toteuttamiseen. Voit tulla toteuttamaan nuorten iltaa sekä suunnittelemaan leirejä.

Sunnuntaisin on klo 10 Valkealan kirkossa jumalanpalvelus ihan kaiken ikäisille. Jos mielesi tekee ottaa vastuulle palvelutehtävä (ovella toivottaa tervetulleeksi ihmisiä, kantaa kolehtia, lukea Raamattua, rukoilla...) ilmoittele siitä Lotalle.

Tuo osaamisesi seurakunnan käyttöön - vain mielikuvitus on rajana!

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)

Seurakuntapastori
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö snapchat: sannipappi