Kouvolan Kirkkokuoro

Kouvolan Kirkkokuoro on jumalanpalvelusmusiikkiin erikoistunut ja motivoitunut 4-äänisesti laulava sekakuoro. Hengitys-ja äänenmuodostusharjoitukset kuuluvat olennaisesti kuoron harjoitteluun. Tavoitteina ovat laadukas yhteissointi ja ilmeikäs esiintyminen.

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-20
Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-salissa.

Ohjelmisto koostuu monipuolisesti eri tyylien ja aikakausien musiikista. Lauluissa kuuluu valo ja ilo ja sen voi aistia myös kuoron ilmapiirissä; joukkoon on helppo tulla! Kuoro laulaa aktiivisesti jumalanpalveluksissa, ja pyrkii näkymään myös kaupungin musiikkielämässä. Kuoron pienryhmät järjestävät säännöllisesti yhteislaulutilaisuuksia Kouvolan Seudun Muistissa ja Kotiharjun palvelukeskuksessa.

Kuorossa laulaa 46 laulajaa (naisia 31 ja miehiä 15, tilanne keväällä 2018)
Syksystä 2018 kuoroa johtaa kanttori Ritva-Liisa Marttila.

KOE LAULU!

Kouvolan Kirkkokuoro aloittaa syksyn 2018 laulukauden elokuussa Kesästemmat-tapahtumalla ke 15.8 ja to 16.8 klo 18 Maria-salissa. Kesästemmat-kuoroharjoitukset ovat hieno mahdollisuus myös uusille kuoroharrastusta harkitseville tulla mukaan tutustumaan kuoroomme. Illoissa laulamme yhdessä, tutustumme syksyn ohjelmistoon ja muutenkin virittäydymme yhdessä uuteen kauteen. Uudet kuorolaiset osallistuvat vielä ennen kuoron liittymistään pienimuotoiseen laulukokeeseen, jonka yhtenä osana on omavalintaisen laulun säkeistön laulaminen ilman säestystä.

Lisätietoja kuorosta:
kanttori Ritva-Liisa Marttila p. 040-7047 128 (ke-pe) tai s-posti ritva-liisa.marttila@evl.fi

Kuorosta kannattaa kysyä myös kanttoreilta tapahtumien yhteydessä sekä tietysti kuoron nykyisiltä laulajilta!

Kouvolan seurakunta

Facebook.com/Musiikkia Kouvolan seurakunnassa