Lapset leikkivät ringissä.

 

Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Kouvolan seurakunnat järjestävät toimintaa ja tapahtumia lapsille ja lapsiperheille ympäri vuoden. Tutustu oman seurakuntasi toimintaan ja tule rohkeasti mukaan!

Kesätoimintaa

Kouvolan seurakuntien kesä on täynnä toimintaa kesälomiaan viettäville lapsille. Kesäkuukausina järjestetään retkiä, leirejä, päiväleirejä ja kesäkerhoja, jotka tarjoavat kivaa ajanvietettä lapsille ja tuovat samalla helpotusta vanhempien kesäjärjestelyihin.

Perhekirkkoon

Jokainen jumalanpalvelus on Taivaan Isän perheväen yhteinen juhla, johon lapset ovat aina tervetulleita. Perhekirkoissa pienet kirkkovieraat otetaan erityisesti huomioon. Lue lisää.

Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja heitä hoitavien aikuisten yhteinen kokoontumispaikka. Perhekerhoissa ei ole ikärajaa, kerhoon ei tarvitse ilmoittautua eikä kerho maksa mitään. Lue lisää.

Päiväkerhot 2-6 vuotiaille

Seurakuntien järjestämät päiväkerhot tukevat monipuolisesti lapsen kasvua. Kerhot on tarkoitettu 2-6 -vuotiaille lapsille ja ne ovat maksuttomia. Kerhojen toiminnassa näkyy iloinen yhdessä tekeminen toisten lasten ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa. Lue lisää.

Koululaisten iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille koulupäivinä kello 12 - 17.  Toimintaan ilmoittaudutaan Kouvolan kaupungin kautta. Lue lisää.

Koululaisten kerhot ja tapahtumat

Kokkikerhoja, legokerhoja, tyttökerhoja, poikakerhoja, leirejä, retkiä... Tätä kaikkea ja paljon muuta tehdään seurakunnissa yhdessä tyttöjen ja poikien kanssa. Lue lisää.

Leirit ja retket

Seurakunnat järjestävät monenlaisia mukavia leirejä ja retkiä mm. perheleirejä, isä-lapsi -leirejä, isovanhempien ja lasten retkiä, koululaisten leirejä, kaamosleirejä ja polkupyöräretkiä. Lue lisää.

Partio

Partiossa tehdään paljon itse, liikutaan luonnossa ja toimitaan ryhmässä. Partiossa opitaan käden ja mielen taitoja. Pienimmätkin partiolaiset saavat vastuuta, jokainen pääsee mukaan tekemään. Seurakunnat tekevät aktiivista yhteistyötä partiolippukuntien kanssa. Lue lisää.

Kirkkomuskarit

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Lue lisää.

Pikkuhelpit

Perheillä on mahdollisuus saada pikku helppiä. Pikkuhelppi on maksutonta, tilapäistä lastenhoitoapua. Pikkuhelpin tarkoituksena on tarjota pienten lasten vanhemmille apua arkeen. Kouvolan ja Kuusankosken seurakunnat tarjoavat Pikkuhelppiä. Lue lisää.