Nuoria makaamassa nurmikolla.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Rajoituksia toiminnassa 31.5. saakka

Rajoituksia Kouvolan seurakuntien toiminnassa jatketaan 31.5. saakka, lukuun ottamatta varhaiskasvatuksen, alakouluikäisten ja rippikoulun toimintaa. Aikuisten ryhmätoimintaa voidaan järjestää paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 henkilön kokoontumisina turvaohjeet huomioiden. Seurakunnat viestivät ryhmien toiminnasta.

Seurakunnat käynnistävät vähitellen nuorten kokoavaa toimintaa sisä- ja ulkotiloissa Kymsoten turvaohjeet huomioiden. Vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta sisällä ja ulkona on mahdollista ilman ryhmäkoon rajoitusta siten, että toiminnassa voi noudattaa turvavälejä. Seurakunnat viestivät toiminnasta ja sen turvaohjeista nuorille. Kouvolan seurakuntayhtymä noudattaa Aluehallintoviraston ja Kymsoten ohjeistusta henkilömäärärajoituksissa.

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon verkon välityksellä!

Jumalanpalveluksia voit seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla joka sunnuntai. Seurakunnat tarjoavat jumalanpalvelus- ja hartaussisältöjä myös omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.