Nuoria makaamassa nurmikolla.

Seurakuntien syystoiminta käynnistyy elokuussa

Kouvolan seurakuntien viikkotoiminta käynnistyy elokuun aikana. Seuraamme edelleen koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita viikkotoiminnan ja tilaisuuksien järjestämisestä turvallisesti. Tervetuloa osallistumaan viikkotoimintaan ja jumalanpalveluksiin!

Jumalanpalveluksia välitetään myös verkossa koko kesän ajan. Jumalanpalveluksia voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan.

Päivitimme tapahtumakalenteria syksyn toiminnalla.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan - seurakunta läsnä myös sähköisissä kanavissa

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!