Nuoria nurmikolla

Koronaviruksen takia säännöllinen viikkotoiminta ja tapahtumat on peruttu

Säännöllinen viikkotoiminta Kouvolan seurakunnissa lakkaa toistaiseksi maanantaista 16.3. alkaen. Myös kaikki tapahtumat, konsertit, kerhot, retket ja leirit on toistaiseksi peruttu. Seuraa viestintäkanaviamme tilanteesta.

Koronavirustilanteen takia säännöllistä viikkotoimintaa ei järjestetä Kouvolan seurakunnissa 16.3. alkaen. Myöskään tapahtumia, kuten konsertteja, ei järjestetä toistaiseksi. Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin. Jumalanpalveluksia välitetään myös televisiossa ja radiossa.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Tilaisuus tai tapahtuma on peruttu, vaikka se näkyisi normaalisti tapahtumakalenterissa

Päivitämme verkkosivujamme, mutta tapahtumakalenterissa on tällä hetkellä runsaasti tapahtumia. Vaikka tapahtumatieto löytyisikin tapahtumakalenterista, ryhmä tai tilaisuus on tällä hetkellä peruttu. Tapahtumakalenteriin merkityt jumalanpalvelukset järjestetään kirkoissa sunnuntaisin sanajumalanpalveluksina.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten, eikä yksityisiä tapaamisia seurakuntalaisten kanssa ole peruttu. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan - seurakunta läsnä myös sähköisissä kanavissa

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!