Nuoria makaamassa nurmikolla.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeita ryhmätoiminnan ja tilaisuuksien järjestämisestä turvallisesti. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia tilaisuuksissamme silloin, kun turvavälejä ei ole mahdollista pitää. Turvavälit, käsien pesu ja desinfiointi sekä sairaana kotiin jääminen ovat tapoja huolehtia toinen toisistamme.

Joulunajan jumalanpalveluksia voit seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla joka sunnuntai klo 10 ensimmäisestä adventista 22.11. alkaen aina tammikuun loppuun asti. Elimäen seurakunnan sekä Jaalan kappeliseurakunnan jumalanpalvelukset lähetetään suoratoistona seurakunnan omalla YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.