Nuoria makaamassa nurmikolla.

Tule mukaan seurakuntien toimintaan. Odotamme sinua!

Seurakunnat tarjoavat monipuolista toimintaa kaikenikäisille. On paikkoja harrastaa, hiljentyä, pohtia uskoa, kohdata ja tulla kohdatuksi - konserttitarjontaa unohtamatta.

Vasemmalla sivuvalikossa esitellään säännöllisesti kokoontuvat ryhmät ja kerhot. Löydä itsellesi sopiva ryhmä ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu myös tapahtumakalenteriin.

Huolehdimme hyvästä terveysturvallisuudesta kaikissa tilaisuuksissamme. Osallistu toimintaamme vain täysin terveenä, kiitos. Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan.

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon myös verkon välityksellä!

Jumalanpalveluksia voit seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelusten suoratoistot jatkuvat joka sunnuntai 5.6. saakka. Seurakunnat tarjoavat jumalanpalvelus- ja hartaussisältöjä myös omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Osallistu jumalanpalveluksiimme verkon välityksellä.

Seurakuntien työntekijät ovat tavattavissa

Seurakuntien työntekijät ovat sinua varten. Voit ottaa yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua. Yhteystietoja ja seurakuntien henkisen tuen palveluja löydät tästä linkistä.