Kalevantie 14 , 45370 Valkeala

Valkealan seurakuntakeskus

Valkealan seurakuntakeskuksessa on kaksi seurakuntasalia seurakuntalaisten perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Talosta löytyy myös seurakuntatoimisto ja työntekijöiden huoneita.

Isoon seurakuntasaliin yläkerrassa (Yläsali) mahtuu 100 henkilöä pöytäpaikoille tai 150 henkilöä istumaan. Alasaliin mahtuu max. 32 henkilöä. Seurakuntasaleihin kuljetaan talon keskeltä, lipputangon vieressä olevasta ovesta.

Alakerrasta löytyy seurakuntatoimisto, lähetystoimisto ja Lähetyssarka-puoti (ti ja ke klo 12-15), sekä pappien, kanttoreiden ja nuorisotyönohjaajien työhuoneita.

Diakoniatoimisto ja Huilipaikka ovat seurakuntakeskuksen oikeanpuoleisessa päädyssä, ulkoportaiden yläpäässä.

Lasten ja koululaisten kerhotila sekä partiokolo löytyvät asuntosiivestä: nouse Huilipaikan viereiset ulkoportaat ylös ja käänny sitten vasemmalle. Luiskareitti lastenvaunuille kulkee talon päädystä.

Seurakuntasalit varataan kaste- ja muistotilaisuuksiin toimitusvaraukset-yksiköstä ja muihin tilaisuuksiin Valkealan seurakuntatoimistosta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Valkealan kirkko

Kalevantie 14, 45370 Valkeala

Lähetyspuoti ja kirppis avoinna

Kalevantie 14, 45370 Valkeala

Enkeli-ilta

Mikkelinpäivän enkelit eri aikakauden kuvateiteen esittäminä.