Kuusankosken Kirkkomusiikkiviikko

Kuusankosken 18. Kirkkomusiikkiviikko

KONSERTIT

Kaikki konsertit ovat Kuusankosken kirkossa, Valtakatu 24, Kuusankoski

Liput tuntia ennen ovelta. Vapaalippuja on saatavilla diakoniatyön kautta, Maunukselantie 3.

Ma 19.11.
klo 18 Avajaiskonsertti. Kuusankosken musiikkiluokkien 40-v. kirkkokonsertti ja T. Rautasuon musiikkitilin stipendien jako. Liput 5 € / perhelippu 10€.

Ti 20.11.
klo 18 Suomen Kanttorikuoron konsertti, johtaa Raphael Immoos. Liput 15€.

To 22.11.
klo 18, 19 ja 20 Urkumusiikin ilta. Huippu-urkuri Thierry Escaich Pariisista (klo 19) ja mestarikurssin oppilaat. Konserttien välissä kahvitarjoilua. Liput koko iltaan 15€.

Pe 23.11.
klo 19 Juhlaan valkeaan -levynjulkaisukonsertti. Jenni Taari, laulu, Aleksi Vasko, sello ja Noora Oinasmaa, piano. Liput 10€.

La 24.11.
klo 16 Kellojen juhlaa. Arsis Handbell Ensemble, johtaa Aivar Mäe sekä Kouvolan seurakunnan Chimeskelloryhmä, johtaa Mari Lehtinen. Liput 10€.

Su 25.11.
klo 18 Hiljainen hetki -kirkkokonsertti. Club for Five. Liput 20€.

Thierry Escaich

Kuva Sebastian Erome

Urkumusiikin ilta: Ranskaisurkuri Thierry Escaich (s. 1965) on yksi aikamme arvostetuimmista ranskalaisista säveltäjistä. Hänet tunnetaan myös loistavana urkurina, improvisoijana ja taitavana pedagogina. Escaich toimii tänä vuonna Kuusankosken Kirkkomusiikkiviikon urkukurssin opettajana. Kuusankosken kirkkomusiikkiviikon urkukonserteilla ja -kursseilla on jo useamman vuoden perinne. Kurssit on olleet hyvin pidettyjä ja niille on osallistunut urkureita Suomesta sekä ulkomailta.  Kirkkomusiikkiviikon Urkumusiikin illan konserteissa to 22.11. kuullaan urkukurssin oppilaiden esityksiä klo 18 ja klo 20. Thierry Escaich konsertoi klo 19.