Hautaus- ja puistopalvelut

Hautaus- ja puistopalveluiden tehtävänä on ylläpitää seurakuntayhtymän hautausmaita sekä huolehtia hautausjärjestelyistä hautausmailla ja siunauskappeleissa.

Hautaus- ja puistopalvelut vastaa hautausmaiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidosta sekä hautainhoitorahastolta ostettujen haudanhoitopalveluiden tuottamisesta.

Hautaustoimen ohjesääntö

Hautapaikka ja vainajan tuhkan hautaaminen

Hautapaikka-asioista ja uurnan hautaamisesta sovitaan hautauspalveluiden toimistossa.

Hautaus- ja puistopalveluiden toimisto sijaitsee Kouvolan seurakuntakeskuksen 1. kerroksessa, Savonkatu 40, 45100 Kouvola, sähköposti: hautauspalvelut.kouvola@evl.fi. Aukioloajat ovat ma-pe 9-15.

Toimisto poikkeuksellisesti avoinna torstaina 15.11.2018 klo 9 - 11.

Siunausvaraus

Hautaan siunaaminen varataan keskusrekisteristä, katso yhteystiedot

Uurnan hautausvaraus

Uurnan hautaamisen varaukset tehdään hautaus- ja puistopalveluiden toimistosta, p. 040 712 4535, hautauspalvelut.kouvola@evl.fi, osoite: Kouvolan seurakuntakeskus, Savonkatu 40, 45100 Kouvola.

Hautainhoitoasiat

Haudanhoitotarjouksiin liittyvissä asioissa palvelee hautaus- ja puistopalveluiden toimisto p, 040 712 4556, hautauspalvelut.kouvola@evl.fi.

Hautojen hoidosta hautausmaalla vastaavat kunkin seurakunnan alueen seurakuntapuutarhurit.  Heihin voi olla yhteydessä käytännön hautojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Haudanhoitotilaukset ja hauta-asioiden tiedustelut voi tehdä tämän lomakkeen kautta.

Lisätietoa haudanhoitopalveluista saat täältä.

Hinnastot

Hautapaikkahinnasto

Hautauspalveluhinnasto

Hautainhoitohinnasto