Kuusankosken seurakunta

Tervetuloa seuraamaan tammikuun jumalanpalveluksia netin kautta!

Linkit tammikuun jumalanpalveluksiin:

Pe 1.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Jaalan kirkosta

Su 3.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Kuusankosken kirkosta

Ke 6.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Jaalan kirkosta

Su 10.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Jaalan kirkosta

Su 17.1. klo 17 Tuomasmessu Voikkaan kirkosta

Su 24.1. klo 10 Hiljaisen rukouksen kirkko Jaalan kirkosta

Su 31.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Kuusankosken kirkosta

(Jumalanpalvelukset ovat koronatilanteen vuoksi suljettu yleisöltä)

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.3. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. maaliskuuta saakka. Pienryhmä- ja viikkotoiminnan käynnistäminen on mahdollista 1.2. alkaen enintään 10 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä 28.2. saakka. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tule meille - Jeesus on jo täällä.

Kuusankosken seurakunta elää tässä ajassa, mukana kuusankoskelaisten arjessa, ilossa ja murheessa. Samalla seurakunta on taivaan todellisuuden edustaja maailman keskellä. Seurakunnan tehtävänä on tuoda kuusankoskelaisten keskuuteen Jumalan rakkaus ja armo. Kuusankosken seurakunnassa on monipuolista toimintaa eri-ikäisille. Toiminnan tavoitteena on pitää esillä Raamatun sanomaa siitä, että on olemassa hyvä Jumala, joka rakastaa meitä ja pitää meistä hyvää huolta.

Seurakunnan jäseninä me saamme kulkea rohkeasti yhdessä kohti tulevaisuutta. Meidän tulevaisuutemme on hyvissä käsissä – onhan se Jumalan käsissä.

Kimmo Ylikangas

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Koronatilanteesta johtuen seurakuntatoimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse.

Toimistosihteeri
Kuusankosken seurakunta

Toimintaa ja tiloja koskevat kyselyt.