Kuusankosken seurakunta

Tule meille - Jeesus on jo täällä.

Kuusankosken seurakunta elää tässä ajassa, mukana kuusankoskelaisten arjessa, ilossa ja murheessa. Samalla seurakunta on taivaan todellisuuden edustaja maailman keskellä. Seurakunnan tehtävänä on tuoda kuusankoskelaisten keskuuteen Jumalan rakkaus ja armo. Kuusankosken seurakunnassa on monipuolista toimintaa eri-ikäisille. Toiminnan tavoitteena on pitää esillä Raamatun sanomaa siitä, että on olemassa hyvä Jumala, joka rakastaa meitä ja pitää meistä hyvää huolta.

Seurakunnan jäseninä me saamme kulkea rohkeasti yhdessä kohti tulevaisuutta. Meidän tulevaisuutemme on hyvissä käsissä – onhan se Jumalan käsissä.

Kimmo Ylikangas

Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalveluksessa annetaan tarvittavat turvallisuusohjeet kaikille kävijöille. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan.

Seurakuntien viikkotoiminta käynnistyy elokuun aikana ja tilaisuuksista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Tapahtumia järjestetään turvallisuusohjeet huomioiden.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Toimistosihteeri
Kuusankosken seurakunta

Toimintaa ja tiloja koskevat kyselyt.

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Kouvolan seurakunnissa järjestetään kirkkovieraille avoimet jumalanpalvelukset. Tervetuloa kirkkoon! Jumalanpalveluksia kirkoista eri puolilta Kouvolaa lähetetään myös verkossa koko kesän ajan.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
5.-12.8.2020

Tiedote 12.8.
Verkkosivujen päivityksessä olevasta ongelmasta johtuen emme pysty päivittämään 12.8. ilmestynyttä viikko-ohjelmaa näköisversiona.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.