Kuusankosken seurakunta

Tervetuloa seuraamaan toukokuun jumalanpalveluksia netin kautta!

Linkit toukokuun jumalanpalveluksiin:

Su 2.5. klo 10 Jumalanpalvelus Jaalan kirkosta.

Su 9.5. klo 10 Jumalanpalvelus Kuusankosken kirkosta. Suntio Pentti Paljakan lähtöjumalanpalvelus.

To 13.5. klo 10 Helatorstain afrikkalainen rumpumessu Jaalan kirkosta.

Su 16.5. klo 17 Tuomasmessu Voikkaan kirkosta.

Su 23.5. klo 10 Jumalanpalvelus Jaalan kirkosta.

Su 30.5. klo 10 Jumalanpalvelus Kuusankosken kirkosta.

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.5. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. toukokuuta saakka. Pienryhmä- ja viikkotoiminnan järjestäminen on mahdollista enintään 6 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 6 henkilöä. Hautaan siunaamisessa voivat olla kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 6 henkilön rajan. Henkilömäärän rajoitukset ovat voimassa 16.5. saakka.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tule meille - Jeesus on jo täällä.

Kuusankosken seurakunta elää tässä ajassa, mukana kuusankoskelaisten arjessa, ilossa ja murheessa. Samalla seurakunta on taivaan todellisuuden edustaja maailman keskellä. Seurakunnan tehtävänä on tuoda kuusankoskelaisten keskuuteen Jumalan rakkaus ja armo. Kuusankosken seurakunnassa on monipuolista toimintaa eri-ikäisille. Toiminnan tavoitteena on pitää esillä Raamatun sanomaa siitä, että on olemassa hyvä Jumala, joka rakastaa meitä ja pitää meistä hyvää huolta.

Seurakunnan jäseninä me saamme kulkea rohkeasti yhdessä kohti tulevaisuutta. Meidän tulevaisuutemme on hyvissä käsissä – onhan se Jumalan käsissä.

Kimmo Ylikangas

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Koronatilanteesta johtuen seurakuntatoimisto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse.

Toimistosihteeri
Kuusankosken seurakunta

Toimintaa ja tiloja koskevat kyselyt.

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 5.-12.5. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.5. saakka. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.