Kuusankosken seurakunta

Viikottaiset jumalanpalvelukset, hartauksia ja muuta videomateriaalia:

Tule meille - Jeesus on jo täällä.

Kuusankosken seurakunta elää tässä ajassa, mukana kuusankoskelaisten arjessa, ilossa ja murheessa. Samalla seurakunta on taivaan todellisuuden edustaja maailman keskellä. Seurakunnan tehtävänä on tuoda kuusankoskelaisten keskuuteen Jumalan rakkaus ja armo. Kuusankosken seurakunnassa on monipuolista toimintaa eri-ikäisille. Toiminnan tavoitteena on pitää esillä Raamatun sanomaa siitä, että on olemassa hyvä Jumala, joka rakastaa meitä ja pitää meistä hyvää huolta.

Seurakunnan jäseninä me saamme kulkea rohkeasti yhdessä kohti tulevaisuutta. Meidän tulevaisuutemme on hyvissä käsissä – onhan se Jumalan käsissä.

Kimmo Ylikangas
Kirkkoherra

Koronavirustilanne: Lue Kouvolan seurakuntien toimenpiteistä poikkeustilanteessa

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin.

Kuusankosken kirkko on auki ma-to klo 12-14 sekä sunnuntaisin klo 11-13  yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten.
Jumalanpalvelukset koronavirustilanteessa, seuraa viestintäkanaviamme aiheesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Toimistosihteeri
Kuusankosken seurakunta

Toimintaa ja tiloja koskevat kyselyt.

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Nopeasti muuttuvasta tilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivun materiaali ei välttämättä pidä paikkaansa. Seuraa viestintäämme aiheesta.

Seurakuntien säännöllinen viikkotoiminta jää koronatilanteen takia tauolle toistaiseksi ma 16.3. alkaen. Myös tapahtumat on peruttu. Jumalanpalvelukset välitetään mahdollisuuksien mukaan verkossa.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
1.-8.4.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.