Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.

Sinä, nuori aikuinen tai opiskelija: tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Nuorten aikuisten toiminta on sinulle, jos olet liian vanha nuorteniltoihin mutta koet keski-ikäisten toiminnan itsellesi liian kypsänä ;-)

Nuorten aikuisten toiminta

Nuoret aikuiset kokoontuvat taas syksystä lähtien torstaisin klo 18.30-21 Koivistontalolla. Välillä on ohjattua toimintaa, Raamatun lukemista ja vapaata olemista. Iltojen aiheina on mm. paasto, leffaa, ylistystä ja monia muita.

Jos haluat päästä jo kesällä mukaan aikuisten nuorten vapaampaan toimintaan, ole yhteydessä kirkkoherra Tuijaan p. 040 655 2224 tai tuija.nuutinen@evl.fi.

Kerran kuukaudessa on Nuorten aikusten ilta Anjalan seurakuntatalolla (Anjalantie 3, 46910 Anjala)

Syyskauden tulevat tapaamiset:

28.9. klo 18 Raamatun naisia
26.10. klo 18 Kristillinen meditaatiohetki
30.11. klo 18 Rukouskävely (reitti ja lähtöpaikka vielä avoin)
14.12. klo 18 Polku jouluun

Toimintaa ja tapahtumia

Jumalanpalvelukset seurakunnissa

Tuomasmessut

Sunnuntai Special & Sunnuntai Special -messu

Yläkerta

Tietoa  nuorten aikuisten toiminnasta ja tapahtumista löydät myös Kouvolan seurakunnan nuortenaikuisten instagram-tililtä @betoniankkuri ja nuorten ig-tililtä @kvlsrk. Halutessasi voit myös liittyä nuorten aikuisten WhatsApp-ryhmään. Ota tällöin yhteys Kouvolan nuorisotoimeen tai kirkkoherra Tuijaan p. 040 655 2224, tuija.nuutinen@evl.fi.

Oppilaitospastori

Otathan yhteyttä Kouvolan seurakunnan nuorisotoimeen.

Lisätietoja:
www.kouvolanseurakunnat.fi/oppilaitospappi