Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.

Sinä, nuori aikuinen tai opiskelija: tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Nuorten aikuisten toiminta on sinulle, jos olet liian vanha nuorteniltoihin mutta koet keski-ikäisten toiminnan itsellesi liian kypsänä ;-)

Nuorten aikuisten toiminta

Nuoret aikuiset kokoontuvat torstaisin klo 18.30-21 Koivistontalolla. Välillä on ohjattua toimintaa, Raamatun lukemista ja vapaata olemista.

Iltojen aiheina on mm. paasto, leffaa, ylistystä ja monia muita. Järjestystä aiheisiin ei ole ja lisää aiheita voi ehdottaa illoista vastuissa olevalle pastori Hannu Kähärälle.

Kerran kuukaudessa on Nuorten aikusten ilta Anjalan seurakuntatalolla.
Syyskauden ajankohdat ja aiheet päivittyvät tähän myöhemmin.

Toimintaa ja tapahtumia

Jumalanpalvelukset seurakunnissa

Tuomasmessut

Sunnuntai Special & Sunnuntai Special -messu

Yläkerta

Tietoa  nuorten aikuisten toiminnasta ja tapahtumista löydät myös Kouvolan seurakunnan nuortenaikuisten instagram-tililtä @betoniankkuri ja nuorten ig-tililtä @kvlsrk. Halutessasi voit myös liittyä nuorten aikuisten WhatsApp-ryhmään. Ota tällöin yhteys Kouvolan nuorisotoimeen.

Oppilaitospastori

Otathan yhteyttä Kouvolan seurakunnan nuorisotoimeen.

Lisätietoja:
www.kouvolanseurakunnat.fi/oppilaitospappi