Toimintaa Jaalan kappeliseurakunnassa

Perhekerho | Päiväkerho | Alakoululaisten kerho | Jaalan kappeliseurakunnan kirkkokuoro | Lauluvaunu-lapsikuoro | Leirit ja retket | Vanhustenkerho | Päihdetyö

Kouvolan seurakuntien tapahtumakalenteri

Tutustu Jaalan kappeliseurakunnan ja muiden Kouvolan alueen seurakuntien tapahtumiin ja toimintaan tapahtumakalenterissa.
Tapahtumakalenteri

Vanhustenkerho kokoontuu Jaalan palvelukeskuksen päivätoiminnan tiloissa kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13-14.30. Vanhusten kerhossa on viriketuokioita, toiminnallista tekemistä, laulamme yhdessä ja olemme sanan äärellä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 21.-28.7. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Koronarajoitukset on kumottu Kymenlaaksossa. Jumalanpalvelukset kirkkovieraille avautuivat kesäkuussa. Seurakuntien tilaisuuksia voidaan jälleen järjestää ilman henkilömäärärajoituksia. Tilaisuuksissa huomioidaan edelleen osallistujien terveysturvallisuus. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Jaalan kirkko sumussa.