Lähetyspiirit Kuusankoskella

Haluatko oppia uutta lähetystyöstä? Haluatko kokea yhteyttä ja jakaa kiinnostuksesi eksoottisiin maihin? Pidätkö käsillä tekemisestä, hartauksista, rukoilemisesta?

Ehkä paikkasi on lähetyspiirissä - tervetuloa tutustumaan!

Perinteisiä lähetyspiirejä:

Kuusaan lähetyspiiri

Kuusaan lähetyspiiri on 120-vuotiaana seurakunnan vanhin yhtäjaksoinen toimintamuoto. Kuusaan lähetyspiiri kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin klo 13, . Useinmiten kokoontumispaikkana on jonkun piiriläisen koti, mutta joskus kokoonnutaan myös seurakunnan tiloissa. Lähetyspiiri alkaa kahvittelulla, jonka piiriläiset itse järjestävät. Kahvin ja kuulumisten vaihdon jälkeen rukoillaan, lauletaan ja kuullaan terveisiä lähetyskentältä. Lisätietoja antaa mielellään piirinvetäjä Sirkku-Maria Tommola p. 040-717 3539.

Jaalan lähetyspiiri

kokoontuu nimensä mukaisesti kerran kuussa tiistaisin klo 14 Jaalan Raitissa. Piirin vetäjänä toimii seurakunnan lähetyssihteeri Susanna Roitto. Ohjelmassa on kahvihetken ja alkuhartauden lisäksi toisinaan vierailijoita tai luetaan lähettien kirjeitä, lauletaan virsiä sekä keskustellaan yhdessä.

Kansanlähetyksen lähetyspiiri

Uusi lähetyspiiri on noussut edesmenneen Kansanlähetyksen lähetyspiirin jatkoksi ja palaa jälleen entiseen nimeensä. Vuoden 2020 alusta piirin uutena vetäjänä toimii Riitta Niemi. Se kokoontuu joka kuun 3. torstai klo 13 Kuusankosken seurakuntatalolla, Valtakatu 43.

16.1./20.2./ 19.3./ 16.4.

Uutena keväällä 2020: Toivoa naisille -ryhmä

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous.

Keväällä 2020 aloittaa Kuusankoskella kerran kuussa kokoontuva uusi Toivoa naisille -ryhmä. Sen vetäjänä toimii Seija A. Niemi ja se kokoontuu vuoroviikoin klo 13 Kuusankosken seurakuntatalolla, Valtakatu 43 Kansanlähetyksen lähetyspiirin kanssa.

6.2./ 5.3. /2.4. /7.5.

Käsityön ystäville:

Puuhapiiri

Piirissä valmistetaan tuotteita Pietarin katulasten hyväksi Kansan Raamattuseuran kautta. Kaikki ovat tervetulleita viettämään mukavaa yhdessäolon hetkeä - kaikenlaiset käsityöt ja ideat ovat tervetulleita! Mukaan voi tulla oman aikataulunsa mukaan myös osaksi aikaa.

Puuhapiiri kokoontuu joka tiistai klo 10-12 Kuusankosken seurakuntatalon kerhohuoneessa ja entisissä diakoniatyön tiloissa, Valtakatu 43.

klo 11-12 Käsitöiden myyntiä - tervetuloa tekemään löytöjä! Puuhapiiri valmistaa mattoja, neuletöitä ja muita käsitöitä myös tilauksesta.

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta