Perhekerhot Valkealassa

Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa. Lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ota lapselle mukaan kerhotossut ja pienet eväät.    Seurakunta tarjoaa aikuisille kahvit.

Valitse itsellesi sopiva ryhmä.

.                                                                                                                                                                     Niinirannan toimintakeskus

keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 "Soppa"perhekerho, Minna Löppönen ja Päivi Pulkkinen (ei eväitä).

Seurakuntakeskuksen kolmio                                                                                                          keskiviikkoisin klo 10.00-11.30  perhekerho Saara Malin.

Utin koulu                                                                                                                                          keskiviikkoisin klo 10.00-11.30 Päivi Pöyry.

Kerhot alkavat ke 14.8.-19.

Aikuiset ja lapset yhdessä