Jumalanpalvelukset avautuvat kirkkovieraille 7.6. alkaen

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina jatkuvat Kouvolan seurakunnissa sunnuntaista 7. kesäkuuta alkaen - tervetuloa kirkkoon! Kirkkovieraat otetaan vastaan kirkon ovella ja he saavat tarvittavat ohjeistukset jumalanpalveluksessa ja kirkkotilassa toimimisesta. Kirkkotiloihin on merkitty valmiiksi istumapaikat. Turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta huolehditaan jumalanpalvelusten aikana. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena.

Koska jumalanpalvelukseen saapuminen kirkkoon ei ole kaikille mahdollista, Kouvolan seurakunnat lähettävät jumalanpalveluksia myös verkon välityksellä Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan. Jumalanpalveluksia välitetään myös televisiossa ja radiossa.

Kouvolan seurakuntien YouTube-kanava

Voit seurata seurakuntien jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Anjalankosken seurakunta

Jumalanpalvelus juhannuspäivänä 20.6. klo 18 ja sunnuntaisin klo 10 Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla.

Verkkojumalanpalvelukset Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla: 20.6., 21.6., 12.7. ja 30.8.

Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivu

Elimäen seurakunta

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Elimäen kirkon Youtube-kanavalla.

Verkkojumalanpalvelukset Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla: 5.7. ja 2.8.

Elimäen kirkon Youtube-kanava

Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 kappeliseurakunnan Youtube-kanavalla.

Jaalan kappeliseurakunnan Youtube-kanava

Kouvolan seurakunta

Verkkojumalanpalvelukset Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla: 7.6., 14.6. ja 28.6.

Kuusankosken seurakunta

Verkkojumalanpalvelukset Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla: 19.7., 16.8. ja 23.8.

Valkealan seurakunta

Verkkojumalanpalvelukset Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla: 26.7. ja 9.8.

Kouvolan seurakuntien YouTube-kanava

Jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa:

Jumalanpalvelukset Yle tv1:llä joka sunnuntai ja juhlapyhä. Yle tv 1:n ohjelmistossa on normaalisti lauantaisin iltapäivällä Pisara-hartaus.

Yle Radio 1:ssa on aamu- ja iltahartaudet uusintoineen joka arkipäivä sekä lauantaisin. Sunnuntaisin on kaksi jumalanpalvelusta, muina juhlapyhinä yksi.

Katso jumalanpalveluksia Yle Areenasta.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa:

Verkkokirkko palvelussa evl.fi Tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä hartauksia.

Lue hartauksia ja kolumneja verkkosivustoltamme.

Koontisivu Suomen seurakuntien hartausaineistosta verkossa - kuuntele ja katso.

Jumalanpalvelus

Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen! (Psalmi 122:1)

Raamatussa kerrotaan, että Jeesus itsekin hakeutui aina pyhäpäivisin jumalanpalvelukseen (Luuk. 4:16). Tule sinäkin hengähtämään hetkeksi kirkon penkkiin ja hakemaan jumalanpalveluksesta eväitä tulevalle viikolle!

Erilaisia jumalanpalveluksia

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun sanaan ja rukoukseen. Jokainen jumalanpalvelus on koko Jumalan perheväen yhteinen juhla. Perhemessussa on lapsiperheet huomioitu aivan erityisesti. Tuomasmessuissa ja monissa erityismessuissa musiikki soi reippaasti ja lujaa. Iltamessut tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen päivän päättyessä.

Seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhdessä rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa. Jumalanpalvelusryhmä on joukko tavallisia seurakuntalaisia, joka valmistelee ja toteuttaa jumalanpalvelusta yhdessä työntekijöiden kanssa. Kuoroissa laulaminen antaa myös mahdollisuuden tuoda omat lahjat esiin Jumalan ylistykseksi.