Koronatilanne: Kouvolan seurakunnat lähettävät jumalanpalveluksia verkossa

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin. Jumalanpalveluksia välitetään myös televisiossa ja radiossa. Jumalanpalvelusten seurakunta muodostuu etäyhteyksin niihin osallistuvista.

Kirkot auki henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten

Myllykosken, Elimäen, Kuusankosken ja Valkealan kirkot sekä Kouvolan Keskuskirkko ovat auki sunnuntaisin klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Elimäen, Korian, Myllykosken, Valkealan ja Kuusankosken kirkot ovat avoinna myös arkisin ma-to klo 12-14. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Voit seurata seurakuntien jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Anjalankosken seurakunta

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivulla.

Anjalankosken seurakunnan Facebook-sivu

Palmusunnuntain jumalanpalvelus Myllykosken kirkosta sunnuntaina 5.4. Nähtävissä perjantaihin 10.4. asti:

Sanajumalanpalvelus Myllykosken kirkosta 5.4.

Elimäen seurakunta

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Elimäen kirkon Youtube-kanavalla.

Elimäen kirkon Youtube-kanava

Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 kappeliseurakunnan Youtube-kanavalla.

Jaalan kappeliseurakunnan Youtube-kanava

Kouvolan seurakunta

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Kouvolan seurakunnan Facebook-sivulla

Kouvolan seurakunnan Facebook-sivu

Kuusankosken seurakunta

Hartauksia Kouvolan seurakuntien Youtube-kanavalla.

Kouvolan seurakuntien Youtube-kanava

Valkealan seurakunta

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Facebook-sivulla.

Valkealan seurakunnan Facebook-sivu

Jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa:

Jumalanpalvelukset Yle tv1:llä joka sunnuntai ja juhlapyhä. Yle tv 1:n ohjelmistossa on normaalisti lauantaisin iltapäivällä Pisara-hartaus.

Yle Radio 1:ssa on aamu- ja iltahartaudet uusintoineen joka arkipäivä sekä lauantaisin. Sunnuntaisin on kaksi jumalanpalvelusta, muina juhlapyhinä yksi.

Katso jumalanpalveluksia Yle Areenasta.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa:

Verkkokirkko palvelussa evl.fi Tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä hartauksia.

Lue hartauksia ja kolumneja verkkosivustoltamme.

Koontisivu Suomen seurakuntien hartausaineistosta verkossa - kuuntele ja katso.

Jumalanpalvelus

Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen! (Psalmi 122:1)

Raamatussa kerrotaan, että Jeesus itsekin hakeutui aina pyhäpäivisin jumalanpalvelukseen (Luuk. 4:16). Tule sinäkin hengähtämään hetkeksi kirkon penkkiin ja hakemaan jumalanpalveluksesta eväitä tulevalle viikolle!

Erilaisia jumalanpalveluksia

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Raamatun sanaan ja rukoukseen. Jokainen jumalanpalvelus on koko Jumalan perheväen yhteinen juhla. Perhemessussa on lapsiperheet huomioitu aivan erityisesti. Tuomasmessuissa ja monissa erityismessuissa musiikki soi reippaasti ja lujaa. Iltamessut tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen päivän päättyessä.

Seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu yhdessä rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa. Jumalanpalvelusryhmä on joukko tavallisia seurakuntalaisia, joka valmistelee ja toteuttaa jumalanpalvelusta yhdessä työntekijöiden kanssa. Kuoroissa laulaminen antaa myös mahdollisuuden tuoda omat lahjat esiin Jumalan ylistykseksi.