Kouvolan seurakunnan nuoret

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan kaikenlaiset noin 15-20 –vuotiaat nuoret. Haluamme yhdessä oppia tuntemaan Jumalaa ja opetella sitä, millaista on elää kristittynä. Vietämme aikaa Koivistontalolla, missä voi pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä sekä nauttia hyvästä seurasta ja evästyksestä.

Nuorisotoimisto, josta työntekijöitä myös tavoittaa, sijaitsee Seurakuntakeskuksessa. Nuorisotoimiston opasteet löytyvät Hovioikeudenkadun puolelta, kun tulet sisäpihaan.

Seuraa Kouvolan seurakunnan nuoria Instassa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä @kvlsrk

Kouvolan seurakunnan nuoret Youtubessa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Kanava: Kouvolan Seurakuntanuoret)

Kouvolan seurakunnan nuoret TikTokissa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Kanava: Kvlsrknuorisotyo)

Isoskoulutus

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus, eli ISKO on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille kahden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla.

Isoskoulutuksesta vastaavat pääosin nuorisotyönohjaajamme Tero ja Pekka ja heiltä voi kysellä asiasta lisätietoja.

Jumala on

Nuorisotyön johtaja