Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelusten live-lähetykset ja nauhoitteet, hartauksia ja muuta videomateriaalia Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla. Videoissa ei ole tekstityksiä.

Live lähetykset lähetetään tammikuussa 2021 Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla Kuusankosken ja Jaalan kirkoista seuraavasti:

Su 14.2. KLO 15 Gospel-jumalanpalvelus Jaalan kirkosta.

Su 21.2. klo 10 Messu Kuusankosken kirkosta. Mahdollisuus ehtoolliseen klo 11-12.

Su 28.2 .klo 10 Hiljaisen rukouksen kirkko Jaalan kirkosta. Mahdollisuus ehtoolliseen klo 11-12.

(Jumalanpalvelukset on koronatilanteen vuoksi suljettu osallistujilta kirkossa, mutta ehtoolliselle voi tulla erikseen mainittuina pyhinä. Turvarajat ja osallistujamäärä varmistetaan paikan päällä.)

Oheisesta painikkeesta pääset sunnuntaina katsomaan jumalanpalvelusta. Jos painike ohjaa vanhaan jumalanpalvelukseen, mene Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalle sieltä näkyy käynnissä oleva livelähetys.

Jumalanpalveluksen suoratoistoon tästä.

HUOM! YouTube käsittelee livelähetystä usean tunnin ajan, ennen kuin se on nähtävissä normaalisisti YouTube-kanavallamme.  Jumalanpalvelus on kuitenkin tuolloinkin katsottavissa linkistä, joka löytyy YouTube kanavamme keskustelualueelta tai tekemällä YouTubessa haun "Jaalan kappeliseurakunta live".

Jaalan kappeliseurakunta syntyi vuonna 2009 Kouvolan seurakuntayhtymän perustamisen myötä, kun Jaalan 135-vuotias seurakunta liitettiin osaksi Kuusankosken seurakuntaa.
Monipuoliset jumalanpalvelukset, musiikkitapahtumat, kinkerit, kylätoiminta, kesävieraiden kirkkopyhä, Kansanlaulukirkko ja lähetyksen kesäkahvila kutsuvat mukaan sekä ympärivuotisia asukkaita, että kesäjaalalaisia.

Videoita, kuvia, tunnelmia ja tapahtumien mainoksia näet lisää Jaalan kappeliseurakunnan facebook sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.3. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. maaliskuuta saakka. Pienryhmä- ja viikkotoiminnan käynnistäminen on mahdollista 1.2. alkaen enintään 10 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä 28.2. saakka. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon netissä

Jumalanpalveluksiin Kouvolan alueella ei pääse osallistumaan paikan päälle 31.1. asti. Jumalanpalveluksiin voi osallistua internetin kautta Kouvolan seurakuntayhtymän YouTube-kanavalta, sekä Jaalan ja Kuusankosken yhdessä toimittamiin jumalanpalveluksiin Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalta.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Hautapaikka-asioista ja uurnan hautaamisesta, sekä hautainhoitoihin liittyvissä asioista sovitaan hautaus- ja puistopalvelujen toimistossa p, 040 712 4556, hautauspalvelut.kouvola@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.

Kouvolan aluekeskusrekisteri

Kaste, häät, hautajaiset

Seurakuntatoimisto

Hautaus- ja puistopalvelut

Diakonissa

Vanhustyö

Lähetyssihteeri

Lähetystyö, aikuistyö

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 24.2.-3.3. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.3. saakka. Aikuisten ryhmätoiminta aloittaa rajoitusten mukaisesti helmikuun aikana. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Jaalan Raitti

Jaalan kirkko