Jaalan kappeliseurakunta

Jaalan kappeliseurakunta syntyi vuonna 2009 Kouvolan seurakuntayhtymän perustamisen myötä, kun Jaalan 135-vuotias seurakunta liitettiin osaksi Kuusankosken seurakuntaa.

Monipuoliset jumalanpalvelukset, musiikkitapahtumat, kinkerit, kylätoiminta, kesävieraiden kirkkopyhä, Kansanlaulukirkko ja lähetyksen kesäkahvila kutsuvat mukaan sekä ympärivuotisia asukkaita, että kesäjaalalaisia.

Videoita, kuvia, tunnelmia ja tapahtumien mainoksia näet lisää Jaalan kappeliseurakunnan facebook sivuilta.

Jaalan kinkerit 2020

"Seurakunta olemme me, kun koolle tulemme". Tämän vuoden aiheena pohditaan seurakuntaa ja sen elämää.  Kinkerit on kylien ja seurakunnan yhdessä järjestämä mukava kokoontuminen, jonne tervetulleita ovat kaikki vaihtamaan kylän kuulumisia.

To 13.2. klo 18 Uimila: Kulomaalla, Rihuntie 9.

Pe 14.2. klo 18 Verla - Pyörylä: Verlan seuratalolla, Verlantie 346.

Su 23.2 klo 13 Huhdasjärvi - Vesala - Siikakoski: Huhdasjärven kylätalolla, Mäntyharjuntie 1641.

To 5.3. klo 14 Ansalahti – Hartola: Hartolan PVY:n talolla, Ansalahdentie 8.

To 19.3. klo 18 Kimola - Sammallahti: Purholla, Mooseksentie 205.

Pe 20.3. klo 18 Kirkonkylä - Kyrö - Pahasaari - Hausanniemi - Mettikylä: Nurmilla, Marjamäentie 5F.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Hautapaikka-asioista ja uurnan hautaamisesta, sekä hautainhoitoihin liittyvissä asioista sovitaan hautaus- ja puistopalvelujen toimistossa p, 040 712 4556, hautauspalvelut.kouvola@evl.fi. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.

Kouvolan aluekeskusrekisteri

Kaste, häät, hautajaiset