Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelusten live-lähetykset ja nauhoitteet, hartauksia ja muuta videomateriaalia Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla. Videoissa ei ole tekstityksiä.

Oheisesta painikkeesta pääset sunnuntaina katsomaan jumalanpalvelusta. Jos painike ohjaa vanhaan jumalanpalvelukseen, mene Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalle sieltä näkyy käynnissä oleva livelähetys.

Jumalanpalveluksen suoratoistoon tästä.

HUOM! YouTube käsittelee livelähetystä usean tunnin ajan, ennen kuin se on nähtävissä normaalisisti YouTube-kanavallamme.  Jumalanpalvelus on kuitenkin tuolloinkin katsottavissa linkistä, joka löytyy YouTube kanavamme keskustelualueelta tai tekemällä YouTubessa haun "Jaalan kappeliseurakunta live".

Jaalan kappeliseurakunta syntyi vuonna 2009 Kouvolan seurakuntayhtymän perustamisen myötä, kun Jaalan 135-vuotias seurakunta liitettiin osaksi Kuusankosken seurakuntaa.
Monipuoliset jumalanpalvelukset, musiikkitapahtumat, kinkerit, kylätoiminta, kesävieraiden kirkkopyhä, Kansanlaulukirkko ja lähetyksen kesäkahvila kutsuvat mukaan sekä ympärivuotisia asukkaita, että kesäjaalalaisia.

Videoita, kuvia, tunnelmia ja tapahtumien mainoksia näet lisää Jaalan kappeliseurakunnan facebook sivuilta.

Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalveluksessa annetaan tarvittavat turvallisuusohjeet kaikille kävijöille. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan.

Seurakuntien viikkotoiminta käynnistyy elokuun aikana ja tilaisuuksista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Tapahtumia järjestetään turvallisuusohjeet huomioiden.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Hautapaikka-asioista ja uurnan hautaamisesta, sekä hautainhoitoihin liittyvissä asioista sovitaan hautaus- ja puistopalvelujen toimistossa p, 040 712 4556, hautauspalvelut.kouvola@evl.fi. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.

Kouvolan aluekeskusrekisteri

Kaste, häät, hautajaiset

Seurakuntatoimisto

Hautaus- ja puistopalvelut

Lähetyssihteeri

Lähetystyö, aikuistyö

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Kouvolan seurakunnissa järjestetään kirkkovieraille avoimet jumalanpalvelukset. Tervetuloa kirkkoon! Jumalanpalveluksia kirkoista eri puolilta Kouvolaa lähetetään myös verkossa koko kesän ajan.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 21.-28.10.2020 (pdf)

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Jaalan Raitti

Jaalan kirkko