Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelusten live-lähetykset ja nauhoitteet, hartauksia ja muuta videomateriaalia Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla. Videoissa ei ole tekstityksiä.

Live lähetykset lähetetään tammikuussa 2021 Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla Kuusankosken ja Jaalan kirkoista seuraavasti:

Su 10.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus Jaalan kirkosta

Su 17.1. klo 17 Tuomasmessu Voikkaan kirkosta

Su 24.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus

Su 31.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus

(Jumalanpalvelukset ovat koronatilanteen vuoksi suljettu yleisöltä)

Oheisesta painikkeesta pääset sunnuntaina katsomaan jumalanpalvelusta. Jos painike ohjaa vanhaan jumalanpalvelukseen, mene Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalle sieltä näkyy käynnissä oleva livelähetys.

Jumalanpalveluksen suoratoistoon tästä.

HUOM! YouTube käsittelee livelähetystä usean tunnin ajan, ennen kuin se on nähtävissä normaalisisti YouTube-kanavallamme.  Jumalanpalvelus on kuitenkin tuolloinkin katsottavissa linkistä, joka löytyy YouTube kanavamme keskustelualueelta tai tekemällä YouTubessa haun "Jaalan kappeliseurakunta live".

Jaalan kappeliseurakunta syntyi vuonna 2009 Kouvolan seurakuntayhtymän perustamisen myötä, kun Jaalan 135-vuotias seurakunta liitettiin osaksi Kuusankosken seurakuntaa.
Monipuoliset jumalanpalvelukset, musiikkitapahtumat, kinkerit, kylätoiminta, kesävieraiden kirkkopyhä, Kansanlaulukirkko ja lähetyksen kesäkahvila kutsuvat mukaan sekä ympärivuotisia asukkaita, että kesäjaalalaisia.

Videoita, kuvia, tunnelmia ja tapahtumien mainoksia näet lisää Jaalan kappeliseurakunnan facebook sivuilta.

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.1. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina, viikkotoiminta ja tapahtumat ovat tauolla 31. tammikuuta saakka. Kirkolliset toimitukset ja jumalanpalvelusten verkkolähetykset jatkuvat. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä 31.1. saakka. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon netissä

Jumalanpalveluksiin Kouvolan alueella ei pääse osallistumaan paikan päälle 31.1. asti. Jumalanpalveluksiin voi osallistua internetin kautta Kouvolan seurakuntayhtymän YouTube-kanavalta, sekä Jaalan ja Kuusankosken yhdessä toimittamiin jumalanpalveluksiin Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalta.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Hautapaikka-asioista ja uurnan hautaamisesta, sekä hautainhoitoihin liittyvissä asioista sovitaan hautaus- ja puistopalvelujen toimistossa p, 040 712 4556, hautauspalvelut.kouvola@evl.fi. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.

Kouvolan aluekeskusrekisteri

Kaste, häät, hautajaiset

Seurakuntatoimisto

Hautaus- ja puistopalvelut