Jaalan kappeliseurakunta

Jaalan kappeliseurakunta syntyi vuonna 2009 Kouvolan seurakuntayhtymän perustamisen myötä, kun Jaalan 135-vuotias seurakunta liitettiin osaksi Kuusankosken seurakuntaa.

Jaalan kappeliseurakunta edustaa jaalalaisia perinteitä ja vireää kirkollista hengenelämää kaikkiaan kahdessatoista kylässä ja kirkonkylän taajamassa. Kappeliseurakunnassa työskentelee oma kappalainen, diakoniatyöntekijä, kanttori, lastenohjaaja ja lähetyssihteeri. Monipuolista toimintaa järjestetään Jaalan kirkossa, toimitilassa, kesäkodissa ja nuorisotilassa.

Jumalanpalvelukset, musiikkitapahtumat, kinkerit, kylätoiminta, kesävieraiden kirkkopyhä ja lähetyksen kesäkahvila kutsuvat mukaan sekä ympärivuotisia asukkaita, että kesäjaalalaisia.

Videoita, kuvia, tunnelmia ja tapahtumien mainoksia näet myös Jaalan kappeliseurakunnan facebook sivuilta.

Kinkerit 2019
To 7.3. klo 13 Ansalahti - Hartolan kinkerit
Teija ja Asko Lampilalla: Ansalahdentie 634.
To 7.3. klo 18 Kimola - Sammallahti: Eeva ja Pentti Ilonojalla: Iitinkirkontie 18
Su 10.3. klo 13 Paljakka - Pökölä: Palko-kylätalossa, Paljakantie 20
To 14.3. klo 18 Kirkonkylä - Kyrö - Pahasaari - Hausanniemi - Mettikylä: Marjatta Poterilla, Jaalantie 120 B
Pe 15.3. klo 18 Uimila: Marja ja Teuvo Mäntysellä, Heinahontie 69

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Seurakuntaan liittymiset, kasteet, vihkimiset ja hautajaiset varataan keskusrekisteristä p. 040 712 4534 arkisin klo 9-15.

Keskusrekisteri

Seurakuntatoimisto