Jaalan kappeliseurakunta

Jumalanpalvelukset järjestetään jälleen avoimin ovin - tervetuloa kirkkoon!

Teksnisten ongelmien vuoksi ei YouTube-livelähetystä su 18.7.2021!

Su 25.7. Jumalan palveluksen alusta puuttuu ääni. Saatiin toimimaan ennen saarnaa.

Jumalanpalvelusten live-lähetykset ja nauhoitteet, hartauksia ja muuta videomateriaalia Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla. Videoissa ei ole tekstityksiä.

Oheisesta painikkeesta pääset sunnuntaina katsomaan jumalanpalveluksen livelähetystä. Jos painike ohjaa vanhaan jumalanpalvelukseen, mene Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalle sieltä näkyy käynnissä oleva livelähetys.

Jumalanpalveluksen suoratoistoon tästä.

HUOM! YouTube käsittelee livelähetystä usean tunnin ajan, ennen kuin se on nähtävissä live lähetyksen jälkeen YouTube-kanavallamme.

Jaalan kappeliseurakunta syntyi vuonna 2009 Kouvolan seurakuntayhtymän perustamisen myötä, kun Jaalan 135-vuotias seurakunta liitettiin osaksi Kuusankosken seurakuntaa.
Monipuoliset jumalanpalvelukset, musiikkitapahtumat, kinkerit, kylätoiminta, kesävieraiden kirkkopyhä, Kansanlaulukirkko ja lähetyksen kesäkahvila kutsuvat mukaan sekä ympärivuotisia asukkaita, että kesäjaalalaisia.

Videoita, kuvia, tunnelmia ja tapahtumien mainoksia näet lisää Jaalan kappeliseurakunnan facebook sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon myös netissä

Jumalanpalveluksiin voi osallistua internetin kautta Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalta, sekä Jaalan ja Kuusankosken yhdessä toimittamiin jumalanpalveluksiin Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalta.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Hautapaikka-asioista ja uurnan hautaamisesta, sekä hautainhoitoihin liittyvissä asioista sovitaan hautaus- ja puistopalvelujen toimistossa p, 040 712 4556, hautauspalvelut.kouvola@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15.

Kouvolan aluekeskusrekisteri

Kaste, häät, hautajaiset

Seurakuntatoimisto

Hautaus- ja puistopalvelut

Diakonissa

Vanhustyö

Lähetyssihteeri

Lähetystyö, aikuistyö

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 28.7. - 4.8. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Koronarajoitukset on kumottu Kymenlaaksossa. Jumalanpalvelukset kirkkovieraille avautuivat kesäkuussa. Seurakuntien tilaisuuksia voidaan jälleen järjestää ilman henkilömäärärajoituksia. Tilaisuuksissa huomioidaan edelleen osallistujien terveysturvallisuus. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Jaalan Raitti

Jaalan kirkko