Perhekerhot Elimäellä ja Korialla

Perhekerho on tarkoitettu kaikille lapsille ja heitä hoitaville aikuisille. Kerho on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhoon kuuluu hartaus sekä pieni kahvi, tee-, ja mehutarjoilu. Kerhon aikana lapset voivat leikkiä ja touhuta vapaasti, ja aikuiset pääsevät vaikkapa vaihtamaan kuulumisia keskenään tai keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista ohjaajien sekä muiden aikuisten kanssa.

Perhekerho-muskarit jatkuvat jälleen tammikuussa 2022!

Kaikille avoin perhekerho-muskari

Kevätkaudella 2022 perhekerho-muskarit kokoontuvat vuoroviikoin Korialla ja Elimäellä tiistaisin klo 9-11. Aloitamme perhekerhon leikeillä kerhotilassa. Muskariosuus alkaa klo 10, ja kestää n. ½ tuntia, jonka jälkeen voi kahvitella ja mehutella tai jatkaa hetken kerhoilua. Ilmoittautumista ei tarvita.

Perhekerhossa ovat mukana lastenohjaajat Virpi Kalliola ja Marika Lohman-Mettälä, muskarissa myös kanttori. Lisätietoja saat Marikalta, p. 040 736 3136.

• Korialla parittomilla viikoilla 18.1., 1.2., 15.2., 15.3., 29.3., 12.4. ja 26.4. kirkon lasten kerhotilassa (os. Alakouluntie 23).

• Elimäellä parillisilla viikoilla 25.1., 8.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4. ja 19.4. seurakuntakeskuksen lasten kerhotilassa (kulku Härmävaarantien puolelta E-ovesta).

Tervetuloa mukaan niin pienet kuin isotkin kerholaiset!

Kouvolan seurakuntayhtymän muiden seurakuntien kirkkomuskareista löydät tietoja ja muuta muskarimateriaalia täältä.

Lapset askartelemassa.