Perhekerhot Elimäellä ja Korialla

Tällä hetkellä perhekerhotoiminta on tauolla koronarajoitusten vuoksi tammikuun 2021 ajan. Toivomme pääsevämme jatkamaan toimintaa mahdollisimman pian, päivitämme tilannetta rajoitusten muuttuessa.

Perhekerho on tarkoitettu kaikille lapsille ja heitä hoitaville aikuisille. Kerhot kokoontuvat joka toinen viikko aina parillisilla viikoilla. Kerho on maksuton eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhoon kuuluu hartaus sekä pieni kahvi, tee-, ja mehutarjoilu. Kerhon aikana lapset voivat leikkiä vapaasti ja aikuiset pääsevät vaikkapa vaihtamaan kuulumisia keskenään tai keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista ohjaajien kanssa. Kerhoissa myös askarrellaan, lauletaan ja leikitään yhdessä.

Elimäen perhekerho

Elimäen seurakuntakeskuksen kerhotilassa

• parillisten viikkojen tiistaina klo 9-10.30.

Korian perhekerho

Korian kirkon salissa

• parillisten viikkojen keskiviikkona klo 9-10.30.

Tervetuloa mukaan niin pienet kuin isotkin kerholaiset!

Lapset askartelemassa.