Kirkkomuskarit Elimäellä ja Korialla

Perhekerho ja muskari yhdistyivät kirkkomuskariksi!

Syyskausi 2022 alkaa Elimäellä viikolla 34 ja Korialla viikolla 35!

Kirkkomuskarit kokoontuvat vuoroviikoin Korialla ja Elimäellä torstaisin klo 9.30-11

• Korialla parittomilla viikoilla kirkon lasten kerhotilassa ja kirkkosalissa (os. Alakouluntie 23).

Huom! Kirkkomuskaria ei ole viikolla 43 (syysloma).

• Elimäellä parillisilla viikoilla seurakuntakeskuksen lasten kerhotilassa (kulku Härmävaarantien puolelta E-ovesta) sekä kulmakamarissa (suora kulku Härmävaarantien puolelta D-ovesta)

Huom! Kirkkomuskaria ei ole 6.10. (työntekijät muissa tehtävissä).

Kirkkomuskari sisältää leikkiä, yhdessäoloa ja pientä kahvittelua/mehuttelua. Muskariosuus kestää n. ½ tuntia. Kirkkomuskari sopii kaikenikäisille, ilmoittautumista ei tarvita. Mukana ovat lastenohjaajat sekä kanttori. Muskareissa harjoitellaan myös mm. perhekirkoissa laulettavia lauluja.

Tervetuloa mukaan niin pienet kuin isotkin muskarilaiset!

Elimäen ja Korian muskareissa soitetaan ja lauletaan yhdessä. Kuvassa pehmoleluja ja soittimia.

Elimäen seurakunta

Konserttivastaava 2023