Jumalanpalvelukset Kouvolassa

Kouvolan Keskuskirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntai ja juhlapyhä kello 10. Käpylän kirkossa jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin klo 13.

Huom. Kesän 2021 aikana osa Käpylän kirkon jumalanpalveluksista alkaa poikkeuksellisesti klo 10, Keskuskirkon konfirmaatiot huomioiden, joista on erillinen tieto jumalanpalveluksen yhteydessä.

Jumalanpalvelukset avautuvat kirkkovieraille

Kouvolan seurakuntien sana- ja ehtoollisjumalanpalvelukset avautuvat kirkkovieraille. Kouvolan seurakunnassa on mahdollisuus osallistua yleisölle avoimeen jumalanpalvelukseen sunnuntaista 20.6. alkaen.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon verkossa!

13.6. klo 10 sanajumalanpalvelus Keskuskirkosta on katsottavissa Kouvolan seurakunnan YouTube-kanavanLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Kouvolan seurakuntayhtymän yhteiset jumalanpalvelukset 18.7. klo 10 Käpylän kirkosta ja 29.8. klo 10 Keskuskirkosta ovat katsottavissa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavanLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa, joita toteutetaan edelleen, rajoitusten poistumisesta huolimatta.

Jumalanpalvelusryhmät

Kouvolassa toimii joukko jumalanpalvelusryhmiä, joissa vapaaehtoiset vuorollaan palvelevat esimerkiksi seuraavissa tehtävissä

• toivottavat kirkkoon saapujat tervetulleiksi ovilla
  • valmistavat ja lukevat esirukousta
  • lukevat Raamattua
  • miettivät yhdessä papin kanssa ideoita saarnaan
  • keräävät kolehtia
  • laittavat kirkkokahveja
  • rukoilevat jumalanpalveluksen puolesta

Kaikki ryhmät ovat avoimia uusille jäsenille. Myös jotkut paikalliset järjestöt toimivat silloin tällöin jumalanpalvelusryhminä.

►Lue lisää jumalanpalvelusryhmistä