Jumalanpalvelukset Kouvolassa

Kouvolan Keskuskirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntai ja juhlapyhä kello 10. Käpylän kirkossa jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin klo 13.

Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset järjestetään yleisölle avoimina tilaisuuksina, hyvistä hygieniakäytännöistä ja osallistujien terveysturvallisuudesta huolehtien. Tiloissamme on toistaiseksi voimassa tilakohtainen henkilömäärärajoitus, koronatilanteesta johtuen.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta

Tervetuloa kirkkoon verkossa!

24.10. klo 10 jumalanpalvelus Keskuskirkossa on seurattavissa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavan kautta, Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisenä jumalanpalveluksena.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa

Jumalanpalvelusryhmät

Kouvolassa toimii joukko jumalanpalvelusryhmiä, joissa vapaaehtoiset vuorollaan palvelevat esimerkiksi seuraavissa tehtävissä

• toivottavat kirkkoon saapujat tervetulleiksi ovilla
  • valmistavat ja lukevat esirukousta
  • lukevat Raamattua
  • miettivät yhdessä papin kanssa ideoita saarnaan
  • keräävät kolehtia
  • laittavat kirkkokahveja
  • rukoilevat jumalanpalveluksen puolesta

Kaikki ryhmät ovat avoimia uusille jäsenille. Myös jotkut paikalliset järjestöt toimivat silloin tällöin jumalanpalvelusryhminä.

►Lue lisää jumalanpalvelusryhmistä