Jaalan Raitti

Keskuskaari 1A, 47710 Jaala
suntio 040 544 8259

Jaalan Raitti

Jaalan Raitissa järjestetään Jaalan kappeliseurakunnan toimintaa ja päiväkerhoja. Raitin toimitilassa sijaitsevat kappeliseurakunnan lapsi - ja päiväkerhotyön kerhot, musiikkityön Lapsikuoro Lauluvaunun harjoittelupaikka, työntekijöiden työhuoneet sekä kokoushuone, jossa voidaan pitää alle 20 hengen pieniä seurakunnan tilaisuuksia.

Raitin toimitila valmistui kesäkuussa 2015 ja on S-ryhmän saneeraama, jossa kappeliseurakunta on vuokralaisena.

Salissa on käytettävissä piano ja keittiö.

Raittiin pääsee pyörätuolilla luiskaa pitkin.

Keskuskaari 1A, 47710 Jaala

Vanhemman väen kerho Jaalassa

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Tule mukaan Vanhusten kerhoon Jaalan kappeliseurakunnan toimitila Raittiin (Keskuskaari 1 A).

Keskuskaari 1A, 47710 Jaala

Jaalan lähetyspiiri

Haluatko oppia uutta lähetystyöstä? Haluatko kokea yhteyttä ja jakaa kiinnostuksesi eksoottisiin maihin? Pidätkö käsillä tekemisestä, hartauksista, rukoilemisesta? Ehkä paikkasi on lähetyspiirissä - tervetuloa tutustumaan!