Jaalan Raitti

Keskuskaari 1A , 47710 Jaala
suntio 040 544 8259

Jaalan Raitti

Jaalan Raitissa järjestetään Jaalan kappeliseurakunnan toimintaa ja päiväkerhoja. Raitin toimitilassa sijaitsevat kappeliseurakunnan lapsi - ja päiväkerhotyön kerhot, musiikkityön Lapsikuoro Lauluvaunun harjoittelupaikka, työntekijöiden työhuoneet sekä kokoushuone, jossa voidaan pitää alle 20 hengen pieniä seurakunnan tilaisuuksia.

Raitin toimitila valmistui kesäkuussa 2015 ja on S-ryhmän saneeraama, jossa kappeliseurakunta on vuokralaisena.

Salissa on käytettävissä piano ja keittiö.

Raittiin pääsee pyörätuolilla luiskaa pitkin.

Keskuskaari 1A, 47710 Jaala

Siioninvirsiseurat

Siioninvirsiseurat eli Herännäisseurat (myös körttiseurat tai Herättäjän seurat) ovat herännäisyyden piirissä järjestettäviä seuroja. Tilaisuus koetetaan pitää yksinkertaisena. Puheita ei kirjoiteta eikä välttämättä suuremmin valmistella vaan koetetaan sovittaa puhetta Jumalasta kulloisenkin tunnelman ja kuulijakunnan mukaan. Puheet ovat lyhyitä, 5-10 minuutin mittaisia. Perinteisissä seuroissa voi puhua kuka tahansa halukas. Puheet pidetään istualtaan.