Leirit ja retket

Leirit ja retket on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille (13-19 v.)
Katso tarkemmat tiedot ilmoittautuessa.

Leirille/retkille saa osallistua vain terveenä. Jokainen leirillä oleva huolehtii omalta osaltaan leirin turvallisuudesta.

Syksyllä 2021 on tarkoitus viettää kaksi nuortenleiriä.
Seuraa tapahtumakalenteria ja instagramissa @vlasrk niin olet perillä, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu.

Nuortenleiri Niinirannassa 15.-17.10.2021. Ilmoittaudu leirille 1.10. mennessä. Leirimaksu on 20€.
Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumislinkistä, joka löytyy kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Maata Näkyvissä Festari Turussa 19.-21.11.2021.
Kouvolan seurakuntayhtymän seurakunnat ovat päättäneet osallistua Maata Näkyvissä Festareihin etänä
eikä näin ollen tehdä yhteistä retkeä Turkuun.

Valkealassa on yhden yön leiri lauantaista 20.11. klo 10 sunnuntaihin 21.11. klo 15 Niiinirannassa.
LEIRI ON PERUTTU!

MUTTA sinulla on mahdollisuus tulla katsomaan striimiä Maata Näkyvissä festareilta lauantaina 20.11. klo 12-22 Niinirantaan.
Lauantaipäivään voit osallistua oman aikataulusi mukaan. Näkemisiin!

Nuorten joululeiri Niinirannassa 10.-12.12.2021. Ilmoittaudu leirille 29.11. mennessä. Leirimaksu on 20€.

Kaikki leirien ja retkien ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Kun ollaan leirillä viikonloppuna, sen viikon perjantaina ei ole nuorteniltaa Niinirannassa tai Valkealan kirkossa.

Lisätietoja voi kysyä Lotalta p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi

Valkealan seurakunta