Leirimainos
Leiri isoskoulutuksessa oleville nuorille sekä isoskoulutuksen käynneille nuorille. Ilmoittaudu 8.9. mennessä.

Leirit ja retket

Leirit ja retket on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Katso tarkemmat tiedot ilmoittautuessa.

Syksyllä 2019 Valkealan seurakunnassa on leiriä ja retkiä luvassa. Seuraavat ajankohdat kannattaa laittaa ylös kalenteriin.

20.-22.9.2019 IsoIsko-leiri Puhjonrannassa. Kaikille isoskoulutuksessa oleville tai isoskoulutuksen käynneille nuorille. Ilmoittaudu 8.9. mennessä mukaan.

11.-12.10.2019 Minileiri Niinirannassa. Kaikille Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien 15-21 vuotiaille nuorille. Leirimaksu 15€.

15.-17.11.2019 Maata Näkyvissä Festarit Turussa. Retkimaksu 70€ joka sisältää matkat Turkuun ja takaisin, kaikki viikonlopun keikat ja ohjelmat sekä majoituksen koulun lattialla.

Kaikki leirien ja retkien ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Kun ollaan leirillä viikonloppuna, sen viikon perjantaina ei ole nuorteniltaa Niinirannassa tai Valkealan kirkossa.

Lisätietoja voi kysyä Lotalta p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi

Valkealan seurakunta