Leirit ja retket

Leirit ja retket on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.
Katso tarkemmat tiedot ilmoittautuessa.

Keväällä 2020 Valkealan seurakunnassa on leiriä ja retkiä luvassa. Seuraavat ajankohdat kannattaa laittaa ylös kalenteriin.

Lauantaina 25.1. isoskoulutustapahtuma eli Isolauantai Kuusankoskella klo 12-18. Isolauantai on tarkoitettu kaikille Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien sekä Iitin seurakunnassa isoskoulutuksessa oleville nuorille tai isosena toimineille nuorille. Päivän aikana saadaan vinkkejä isosena olemiseen sekä tutustutaan muiden seurakuntien nuoriin. Ilmoittaudu 12.1. mennessä Isolauantaihin!
Löydät ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista tai instagramin @vlasrk biosta. Päivä on maksuton.

Isoskoulutusleiri 7.-9.2.2020 Niinirannassa. Leirille odotetaan Valkealan seurakunnan isoskoulutuksessa olevia nuoria sekä jo isosena toimineita nuoria.
Leiri on maksuton! Leirille tulee ilmoittautua ilmoittautumislinkin kautta 26.1. mennessä.
Ilmoittautumislinkki löytyy @vlasrk biosta 12.1. jälkeen, mutta ilmoittautumislinkki on jo löydettävissä kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat sivulta.

Pesisturnaus lauantaina 23.5. Myllykoskella klo 14-18. Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien nuorten yhteinen päivä pesiksen merkeissä.

Kaikki leirien ja retkien ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Kun ollaan leirillä viikonloppuna, sen viikon perjantaina ei ole nuorteniltaa Niinirannassa tai Valkealan kirkossa.

Lisätietoja voi kysyä Lotalta p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi

Ilmoitus, että nuorten toiminta on tauolla. Työntekijät tavoittaa normaalisti puhelimella tai sähköpostilla.
Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Vs.seurakuntapastori
Valkealan seurakunta