Leirit ja retket

Leirit ja retket on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Katso tarkemmat tiedot ilmoittautuessa.

Syksyllä 2019 Valkealan seurakunnassa on leiriä ja retkiä luvassa. Seuraavat ajankohdat kannattaa laittaa ylös kalenteriin.

20.-22.9.2019 IsoIsko-leiri Puhjonrannassa.
Kaikille isoskoulutuksessa oleville tai isoskoulutuksen käynneille nuorille.
Ilmoittaudu 8.9. mennessä mukaan.

11.-12.10.2019 Minileiri Niinirannassa.
Minileiri on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

15.-17.11.2019 Maata Näkyvissä Festarit Turussa.

Lähtö on perjantaina 15.11. klo 12 aikaan, joten koulusta joutuu ottamaan hieman vapaata.
Paluu Kouvolaan on sunnuntaina 17.11. klo 20 aikaan.
Koko viikonlopun retki maksaa 89€ sisältäen festarirannekkeen, festarilehden, koulumajoituksen, viikonlopun ruokailut: Ilta- ja aamupalat sekä lounaat lauantaina ja sunnuntaina.

29.11.-1.12.2019 Nuortenleiri Niinirannassa
Leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Leirimaksu on 20€.
Leirillä vietetään aikaa yhdessä monipuolisen ohjelman parissa ja syödään maukasta ruokaa.
Osallistujalta ei vaadita mitään erityistaitoja. Ilmoittautumislinkki auki 1.-18.11.2019.

Kaikki leirien ja retkien ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Kun ollaan leirillä viikonloppuna, sen viikon perjantaina ei ole nuorteniltaa Niinirannassa tai Valkealan kirkossa.

Lisätietoja voi kysyä Lotalta p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi

Nuortenleiri-mainos. Ilmoittautumislinkki kouvolanseurakunna.fi/tapahtumat
Leiri on tarkoitettu 13-21 vuotiaille nuorille. Ilmoittautumislinkki kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat
Valkealan seurakunta