Leirit ja retket

Leirit ja retket on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.
Katso tarkemmat tiedot ilmoittautuessa.

Keväällä 2021 Valkealan seurakunnassa eletään poikkeusolojen takia epävarmuudessa, järjestetäänkö isoskoulutusleiriä. Jos kokoontuminen on mahdollista, yksi nuortenleiri järjestetään Niinirannassa.  Seuraa tapahtumakalenteria ja instagramissa @vlasrk niin olet perillä, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu.

Isoskoulutusleiri 22.-24.1.2021 Niinirannassa. <- PERUTTU
Leiri on tarkoitettu isoskoulutuksessa oleville ja jo isosena toimineille nuorille.
Ilmoittautuminen käynnissä 11.12.2020-13.1.2021 linkistä, joka löytyy kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat tai IG:n @vlasrk biosta.

Kaikki leirien ja retkien ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi/tapahtumat.

Kun ollaan leirillä viikonloppuna, sen viikon perjantaina ei ole nuorteniltaa Niinirannassa tai Valkealan kirkossa.

Lisätietoja voi kysyä Lotalta p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi

Valkealan seurakunta