Aikuisrippikoulu

Onko Sinulta jäänyt rippikoulu syystä tai toisesta aiemmin käymättä? Jos olet kiinnostunut aikuisten riparileiristä, joka kestää viikonlopun. Ota rohkeasti yhteyttä rippikoulupappiin. Suunnittelemme aikuisten riparileiriä keväälle 2020.

Rippikoulun käymiseen liittyy oman seurakunnan toimintaan tutustumista sekä pohdintaa elämän ja uskon suurista kysymyksistä. Rippikoulussa käydään läpi kristinuskon perusasioita.

Rippikoulu päättyy yhteiseen konfirmaatiojuhlaan yhdessä sovittuna ajankohtana. Myös konfirmaatiokirkko valitaan yhdessä.

Aikuisrippikoululeirin hinta on 50 euroa, joka sisältää viikonlopun majoituksen ruokineen sekä rippikouluraamatun.

Aikuisrippikoululeiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi.

Lähde rohkeasti mukaan elämän löytöretkelle!

Saat lisätietoja oman seurakuntasi rippikoulutyön papilta

Aikuisten rippikoulua voidaan pitää myös yksityisesti tai ryhmämuotoisesti erikseen sovittuna aikana. Aikuisrippikoulussa on mahdollisuus monimuotoisuuteen ja mm nettitehtäviin.

Kirjakasa

Rippijuhlat