Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Niitä toteutetaan eri tyyleillä kuten Toimintakerhona tai Tanssi- ja teatteripajana. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi Joulujuhla tai Askarteluilta tai Olkkarimessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Tapahtumiin olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan mukana kerhoissa. Tulehan mukaan touhuamaan! :)

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimii kaksi lastenohjaajaa ja tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

ANJALAN KOULUN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait klo 12-14 ja tiistait klo 13-15.

Kerho kokoontuu Anjalan koululla nuorisotiloissa.

Ensimmäinen puuhis on maanantaina  17.8. Tiistaina 1.9. ei ole kerhoa.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat tiistait sekä keskiviikot ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Ensimmäinen Puuhis on 18.8. Tiistaina 1.9. ei ole kerhoa.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait 24.8., 21.9., 12.10. ja 16.11. ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

Puuhiksiin voit ilmoittautua tästä.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä ja ole mukana etänä seurakunnan toiminnassa. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta
Youtubesta löytyy nimellä Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Säde on sade_srk ja Johanna on Vaahtokylpy

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Jos vastasit kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta. Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

Tulossa syksyllä...

10 - synttäreille kutsutaan kaikki ensimmäisen täyden kympin täyttävät koululaiset 10.10. lauantaina klo 10.

Syyslomaviikolla on luvassa retkipäivä sekä koululaisten ja perheiden yhteisiä toimintapäiviä.

Mahdollisesti myös syksyn aikana pääsee yöksi kirkkoon.

Toivotaan mukavaa syksyä meille kaikille!

Toimintaa 7-14 vuotiaillle

Kerhotoiminta seurakunnassa alkaa viikolla 36 eli 31.8. alkavalla viikolla. Tietoa kerhoista ja kerhopaikoista jaetaan kouluissa edeltävällä viikolla ja tiedot päivitetään myös tänne kotisivuille. Tänne tulee myös ilmoittautumislinkki kerhoihin.

Nuoret, koululaiset ja rippikoulut

Kappalainen