Koululaiset Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

1-6 luokkien koululaisille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi ulkoilutapahtuma, retki tai perhemessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa.

Olette tervetulleita mukaan! :)

Toimintakerhot 1-6 luokkalaisille

Kerhonohjaajat valmistelevat koululaisille toiminnallisia kerhoja, joita on eri puolilla Anjalankosken seurakunnan aluetta. Toiminta- ja kokkikerhot pitävät sisällään erilaista tekemistä yhteispeleistä kokkaukseen. Lisäksi kerhon aikana pidetää pieni hartaushetki. Ryhmään mahtuu mukaan 10 kerholaista per kerho. Kerholaiset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos toivomasi kerho on jo täynnä, ilmoittaudu toiseen kerhoon, varasijalle tai ota yhteyttä työntekijään. Ilmoittatumislinkki tulee tälle sivulle piakkoin.

TOIMINTAKERHOT syksy 2022

Kerhot alkavat viikolla 36. Kerhopäiviä ja -paikkoja ei ole vielä päätetty, mutta päivitämme ajantasaiset tiedot kotisivuillemme kun kerhoasiat selviävät.

Kerhot kokoontuvat viikottain 1-1,5 tunnin ajan. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja. Ota yhteyttä Hilppaan puh. 040-559 3495, jos on toiveita tai kysymyksiä kerhoista.

Ilmoittaudu mukaan kerhoon linkin kautta:

Ma Mylsä 1-3lk klo 16-17

Ti Inksa 1-6lk klo 16.30-17.30

Ke Mylsä 4-6lk klo 17-18

To Anjala 1-6lk klo 17-18 (ennalta ilmoitettuina kokkikerho kertoina lopetus 18.30)

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

Ilmoittaudu mukaan Puuhikseen oheisen linkin kautta: https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/url/tFYq18fvc7

Syyskaudella 2022 Puuhis-kerhot kokoontuvat seuraavasti:

ANJALAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait ja tiistait klo 12-15 ja puuhikseen voi tulla myös kesken kerhon.

Kerho kokoontuu Anjalan seurakuntatalolla.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäivä on keskiviikko klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäivä ovat joka toinen perjantai on klo 13.30-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

KYMPPISYNTTÄRIT 10.9.2022

Inkeroisten kirkkopuisto klo 10-12. Tänä vuonna 10-vuotta täyttävät/täyttäneet voivat ilmoittautua linkin kautta.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä toiminnasta ja tulevista jutuista. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebook: Anjalankosken seusrakunta
Instagram: anjalankoskenseurakunta, anjelin.varhaisnuoret (=anjalankosken ja elimäen seurakuntien koululaisille suunnattua tieto)
Youtube: Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Johanna: vaahtokylpy, Enni: enni_srk

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja 7-14 -vuotiaille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden toiveesi mm. paikasta ja ajankohdasta. Kerhonohjaamiseen saat koulutusta ja tukea työntekijöiltä.

Jos vastasit kyllä, niin ota rohkeasti yhteyttä Hilppaan tai Johannaan puh. 040-513 0615.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

Toimintaa 7-14 -vuotiaille.

Kappalainen
Anjalankosken seurakunta