Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi ulkoilutapahtuma, retki tai perhemessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa.

Olette tervetulleita mukaan! :)

Toiminta- ja kokkikerhot 7-14 -vuotiaille

Kerhonohjaajat valmistelevat koululaisille toiminnallisia kerhoja, joita on eri puolilla Anjalankosken seurakunnan aluetta. Toiminta- ja kokkikerhot pitävät sisällään erilaista tekemistä yhteispeleistä kokkaukseen. Lisäksi kerhon aikana pidetää pieni hartaushetki. Kerhot ovat tarkoitettu 7-14 -vuotiaille ellei ikäryhmää muuten mainita. Ryhmään mahtuu mukaan 10 kerholaista per kerho. Kerholaiset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos toivomasi kerho on jo täynnä, ilmoittaudu toiseen kerhoon, varasijalle tai ota yhteyttä työntekijään.

Mikäli teillä on kiinnostusta toiminta- ja kokkikerhoihin, ota yhteyttä Johanna Pesoseen, puh. 040-513 0615.

TOIMINTA- JA KOKKIKERHOT

MAANANTAI

klo 17 Sippolan kerhotila (4-7 lk.)

klo 18 Anjalan seurakuntatalo (1-7 lk.) TÄYNNÄ!

TIISTAI

klo 18 Inkeroisten seurakuntatalo (4-7 lk.)

KESKIVIIKKO

klo 17 Inkeroisten seurakuntatalo (1-3 lk.)

klo 17 Myllykosken Triadi (1-3 lk.)

TORSTAI

klo 17 Myllykosken triadi (4-7 lk.) TÄYNNÄ!

Kerhot kokoontuvat viikottain 1,5 tunnin ajan. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja. Ota yhteyttä Johannaan puh. 040-513 0615, jos on toiveita tai kysymyksiä kerhoista.

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimivat lastenohjaajat ja tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

Kevätkaudella 2022 Puuhis-kerhot kokoontuvat seuraavasti:

ANJALAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait ja tiistait klo 12-15 ja puuhikseen voi tulla myös kesken kerhon.

Kerho kokoontuu Anjalan seurakuntatalolla.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat tiistait sekä keskiviikot ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat joka toinen maanantai eli parittomien viikkojen maanantait ja kellonaika on klo 12.30-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

Kesälomalla 6-10.6.  ja 13-17.6. Anjalan seurakuntatalossa lasten kesäleiripäivät klo 9-15. Päivä hinta 5e. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä toiminnasta ja tulevista jutuista. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebook: Anjalankosken seusrakunta
Instagram: anjalankoskenseurakunta
Youtube: Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Johanna: vaahtokylpy, Enni: enni_srk

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja 7-14 -vuotiaille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden toiveesi mm. paikasta ja ajankohdasta. Kerhonohjaamiseen saat koulutusta ja tukea työntekijöiltä.

Jos vastasit kyllä, niin ota rohkeasti yhteyttä Johannaan puh. 040-513 0615.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

Kevään yhteiset tapahtumat:

Helatorstaina 26.5  koko kansan yhteinen kevätjuhla Inkeroisten kirkkopuistossa. Tapahtuma alkaa messulla klo 13, ja kevätjuhla jatkuu sen jälkeen kirkkopuistossa.

Toimintaa 7-14 -vuotiaille.

Kappalainen