Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi ulkoilutapahtuma, retki tai perhemessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa.

Olette tervetulleita mukaan! :)

SYYSLOMARETKI KOTKAAN maanantaina 25.10. Perheiden retkelle voi tulla koko porukalla tai lapsi tutun huoltajan kanssa. Ilmoittautuminen on jatkettu keskiviikkoon 20.10. klo 12 asti. Lisätitoja ja ilmoittautuminen täältä Syyslomaretki Kotkaan

Toiminta- ja kokkikerhot 7-14 -vuotiaille

Kerhonohjaajat valmistelevat koululaisille toiminnallisia kerhoja, joita on eri puolilla Anjalankosken seurakunnan aluetta. Toiminta- ja kokkikerhot pitävät sisällään erilaista tekemistä yhteispeleistä kokkaukseen. Lisäksi kerhon aikana pidetää pieni hartaushetki. Kerhot ovat tarkoitettu 7-14 -vuotiaille ellei ikäryhmää muuten mainita. Ryhmään mahtuu mukaan 10 kerholaista per kerho. Kerholaiset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos toivomasi kerho on jo täynnä, ilmoittaudu toiseen kerhoon, varasijalle tai ota yhteyttä työntekijään.

Syksyn toiminta ja kokkikerhot ovat käynnissä! Ilmoittaudu Toiminta- ja kokkikerhoihin tästä.

Syyslomalla ei ole Toiminta- ja kokkikerhoja. Mukavaa lomaa!

TOIMINTA- JA KOKKIKERHOT

MAANANTAI

klo 17 Sippolan kerhotila (4-7 lk.)

klo 18 Anjalan seurakuntatalo (1-7 lk.) TÄYNNÄ!

TIISTAI

klo 18 Inkeroisten seurakuntatalo (4-7 lk.)

KESKIVIIKKO

klo 17 Inkeroisten seurakuntatalo (1-3 lk.)

klo 17 Myllykosken Triadi (1-3 lk.) TÄYNNÄ!

TORSTAI

klo 17 Myllykosken triadi (4-7 lk.)

Kerhot kokoontuu viikottain 1,5 tuntia. Ensimmäinen kerhokerta oli viikolla 36, mutta mukaan mahtuu vielä. Syyslomalla ei ole kerhoja. Ota yhteyttä Säteeseen puh. 040 7654 173, jos on toiveita tai kysymyksiä kerhoista.
Ilmoittaudu kerhoihin tästä.

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimivat lastenohjaajat ja tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

Elokuussa 2021 alkaviin puuhiksiin voit ilmoittautua tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Syksyllä 2021 Puuhis-kerhot kokoontuvat seuraavasti:

ANJALAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait ja tiistait klo 12-15 ja puuhikseen voi tulla myös kesken kerhon.

Kerho kokoontuu Anjalan seurakuntatalolla ja elokuussa lastenohjaajat voivat olla lapsia vastassa koulusta tulevalta bussilta.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat tiistait sekä keskiviikot ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat joka toinen maanantai eli parittomien viikkojen maanantait ja kellonaika on klo 12.30-15. Ensimmäinen kerhokerta on 16.8.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä toiminnasta ja tulevista jutuista. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta
Youtubesta löytyy nimellä Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Säde on sade_srk ja Johanna on Vaahtokylpy

Syksyn esite 7-14-vuotiaiden koululaisten toiminnasta Anjalankosken seurakunnassa.

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja 7-14 -vuotiaille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden toiveesi mm. paikasta ja ajankohdasta. Kerhon ohjaukseen saa koulutusta ja tukea työntekijöiltä.

Jos vastasit kyllä, niin ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen puh. 040 7654 173.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

SYKSYN TAPAHTUMISTA

SYYSLOMALLA

ma 25.10. Perheiden syyslomaretki Kotkaan

Retkikelle voi lähteä koko perheenä tai nii, että lapsella on joku huoltaja mukana. Retkelle ilmottautuminen on auki keskiviikkoon 20.10. klo 12 asti!

Lisätietoa ja ilmottautuminen täältä.

ti 26.10. Perhepäivä

Paikkana Myllykosen kirkko ja Triadi. Yhdessä puuhastelua, kokkailua, askartelua ja leikkiä. Päivään sisältyy myös hartaus.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Perhepäivään

Loppuvuoden ja joulunajan tapahtumista tulee tänne marraskuussa. Tulossa jouluaskarteluiltaa ja joulujuhlia.

Iloa ja voimia syksyyn!

Toimintaa 7-14 -vuotiaille.