Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi ulkoilutapahtuma, retki tai perhemessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Olette tervetulleita mukaan tapahtumiin! :)

Toiminta- ja kokkikerhot 7-14 -vuotiaille

Kerhonohjaajat valmistelevat koululaisille toiminnallisia kerhoja, joita on eri puolilla Anjalankosken seurakunnan aluetta. Toiminta- ja kokkikerhot pitävät sisällään erilaista tekemistä yhteispeleistä kokkaukseen. Lisäksi kerhon aikana hiljennytään salaisuuslaatikon ääreen ja pidetää pieni hartaus. Kerhot ovat tarkoitettu kaikille 7-14 -vuotiaille. Poikkeuksena Inkeroisten kerhot, jossa ikäryhmää on jaettu.

Kerhotoiminta jatkuu toukokuun ajaksi 3.-28.5.2021 välillä. Kerhot toteutetaan ulkona, joten säänmukainen varustus on tarpeen. Lisäksi istuinalusta olisi hyvä varata mukaan, sille voi olla tarvetta. Kaikki kerhot kestävät tunnin.

TOIMINTA- JA KOKKIKERHOT

Anjalan seurakuntatalo maanantaisin klo 17:30-18:30

Inkeroisten seurakuntatalo tiistaisin klo 16:30-17:30 (1-4 lk.)

torstaisin klo 16:30-17:30 (4-7 lk.)

Myllykosken Triadi keskiviikkoisin klo 16:30-17:30

torstaisin klo 16:30-17:30

Sippolan kerhotilat maanantaisin klo 17-18

Kevään 2021 ajan uusia kerholaisia voidaan ottaa kerhoon vain erikseen sovittaessa. Ota yhteyttä Säteeseen.

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimivat lastenohjaajat ja tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

Elokuussa 2021 alkaviin puuhiksiin voit ilmoittautua tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Syksyllä 2021 Puuhis-kerhot kokoontuvat seuraavasti:

ANJALAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait ja tiistait klo 12-15 ja puuhikseen voi tulla myös kesken kerhon.

Kerho kokoontuu Anjalan seurakuntatalolla ja elokuussa lastenohjaajat voivat olla lapsia vastassa koulusta tulevalta bussilta.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat tiistait sekä keskiviikot ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat joka toinen maanantai eli parittomien viikkojen maanantait ja kellonaika on klo 12.30-15. Ensimmäinen kerhokerta on 16.8.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä ja ole mukana etänä seurakunnan toiminnassa. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta
Youtubesta löytyy nimellä Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Säde on sade_srk ja Johanna on Vaahtokylpy

Lasten kesäleiripäivät 5-8 -vuotiaille

Lasten kesäleiripäivät toteutetaan kesäkuun alussa kahden viikon ajan Anjalassa ja Myllykoskella. Lisätietoa leiripäivistä ja ilmoittautumisesta löydät seuravasta linkistä.

Tietoa lasten kesäleiripäivistä 5-8 -vuotiaille

Ihme - kesäleiri koululaisille

Leiri toteuttetaan 3.-5.8.2021 Puhjonrannassa.

Ilmoittautuminen tapahtuu 1.6.-11.7. välisenä aikana sähköisellä lomakkeella.

Täältä löydät lisää tietoa ja ilmoittutumisesta.

Mainos Anjalankosken seurakunnan järjestämästä kesäleiristä koululaisille. Ihme -leiri on 3-5.8.2021.

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Jos vastasit kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta. Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

Kesällä tapahtuu

Lasten kesäleiripäivät 5-8 -vuotiaille

Leiripäivät toteutetaan kesäkuun alussa kahden viikon ajan Anjalassa ja Myllykoskella. Lisätietoa leiripäivistä ja ilmoittautumisesta löydät seuravasta linkistä.

Tietoa lasten kesäleiripäivistä 5-8 -vuotiaille

Koululaisten IHME -kesäleiri 7-14 -vuotiaille

3.-5.8. Puhjonrannan leirikeskuksessa. Leirillä ollaan yötä ja siellä mm. syödään, lauletaan, leikitään, hiljennytään ja uidaan. Ties, mitä kaikkea kivaa vielä keksitään!?

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen linkin kautta 1.6.-11.7. Tietoa leiristä ja ilmoittautumisesta

Toiminnan toteuttamiseen vaikuttavat yleisesti annetut kehoitukset ja rajoitustoimenpiteet alueellamme. Lisätietoja saa Säteeltä.

Aurinkoa ja siunausta kesään!

Koululainen maalaa kiveä

Toimintaa 7-14 -vuotiaille.