Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Niitä toteutetaan eri tyyleillä kuten Toimintakerhona tai Tanssi- ja teatteripajana. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi Joulujuhla tai Askarteluilta tai Olkkarimessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Tapahtumiin olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan mukana kerhoissa. Tulehan mukaan touhuamaan! :)

Kesä 2020

Kesäleiripäivät 5-8 -vuotiaille Anjalaan ja Kaipiaisiin siirtyvät 3.-7.8. väliselle ajalle.

Aloitamme lasten ja nuorten kokoavaa toimintaa vasta juhannuksen jälkeen. Haluamme turvata sekä lasten että aikuisten terveyden ja seurata sitä, miten koulujen käynnistäminen vaikuttaa epidemian kulkuun. Emme siis järjestä kesäleiripäiviä kesäkuun alussa vaan siirrämme ne loppukesään 3.-7.8. väliselle ajalle.

Julkaisemme uuden ilmoittautumisen loppukesän leiripäiviin toukokuun aikana.

Tämä jatkuva epävarmuus ja muutoksiin sopeutuminen on kaikille raskasta, mutta toivomme, että perheenne saa kesän ajalle lapsille mukavaa puuhaa ja virkistävää yhteistä loma-aikaa.

Leiritoiminnan alkamisen siirtyminen juhannuksen jälkeen vaikuttaa ratkaisevasti rippikoululeirien järjestämiseen, mikä vaikuttaa myös muuhun leiritoimintaan. Kesän aikana emme voi järjestää koululaisille leiriä Puhjonrannassa, mutta toivomme, että lapset tulisivat mukaan kesäleiripäiviin.

Syksylle on suunnitteilla monenlaista mukavaa toimintaa koululaisille ja toivottavasti näemme silloin!
Ystävällisin terveisin Eveliina, Säde, Enni, Johanna ja Anjalankosken seurakunnan lastenohjaajat

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä ja ole mukana etänä seurakunnan toiminnassa. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta
Youtubesta löytyy nimellä Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Säde on sade_srk ja Johanna on Vaahtokylpy

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Jos vastasit kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta. Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Iloa tekemisen kautta

Kesäleiripäivät on siis tarkoitettu vuosina 2012-2015 syntyneille lapsille ja leiripäiviin voi ilmoittautua tästä. Ilmoittauminen on 18.5.-12.7. välisenä aikana ja ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme koteihin sähköpostilla lisätietoa päivistä.

Koululaisten kesäleiri 2020 on peruttu

Koululaisten kesäleiri Puhjonrannassa on valitettavasti peruttu. Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi emme voi järjestää leiriä tänä kesänä.

Mahdollisuuksien mukaan muuta toimintaa käynnistellään jälleen syksyllä.
Toiminnasta toi kysyä lisätietoja Säteeltä numerosta 040 7654 173.

Kesäideoita ja tietoa löytyy myös seurakunnan somesta:
Facebookista sivulta Anjalankosken seurakunta
Instagram @anjalankoskenseurakunta

Toimintaa 7-14 vuotiaillle

Kokkikerho maanantaisin klo 17-18:30 Anjalan seurakuntatalolla (tämä kerho on täynnä)

Toimintakerho tiistaisin klo 17-18 Myllykosken seurakuntakodilla

Puuhakerho keskiviikkoisin klo 18-19 Enäjärven kylätalolla

Askartelukerho torstaisin klo 16:30-17:30 Inkeroisten seurakuntatalolla

Lapsikuoro Ilonpisarat perjantaisin klo 15-16 Myllykosken kirkossa

Kerhot ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakko ilmoittautumista. Talvilomaviikolla (vko 9) ei ole kerhoja.
Tervetuloa mukaan!

HUOM! Kaikki kerhot ja toiminta on TAUOLLA koronaepidemian takia. Päivitämme tänne, kun tilanne muuttuu. Tauon aikana some-kanavilta löytyy askartelu- ja toimintavinkkejä sekä hartauksia hiljentyiseen.

Nuoret, koululaiset ja rippikoulut

Kappalainen