Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi ulkoilutapahtuma, retki tai perhemessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Olette tervetulleita mukaan tapahtumiin! :)

Toiminta- ja kokkikerhot 7-14 -vuotiaille

Kerhotoimintaa pyritään jatkamaan, kun alueemme rajoituksia puretaan.

Kerhonohjaajat valmistelevat koululaisille toiminnallisia kerhoja, joita on eri puolilla Anjalankosken seurakunnan aluetta. Toiminta- ja kokkikerhot pitävät sisällään erilaista tekemistä yhteispeleistä kokkaukseen. Lisäksi kerhon aikana hiljennytään salaisuuslaatikon ääreen ja pidetää pieni hartaus. Kerhot ovat tarkoitettu kaikille 7-14 -vuotiaille. Poikkeuksena Inkeroisten kerhot, jossa ikäryhmää on jaettu. Talvilomalla (vko 9) ei ole kerhoja!

Kerhotoiminta on tauolla huhtikuun loppuun.

TOIMINTA- JA KOKKIKERHOT

Anjalan seurakuntatalo maanantaisin klo 17:30-18.30

Inkeroisten seurakuntatalo tiistaisin klo 16:30-18 (1-4 lk.)

torstaisin klo 16:30-18 (4-7 lk.)

Myllykosken Triadi keskiviikkoisin klo 16:30-18

torstaisin klo 16:30-18

Sippolan kerhotilat maanantaisin klo 17-18

Kevään 2021 ajan uusia kerholaisia voidaan ottaa kerhoon vain erikseen sovittaessa. Ota yhteyttä Säteeseen.

Puuhis-kerhot - tekemistä ja touhua iltapäivään

Kerhossa ohjaajina toimii kaksi lastenohjaajaa ja tarjolla on välipala. Lisäksi puuhiksessa on läksyapua ja vaihtelevaa toimintaa kuten pelejä, ulkoilua, askarteluja ja mahdollisesti kokkausta. Koulupäivän päätteeksi myös hengähdetään ja hiljennytään hetkeksi.

Puuhiksiin ilmoittautuminen ei ole tällä hetkellä käynnissä. Ota yhteyttä lastenohjaajiin, jos lapsesi haluaisi aloittaa Puuhis-kerhossa.

ANJALAN KOULUN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat maanantait klo 12-14 ja tiistait klo 12-15.

Kerho kokoontuu Anjalan koululla nuorisotiloissa.

Puuhis kokoontuu vain tiistaisin, kunnes rajoituksia ei enää alueellamme ole.

SIPPOLAN Puuhis -kerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä ovat tiistait sekä keskiviikot ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan päiväkerhotiloissa Sippolan koulun viereisessä talossa.

Rajoitusten ajan toimimme niin, että tiistain Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille ja keskiviikon Puuhis 3-luokkalaisille.

KAIPIAISTEN Puuhis-kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille.

Kerhopäiviä keväällä 2021 ovat maanantait 18.1., 15.2., 15.3., 12.4. ja 10.5. ja kellonaika on klo 13-15.

Kerho kokoontuu seurakunnan tiloissa Elomaan talolla.

Seuraa somessa

Seuraa päivityksiä ja ole mukana etänä seurakunnan toiminnassa. Sivuilta löytyy mm. askarteluja, kisailuja, lauluja ja hartausvinkkejä.

Facebookissa ja Instagramissa @anjalankoskenseurakunta
Youtubesta löytyy nimellä Anjalankosken seurakunta

Snapchat: Säde on sade_srk ja Johanna on Vaahtokylpy

Lähtisitkö kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten parissa?

Jos vastasit kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta. Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, jotka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Kerhonohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikka, aika ja muut toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Säteeseen 040 765 4173.

Lapsia kiipeilemässä kiipeilytelineellä.

Täällä tiedotamme kevään ja tulevan kesän toiminnasta

To 13.5. Helatorstain Kevätjuhla Inkeroisten kirkkopuistossa
Tapahtuma on tarkoitettu niin 7-14-vuotiaille kuin heidän perheilleen.

Lasten leiripäivät 5-8 -vuotiaille toteutuvat mahdollisesti kesäkuun alussa.

Koululaisten kesäleiriä on suunniteltu 3.-5.8. Puhjonrantaan.

Tiedot leiripäivistä ja leiristä sekä ilmoittautumisesta päivittyvät tänne lähempänä kesää. Toiminnan toteuttamiseen vaikuttavat yleisesti annetut kehoitukset ja rajoitustoimenpiteet alueellamme. Mainos tulee myös sosiaaliseen mediaan.

Aurinkoa ja siunausta kevätaikaan!

Toimintaa 7-14 -vuotiaille.

määräaikaisena 1.1.2020 - 31.12.2021