Kirkkomuskarit

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen.

Muskarissa herätellään lapsen kiinnostusta ja rakkautta musiikkiin, tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja tuetaan vanhempia kristillisessä kasvatustehtävässä. Kirkkomuskarien teemat vaihtelevat, mutta mukana on yleisesti käytetyn muskarimateriaalin lisäksi hengellistä aineistoa. Yhteisten laulujen kautta on mahdollista siirtää perinteitä eteenpäin ja luoda uusia traditioita.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä laulettu, leikitty ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarissa on kiva tavata muita lapsia ja aikuisia ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita. Kirkkomuskari antaa myös hyvän pohjan jatkaa musiikkiharrastusta seurakunnan lapsikuorossa.

Kirkkomuskarit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla vaikka kesken kauden. Muskareihin voi osallistua kaikista yhtymän alueen seurakunnista.

Kirkkomuskariryhmiä Kouvolan alueella - tiedot löytyvät erillisiltä välilehdiltä

Anjalankosken seurakunnassa

• Muskarit ja teemakirkot kokoontuvat torstaisin klo 17-17.45. Ilmottautuminen Viena Kontkaselle (040 768 5378) muskaria edeltävänä päivänä ennen klo 16. Muskarit ovat keväällä 2022:

• 13.1. Inkeroisten srk-talo
  • 20.1. Sippolan kirkko
  • 27.1. Triadi, eija-sali
  • 10.2. Sippolan kirkko
  • 17.2. Anjalan srk-talo
  • 24.2. TEEMAKIRKKO/ Triadi, eija-sali
  • 10.3. Anjalan srk-talo
  • 17.3. Sippolan kirkko
  • 24.3. Triadi, eija-sali
  • 7.4.   TEEMAKIRKKO/ Inkeroisten srk-talo
  • 21.4. Triadi, eija-sali
  • 28.4. Sippolan kirkko
  • 5.5.   Anjalan srk-talo
  • 19.5. Triadi, eija-sali

Kevätmuskari Anjalankoskelta: https://youtu.be/_r0dB0sQiv0Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pärinä-muskari Anjalankosken malliin: https://youtu.be/qeBxxzXDnYcLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisää videoituja muskareita löytyy Anjalankosken seurakunnan perhekerho-sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Valkealan seurakunnassa

Valkealan Muskariperhekerho (Mupe) seurakuntakeskuksen yläsalissa Kalevantie 14, torstaisin klo 9.30-11. Syyskausi 2022 alkaa elokuun lopulla.

Otathan sisätossut ja eväät mukaan, srk. tarjoaa kahvin ja teen. Musisoinnin lisäksi askartelemme ja syömme eväät. Muskarissa mukana Kanttori Kirsi Rantala 0400 732 640, lastenohjaajat Saara Kupias 040 196 8617 ja Päivi Pulkkinen.

Tervetuloa mukaan!