Tilojen varaaminen

Kouvolan seurakuntayhtymän tiloja voi vuokrata myös kokouksia ja perhejuhlia varten.

Koronatilanteesta johtuen kaikki toiminta seurakuntien tiloissa on tauolla 31.1. asti. Tiloja ei vuokrata kuin kirkollisten toimitusten yhteydessä oleville kahvitilaisuuksille eli kaste, häät ja hautajaiset.

► Tilojen hinnasto 2021

Tutustu juhlatiloihin

Kastejuhlaan, häihin ja hautajaisiin liittyvät varaukset:

Kirkollisten toimitusten, kuten kasteen, vihkimisen ja hautauksen varaamisissa palvelevat Toimitusvaraukset-yksikön työntekijät. Heiltä voit kysyä opastusta eri elämänvaiheiden käännekohdissa oleviin tilaisuuksiin ja niiden järjestämiseen.

Toimitusvaraukset-yksikön yhteystiedot

Muiden tilaisuuksien tilavaraukset:

Sukujuhlien, syntymäpäivien tai esimerkiksi oman harrasteporukan tilavaraukset hoidetaan seurakunnan seurakuntatoimiston kautta, jonka kautta voitte tiedustella sopivia tiloja tarpeenne mukaan.

Seurakuntatoimistojen yhteystiedot

Puhjonrannan ja Pytynlahden leiri- ja kurssikeskuksen varaukset:

p. 040 065 1657, puhjonranta@evl.fi

Lisätietoa Kouvolan seurakuntayhtymän leiri- ja kurssikeskuksista

Tutustu Kouvolan seurakuntayhtymän tiloihin:

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali. Sisäkuva.