Kaste, häät ja hautajaiset seurakuntien tiloissa turvallisuus huomioiden

Kouvolan seurakunnat seuraavat viranomaisten ohjeita tilaisuuksien järjestämisestä turvallisesti. Kirkollisissa toimituksissa, kuten kaste, häät ja hautaan siunaaminen, rajoitetamme väkimäärää siten, että voimme säilyttää tiloissa turvavälit, jotta tilaisuus on mahdollisimman turvallinen kaikille osallistujille. Toimitusten käytännön järjestelyistä sovitaan yhteistyössä omaisten kanssa.

Kasteen, häät ja hautajaiset voi järjestää seurakuntien tiloissa. Seurakuntien tiloissa voi järjestää myös yksityisiä juhla- tai muistotilaisuuksia. Saat tietoa eri tilojemme henkilömääräkapasiteetista tilavarauksia hoitavalta henkilöstöltämme. Tutustu seurakuntien tiloihin ja vuokrahinnastoon tästä linkistä.

Toimitusvaraukset-yksikön asiakaspalvelupiste palvelee asiakkaita Kouvolan seurakuntakeskuksella Savonkadulla.

Poikkeustilanteessa käytäntömme saattavat muuttua hyvin nopeasti. Seuraathan viestintäkanaviamme, kiitos.