Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Syyskausi päiväkerhoissa alkaa viikolla 34.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi hartaushetkissä, sekä laulaen, leikkien ja askarrellen. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.

pojat päiväkerhossa

Elokuussa 2019 alkaviin lasten päiväkerhoihin voi ilmoittautua ma 8.4.- pe 26.4. välisenä aikana. Päiväkerhoihin otetaan 2014, 2015, ja viimeistään syyskuussa 2016 syntyneitä. Ilmoittautuminen sähköpostitse: tiina.auvinen@evl.fi . Sähköpostiin lapsen nimi, synt.aika (ei loppuosaa) ja kerhopaikkatoive: Koria tai Elimäki . Lisätiedot: p. 040 736 3136 / Tiina Auvinen, vs. vastaava lastenohjaaja. Kerhokirjeet lähetetään sähköpostilla kotiin elokuun alussa.

Korian kerhopaikka löytyy Korian kirkon tiloista, Alakouluntie 23. Elimäen kerhotila seurakuntakeskuksessa, Vanhamaantie 15.