Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Päiväkerhot ovat 3-6 vuotiaille lapsille tarkoitettua maksutonta varhaiskasvatusta.

Kerho on lapselle turvallinen paikka kasvaa, kehittyä ja oppia omana itsenään sekä opetella toimimaan yhdessä muiden kanssa. Näitä taitoja opetellaan leikin, laulun, liikkeen, kädentaitojen, ihmettelyn ja hiljentymisen avulla. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi pienissä hartaushetkissä. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen saa olla rohkeasti oma itsensä. Kerhoon kannattaa ottaa pienet eväät ja kerhotossut, vaihtovaatteetkin voi pakata mukaan.

Jos lapsen tuonti tai pärjääminen kerhossa mietityttää, voitte ensin tulla vaikkapa yhdessä tutustumaan kerhon toimintaan ja keskustelemaan ohjaajien kanssa. Ota yhteyttä niin mietitään teidän kannalta paras ratkaisu!

Syyslomaviikolla 43 myös päiväkerhot lomailevat!

Mahdollisista muutoksista tiedotamme kerhoihin ilmoittautuneille aina henkilökohtaisesti, nettisivuille päivitämme ajatasaiset tiedot mahdollisimman pian.

Elimäen ryhmä

Vaahterat Elimäen seurakuntakeskuksen kerhotilassa (sisäänkäynti Härmävaarantie 2 puolelta)

• maanantaisin klo 9.00-11.30 ja
  • keskiviikkoisin klo 13.00-15.30

Korian ryhmä

Jalavat Korian kirkolla (Alakouluntie 23)

• maanantaisin klo 13.00-15.30 ja
  • torstaisin klo 9.00-11.30

Ohjaajina päiväkerhoissa toimivat lastenohjaajat Arja Mäkelin (p. 040 195 9725) ja Marika Lohman-Mettälä (p. 040 736 3136). Uusia kerholaisia voidaan ottaa mukaan myös kesken kauden, lisätietoja voit kysellä ohjaajilta!

Päiväkerhoissa on vielä tilaa.

Lapsiparkki

Elimäen seurakunnan lapsiparkit ovat avoinna noin kerran kuussa Elimäellä seurakuntakeskuksella ja Korialla kirkolla. Lapsiparkki on maksutonta lastenhoitoapua 2 vuotiaiden ja sitä vanhempien lasten vanhemmille, jotka tarvitsevat hetken omaa aikaa asioiden hoitamiseen tai vain hengähtämiseen. Lapsia voi tuoda ja hakea parkin aukioloaikana itselle sopiviin aikoihin. Lapsiparkkiin on ilmoittautuminen etukäteen puhelimitse viimeistään parkkia edeltävänä päivänä Arjalle, p. 040 195 9725. Ilmoitathan myös mahdollisesta peruutuksesta. Parkkiin kuuluu leikit, sadut, hartaus ja muu puuhailu yhdessä toisten lasten sekä ohjaajien kanssa. Omat pienet eväät, sisätossut ja vaihtovaatteet ovat tarpeelliset parkkiin tultaessa. Lapsiparkissa ohjaajina toimivat Arja Mäkelin ja Marika Lohman-Mettälä.

Syksyn 2021 lapsiparkit

Elimäellä klo 9.00-11.30 perjantaisin 3.9., 1.10., 12.11., 10.12.

Korialla klo 9.00-11.30 perjantaisin 17.9., 15.10., 26.11., 17.12.