Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi hartaushetkissä sekä laulaen, leikkien ja askarrellen. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.

Elimäellä kokoontuu yksi ryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin. Korialla on kaksi ryhmää sekä tiistaisin että torstaisin.

Kaikissa päiväkerhoissa on paikkoja. Lisätiedot vastaavalta lastenohjaajalta p. 040 736 3136.

pojat päiväkerhossa

PÄIVÄKERHOT

Korian kirkon kerhotilassa kokoontuu Poppelit tiistaisin ja torstaisin klo: 9.00 - 11.00 ja Jalavat tiistaisin & torstaisin klo: 13.00 - 15.30.

Elimäen kerhotilassa Vaahterat maanantaisin klo: 9.00 - 11.00 & keskiviikkoisin klo: 13.00 - 15.30.

Korian kerhopaikka löytyy Korian kirkon tiloista, Alakouluntie 23. Elimäen kerhotila seurakuntakeskuksessa, Vanhamaantie 15.