Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

Kevätkausi päiväkerhoissa alkaa viikolla 2.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi hartaushetkissä, sekä laulaen, leikkien ja askarrellen. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.

Vapaita päiväkerhopaikkoja voi tiedustella Tiina Auviselta.

pojat päiväkerhossa

Päiväkerhoryhmät on nimetty puulajien mukaan.

Kevätkaudella 2019 kokoontuu kaksi lasten päiväkerhoryhmää Korialla, pienten kerho Poppelit tiistaisin ja torstaisin     klo: 9.30-11.00 sekä isompien kerho Jalavat tiistaisin ja torstaisin klo: 13.00-15.30. Elimäen kirkonkylässä kokoontuu päiväkerhoryhmä Vaahterat maanantaisin klo: 9.30-11.00 ja keskiviikkoisin klo: 13.00-15.30.

Korian kerhopaikka löytyy Korian kirkon tiloista, Alakouluntie 23. Elimäen kerhotila seurakuntakeskuksessa, Vanhamaantie 15. Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Elimäen srk:n vastaavalta lastenohjaajalta.