Päiväkerhot Elimäen seurakunnassa

!!! HUOM !!! Päiväkerhot tauolla Korona-tilanteen vuoksi.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille. Kerhoissa Raamatun kertomukset ja Jumalan huolenpito tulevat tutuiksi hartaushetkissä sekä laulaen, leikkien ja askarrellen. Kaikissa kerhoissamme on iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.

Elimäellä kokoontuu yksi ryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin. Korialla on kaksi ryhmää sekä tiistaisin että torstaisin.

Kaikissa päiväkerhoissa on paikkoja. Lisätiedot vastaavalta lastenohjaajalta p. 040 736 3136.

pojat päiväkerhossa

!!!

Kerhojen ollessa tauolla järjestämme kaikille alle kouluikäisille avoimia puolen tunnin leikki/hartaushetkiä ulkona. Elimäen srk-keskuksen pihalla hetki on maanantaisin klo 10-10.30 ja Korian kirkon pihalla tiistaisin ja torstaisin klo 10-10.30 ja 13-13.30.

Vaikka hetket ovat avoimia, niin suositeltavaa on, että aikuinen olisi mukana, jos lapsi ei ole ennestään päiväkerholaisemme ja siis tottunut olemaan ilman vanhempiaan. Tervetuloa mukaan!

PÄIVÄKERHOT (Nyt tauolla!)

Korian kirkon kerhotilassa kokoontuu Poppelit tiistaisin ja torstaisin klo: 9.00 - 11.00 ja Jalavat tiistaisin & torstaisin klo: 13.00 - 15.30.

Elimäen kerhotilassa Vaahterat maanantaisin klo: 9.00 - 11.00 & keskiviikkoisin klo: 13.00 - 15.30.

Korian kerhopaikka löytyy Korian kirkon tiloista, Alakouluntie 23. Elimäen kerhotila seurakuntakeskuksessa, Vanhamaantie 15.