Kuusankosken seurakunnan nuoret

 

 

 

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Kuusankosken seurakunnan nuoret Facebookissa

Kuusankosken seurakunnan nuoret Instagramissa

 

ROK - Ryhmänohjaajakoulutus

Isoseksi, kerhonohjaajaksi, leiriohjaajaksi seurakuntaan

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia isosina rippikouluissa tai varhaisnuorten leireillä, tai kerhonohjaajina varhaisnuorten kerhoissa. Ryhmänohjaajakoulutusta järjestetään syyskuusta maaliskuuhun keskimäärin kerran viikossa seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Lisäksi koulutus pitää sisällään tapahtumia, leirejä ja käytännön ryhmänohjaamisharjoituksia. ALOITUS 16.8. klo 18 Kuusankosken kirkossa, jossa voi ilmoittautua ryhmänohjaajakoulutukseen.

ROK:sta sisältöä elämään

Ryhmänohjaajakoulutuksessa pohditaan nuoren elämän kysymyksiä, kasvetaan yhteydessä toisiin ja Jumalaan, ja opetellaan ryhmänohjaajana toimimisen taitoja. Ryhmänohjaajakoulutus antaa eväitä monenlaisiin tehtäviin tulevaisuuden harrastus- ja työelämässä. Ryhmänohjaajakoulutuksesta saa myös todistuksen niin toivoessaan.

 

 

Bändi toimii

Bändi

Houseband on seurakunnan nuorten bändi, joka harjoittelee seurakuntakeskuksen bändikämpällä. Vaihteleva porukka soittaa nuortenmessuissa ja muissa bändin keinoin tehtävissä musiikkijutuissa. Harjoitukset maanantaisin 16.30.

nuortenilta

Nuortenillat

Vuoroviikoin isoskoulutuksen kanssa klo 16-19

Nuortenillassa seurakuntakeskuksessa joka toinen torstai voi tavata kavereita, pelailla, keskustella elämään kuuluvista asioista ja osallistua yhteiseen uskoa vahvistavaan hetkeen.

Huom! Ilmoitamme Facebookissa (Kuusankosken seurakuntanuoret -ryhmässä) mahdollisista poikkeuksista, esim. jos nuorteniltaa ei pidetä loman tms. syyn vuoksi tai aikatauluun tulee muutoksia.

Sähly

Keskustan koulun salissa keskiviikkoisin klo 16-18. Ohjaajat Pauli Nieminen 040 481 0045 ja Petri Piiparinen 046 541 9968.