Kuusankosken seurakunnan nuoret

 

 

 

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Kuusankosken seurakunnan nuoret Facebookissa

Kuusankosken seurakunnan nuoret Instagramissa

 

ROK - Ryhmänohjaajakoulutus

Isoseksi, kerhonohjaajaksi, leiriohjaajaksi seurakuntaan

Ilmoittaudu tästä mukaan!

 

https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=b4bd11197e94596abf01bea56f7f1bf6439&lang=fi

 

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia isosina rippikouluissa tai varhaisnuorten leireillä, tai kerhonohjaajina varhaisnuorten kerhoissa. Ryhmänohjaajakoulutusta järjestetään syyskuusta maaliskuuhun keskimäärin kerran viikossa seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Lisäksi koulutus pitää sisällään tapahtumia, leirejä ja käytännön ryhmänohjaamisharjoituksia.

Jos et ole aivan varma, haluatko isoseksi tai ryhmänohjaajaksi, mutta haluaisit saada tietoa nuorten tapahtumista, leireistä ja toiminnoista, anna tietosi yllä olevan linkin kautta! Eli listalle voit ilmoittautua, vaikket olisi isosen tehtävistä kiinnostunut.

ROK:sta sisältöä elämään

Ryhmänohjaajakoulutuksessa pohditaan nuoren elämän kysymyksiä, kasvetaan yhteydessä toisiin ja Jumalaan, ja opetellaan ryhmänohjaajana toimimisen taitoja. Ryhmänohjaajakoulutus antaa eväitä monenlaisiin tehtäviin tulevaisuuden harrastus- ja työelämässä. Ryhmänohjaajakoulutuksesta saa myös todistuksen niin toivoessaan.

 

 

Bändi toimii

Bändi

Houseband on seurakunnan nuorten bändi, joka harjoittelee seurakuntakeskuksen bändikämpällä. Vaihteleva porukka soittaa nuortenmessuissa ja muissa bändin keinoin tehtävissä musiikkijutuissa.

nuortenilta

Nuortenillat

Tiettyinä perjantaina syyskaudella: 27.9. / 1.11. / 22.11.

Eri kerroilla tehdään eri asioita. Nuoret suunnittelevat nämä illat.

 

Sähly

Keskustan koulun salissa, ei vielä ohjaajia.

Seurakuntapastori
Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700 Kuusankoski

Rippikoulutyö