Kuusankosken gospelkuoro

Gospelkuoro harjoittelee tiistaisin klo 18-19.30 Kuusankosken kirkossa. Jos olet kiinnostunut kuorosta, otathan yhteyttä Hennaan, jotta saat tietää poikkeuksellisista harjoitusajoista.

Kuoroa johtaa gospelmuusikko Henna Nieminen (henna.nieminen.93@gmail.com), joka on koulutukseltaan kanttori ja työskenteli vuoden 2018 ajan Kuusankosken seurakunnassa kanttorin sijaisena.

"Haaveenani on kuoro, joka palvelee seurakunnantilaisuuksissa. Tavoitteena on saada näkymään ja kuulumaan yhdessä musisoinnin riemu. En halua esiintyvää kuoroa, joka välttää virheitä - vaan kuoron, jonka sydämen asenne on tehdä parhaansa kunniaksi Jumalalle"

Kuoroon ovat kaikki halukkaat tervetulleita. Kuoro palvelee musiikissa seurakunnan tilaisuuksissa.