Toimintaa 7-14-vuotiaille Elimäellä

TOIMINTA "SÄÄSTÖLIEKILLÄ" KORONAVIRUSPANDEMIAN VUOKSI

Elimäen seurakunnassa 7-14-vuotiaiden toiminta on keskittynyt leireihin ja kerhoihin

Kerhoja 1.-6.-luokkalaisille

Tule mukaan kerhotoimintaamme! Kerhot ovat avoimet kaikille 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta mikäli kerhoryhmään on tunkua liiaksi, joudumme mahdollisesti rajaamaan kerholaisten määrää. Tule siis paikalle katsomaan, millainen meininki kerhossa on! Alempaa löydät tietoa kerhojen aikatauluista ja muista mahdollisista erityistarpeista

Lisäksi seurakuntamme alueella toimii partiolippukuntia, joiden viikkotoiminnasta saa lisää tietoa suoraan lippukunnista.

Mikäli haluat tarkempaa tietoa toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Kerhotoimintaa

Kerhoihin voi tulla kuka tahansa ikäluokkaan kuuluva!

Liikuntakerho

Liikuntakerhossa voi pelata pallopelejä ja harrastaa monenlaista liikuntaa. Kerho järjestetään maanantaisin klo 17-18 Elimäen yhtenäiskoulun isossa salissa (lukion puolen iso sali)

 

Leirit

Leirejä järjestetään 7-14-vuotiaille kolme kertaa vuodessa

Leirit ovat saavuttaneet suuren suosion vuodesta toiseen. Leireillä tekeminen, kuten kerhoissakin, vaihtelee laidasta laitaan. Leireillä on luvassa ulkoilua, leikkimistä, saunomista, pelailua, hyvää ruokaa, musisointia ja ennen kaikkea parhaat isoset! Leiripajoissa voit laulaa singstaria, miekkailla pehmeillä boffer-miekoilla, askarrella ja ties mitä muuta. Välillä voi myös rentoutua ja pitää hauskaa kavereiden kanssa

Leirein ikäjako on 7-9-vuotiaat ja 10-14-vuotiaat. Molemmille ikäluokille järjestetään siis kolme leiriä vuodessa, talvella, kesällä ja syksyllä.

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaaja Pieti Muhoselta.

 

 

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Elimäen seurakunta

Vastuualueena nuorisotyö ja varhaisnuorisotyö, rippikoulutyö ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö