Toimintaa 7-14-vuotiaille Elimäellä

Elimäen seurakunnassa 7-14-vuotiaiden toiminta on keskittynyt leireihin ja kerhoihin

Kerhoja 1.-6.-luokkalaisille

Tule mukaan kerhotoimintaamme! Seurakunnan alueella pyörii kolme kerhoa, joista kaksi toimii Korian kirkolla ja yksi Elimäen seurakuntakeskuksella. Tiistaisin Elimäellä ja perjantaisin Korialla on koululaisten iltapäiväkerhot, joiden sisältö voi vaihdella laidasta laitaan. Leikkiä, pelailua, askartelua, toimintaa ja ties mitä kerhonohjaajat keksivät. Kerhot ovat avoimet kaikille 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta mikäli kerhoryhmään on tunkua liiaksi, joudumme mahdollisesti rajaamaan kerholaisten määrää. Tule siis paikalle katsomaan, millainen meininki kerhossa on!

Keskiviikkoisin Korialla pyörii sirkuskerho ja nimikin jo kertoo mitä se pitää sisällään. Kerhonohjaajamme ovat kokeneita sirkustoiminnan harrastajia ja osaavat opastaa lajin saloihin. Sirkuskerho on suunnattu 1.-4. luokkalaisille ja kerhon maksimiosallistujamäärä on 20 hlö. Tähän kerhoon tarvitsee ilmoittautua etukäteen, ilmoittautua voit joko sähköpostilla tai puhelimitse nuorisotyönohjaajalle, yhteystiedot alempana

Alempaa löydät tietoa kerhojen aikatauluista ja muista mahdollisista erityistarpeista

Lisäksi seurakuntamme alueella toimii partiolippukuntia, joiden viikkotoiminnasta saa lisää tietoa suoraan lippukunnista

Mikäli haluat tarkempaa tietoa toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Kerhotoimintaa

Kerhoihin voi tulla kuka tahansa ikäluokkaan kuuluva. Sirkuskerho vaatii ennakkoilmoittautumisen

Iltapäiväkerhot 1.-6.-luokkalaisille

Iltapäiväkerhon sisältö voi vaihdella leikkimisestä askarteluun tai läksyjen teosta pelailuun. Kerhoja järjestetään:

Tiistaisin Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa klo 16:30-18. Sisäänkäynti Härmävaarantien puolelta nuorisotilojen ovesta.

Perjantaisin Korian kirkossa klo 16:30-18

Sirkuskerho 1.-4.-luokkalaisille

Keskiviikkoisin Korian kirkossa klo 17-18. Mukaan tarvitset sellaiset vaatteet, joilla on helppo ja hyvä liikkua, esimerkiksi jumppavaatteet.

Lisätietoja saa ja ilmoittautumiset vastaanottaa nuorisotyönohjaaja

Leirit

Leirejä järjestetään 7-14-vuotiaille kolme kertaa vuodessa

Leirit ovat saavuttaneet suuren suosion vuodesta toiseen. Leireillä tekeminen, kuten kerhoissakin, vaihtelee laidasta laitaan. Leireillä on luvassa ulkoilua, leikkimistä, saunomista, pelailua, hyvää ruokaa, musisointia ja ennen kaikkea parhaat isoset! Leiripajoissa voit laulaa singstaria, miekkailla pehmeillä boffer-miekoilla, askarrella ja ties mitä muuta. Välillä voi myös rentoutua ja pitää hauskaa kavereiden kanssa

Leirein ikäjako on 7-9-vuotiaat ja 10-14-vuotiaat. Molemmille ikäluokille järjestetään siis kolme leiriä vuodessa, talvella, kesällä ja syksyllä. Ilmoittautumislinkki tulee kotisivuille näkyviin, kun leiri-ilmoittautuminen alkaa.

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajalta

Elimäen seurakunta