Kamarikuoro Credo

Kamarikuoro Credo harjoittelee 15.8.2019 alkaen torstaisin klo 18.00-20.15 Voikkaan kirkossa.

Kamarikuoro Credo on perustettu v. 2013. Kuoro esittää säännöllisesti tunnettuja kirkkomusiikkiteoksia, harvemmin kuultuja helmiä ja suomalaisille rakasta kuoromusiikkia. Kamarikuoro Credo järjestää säännällisesti myös kuoromatkoja ja mukavaa oheistoimintaa kuorolaisten perheenjäsenille. Kuoron ensimmäinen levy VALO julkaistiin marraskuussa 2016, yhteistyössä Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululalut -kampanjan kanssa.

Jos innostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja sovi koelaulu Timon kanssa: p. 0400 969 068, timo.vikman@evl.fi

Kamarikuoro Credoa johtaa Timo Vikman ja varajohtajana toimii laulupedagogi Tanja Varha. Kuoron kummi on Mikkelin piispa Seppo Häkkinen.

www.facebook.com/kamarikuorocredo