Kamarikuoro Credo

Kamarikuoro Credo harjoittelee 23.8. alkaen torstaisin klo 18.00-20.15 Voikkaan kirkossa.

Kamarikuoro Credo on perustettu v. 2013. Kuoro esittää säännöllisesti tunnettuja kirkkomusiikkiteoksia, harvemmin kuultuja helmiä ja suomalaisille rakasta kuoromusiikkia. Kamarikuoro Credo järjestää säännällisesti myös kuoromatkoja ja mukavaa oheistoimintaa kuorolaisten perheenjäsenille. Kuoron ensimmäinen levy VALO julkaistiin marraskuussa 2016, yhteistyössä Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululalut -kampanjan kanssa.

Kiinnostaako sinua joululauluprojekti suuremmassa kuorossa?
Kamarikuoro Credo toteuttaa kaksi joulukonserttia yhdessä Kouvolan Laulun kanssa. Konsertit järjestetään Käpylän ja Kuusankosken kirkoissa 1.-2. joulukuuta 2018. Kolmantena adventtiviikonloppuna (15.-16.12.) laulamme kauneimpien joululaulujen radioinnissa ja radiojumalanpalveluksessa Kuusankosken kirkossa. Perinteinen joulukonserttimme yhdessä kamariorkesterimme ja Nuorisokuoro Claran kanssa järjetetään tuttuun tapaan Kuusankosken kirkossa joulupäivän iltana 25.12. klo 18.

Jos innostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja sovi koelaulu Timo kanssa: p. 0400 969 069, timo.vikman@evl.fi
Päivitämme lisätietoa vuodesta 2019 sivustolle myöhemmin elo-syyskuun aikana.

Kamarikuoro Credoa johtaa Timo Vikman ja varajohtajana toimii laulupedagogi Tanja Varha. Kuoron kummi on Mikkelin piispa Seppo Häkkinen.

www.facebook.com/kamarikuorocredo