Kouvolan seurakuntien konserteista voi nyt nauttia verkon välityksellä

Musiikki on Jumalan lahja eikä siitä nauttiminen vaadi aiempaa kokemusta tai musiikin opiskelua. Seurakunnan konserteissa ja musiikkitapahtumissa musiikki soi Jumalan kunniaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Kouvolan evankelisluterilaisten seurakuntien musiikkityön järjestämiin tapahtumiin! Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei tiedoissa toisin mainita. Koronatilanteesta johtuen konsertit julkisina tapahtumina on toistaiseksi peruttu, mutta Kouvolan seurakuntien musiikkityö tuottaa musiikkielämyksiä verkon välityksellä.

Kesäillan konserttisarja verkossa

Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 18

Su 7.6. Urkumusiikkia ja sovituksia pianolle, kanttori Mari Lehtinen ja Marko Ikonen.

Su 21.6. Anjalankosken seurakunnan kanttori Elina Hyvönen, kesäkanttori Viena Huhtala ja Tommi Nikki.

Su 5.7. Toivelaulukonsertti. Voit toivoa virsiä tai hengellisiä lauluja 21.6. mennessä sähköpostilla: risto.eskola@evl.fi

Su 19.7. Elimäen seurakunnan kanttorit Juha Nurmi ja Ville Perkkiö

Su 2.8. Elokuvamusiikkia uruilla ja muilla soittimilla esitettynä. Konsertin musiikista vastaavat kanttorit Risto Eskola, Marianna Pellinen ja Terhi Paukku sekä A-P Rissanen.

Kesämusiikkia

Ke 10.6. ja 8.7. klo 18 Lauletaan yhdessä Skansenin tyyliin Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Timo Sorvo, kitara, Risto Eskola, koskettimet, Kalle Kurki, basso, Janne Aalto, rummut. Solisteina Teija Kapiainen, laulu, ja Iiro Palosara, laulu ja trumpetti. Johanna ja Risto Pesonen, juonnot. Järj. Kouvolan srk.

To 18.6. klo 18 Maakunta- ja kesälaulujen ilta Elimäen seurakuntakeskuksen pihalla. Laulamme kesäisiä lauluja sekä maakuntalauluja eri puolilta Suomea. Voit ottaa halutessasi mukaan retkijakkaran tai istuma-alustan.  Sateen sattuessa seurakuntakeskuksen Isossa salissa. Laulattamassa kanttori Ville Perkkiö.

Pe 19.6. klo 18 Ol’ kaunis kesäilta - kesäistä musiikkia, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Mm. koulu- ja kotiseutulauluja, kansanlauluja. Terhi Paukku, Tuuli Kotisalo, Iiro Palosara.

To 25.6. ja 23.7. klo 18 Kesäiset yhteislauluillat Valkealan kirkon kellotapulin juurella. Laulattamassa Valkealan seurakunnan kanttorit.

To 25.6. klo 18 Maakunta- ja kesälaulujen ilta Korian kirkon pihalla. Laulamme kesäisiä lauluja sekä maakuntalauluja eri puolilta Suomea. Voit ottaa halutessasi mukaan retkijakkaran tai istuma-alustan. Sateen sattuessa Korian kirkossa. Laulattamassa kanttori Ville Perkkiö.

La 27.6. klo 14 Jaala Gospel Liikasenmäellä ja YouTube-livelähetyksenä. Huolehdimme konsertissa turvaväleistä ulkokatsomossa. Ota mukaan peitto tai retkituoli, joilla saadaan lisää istumapaikkoja nurmikolle, jos penkit täyttyvät. Live lähetys alkaa samaan aikaan konsertin kanssa Jaalan kappeliseurakunnan YouTube-kanavalla: www.lyli.fi/jaalansrk. Ajankohtaiset tiedot Jaala Gospelin Facebook-sivulla. Järjestää Jaalan kappeliseurakunta.

Ke 8.7. klo 18 Yhteislaulutilaisuus Lauletaan yhdessä Skansenin tyyliin, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Bändi ja solistit. Järj. Kouvolan seurakunta.

To 30.7. klo 18 Musiikkineuvos Seppo Hovi ja oopperalaulaja Hannu Lehtonen Kuusankosken kirkossa. Vapaa pääsy. Ohjelma 20 €. Järj. Kuusankosken seurakunta.

Su 16.8. klo 14 Heavenly Swing Voikosken kirkossa. Emma-Sofia Hautala, Matti Volotinen, Reijo Vaurula, Paavo Hako, Tommi Huuskonen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pe 21.8. Taiteiden yö Kouvolan Keskuskirkossa.

Klo 18-19 Uudistettujen urkujen juhlaa: Elina Hyvösen urkukonsertti sekä Nuoret taiturit: instrumentaalimusiikkia Viena Huhtala muusikkoystävineen.

Klo 19-20 Kauneimmat hengelliset laulut: yhteislauluilta yhdessä Kouvolan kirkkokuorolaisten kanssa, Ritva-Liisa Marttila.

Pianon koskettimet, jonka päällä makaa kimppu kesäkukkia.