Kouvolan seurakuntien konserteista voi nyt nauttia verkon välityksellä

Musiikki on Jumalan lahja eikä siitä nauttiminen vaadi aiempaa kokemusta tai musiikin opiskelua. Seurakunnan konserteissa ja musiikkitapahtumissa musiikki soi Jumalan kunniaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Kouvolan evankelisluterilaisten seurakuntien musiikkityön järjestämiin tapahtumiin! Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei tiedoissa toisin mainita. Koronatilanteesta johtuen konsertit julkisina tapahtumina on toistaiseksi peruttu, mutta Kouvolan seurakuntien musiikkityö tuottaa musiikkielämyksiä verkon välityksellä.

Kesäillan konserttisarja verkossa

Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 18: 7.6., 21.6., 5.7., 19.7., 5.8. Esiintymässä Kouvolan seurakuntien kanttorit.

Su 5.7. klo 18 Toivelaulukonsertti. Voit toivoa virsiä tai hengellisiä lauluja 21.6. mennessä sähköpostilla: risto.eskola@evl.fi

Kesämusiikkia

Ke 10.6. klo 18 Yhteislaulutilaisuus Lauletaan yhdessä Skansenin tyyliin, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Timo Sorvo, kitara, Risto Eskola, koskettimet, Kalle Kurki, basso, Janne Aalto, rummut. Solisteina Teija Kapiainen, laulu, ja Iiro Palosara, laulu ja trumpetti. Johanna ja Risto Pesonen, juonnot. Järj. Kouvolan srk.
Pe 19.6. klo 18 Ol’ kaunis kesäilta - kesäistä musiikkia, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla.
Mm. koulu- ja kotiseutulauluja, kansanlauluja. Terhi Paukku, Tuuli Kotisalo, Iiro Palosara.
La 27.6. Jaala Gospel. Livelähetys. Ajankohtaiset tiedot Jaala Gospelin Facebook-sivulla.
Ke 8.7. klo 18 Yhteislaulutilaisuus Lauletaan yhdessä Skansenin tyyliin, Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla. Bändi ja solistit. Järj. Kouvolan srk.
To 30.7. klo 18 Musiikkineuvos Seppo Hovi ja oopperalaulaja Hannu Lehtonen Kuusankosken kirkossa. Vapaa pääsy. Ohjelma 20 €. Järj. Kuusankosken seurakunta.
Su 16.8. klo 14 Heavenly Swing Voikosken kirkossa. Emma-Sofia Hautala, Matti Volotinen, Reijo Vaurula, Paavo Hako, Tommi Huuskonen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.
Pe 21.8. Taiteiden yö Kouvolan Keskuskirsossa. Klo 18-19 Uudistettujen urkujen juhlaa: Elina Hyvösen urkukonsertti sekä Nuoret taiturit: instrumentaalimusiikkia Viena Huhtala muusikkoystävineen. Klo 19-20 Kauneimmat hengelliset laulut: yhteislauluilta yhdessä Kouvolan kirkkokuorolaisten kanssa, Ritva-Liisa Marttila.

Pianon koskettimet, jonka päällä makaa kimppu kesäkukkia.