Kuusankosken seurakuntatoimisto

Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

ma-to klo 9-14, pe suljettu

Kuusankosken seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimistosta saat tietoa Kuusankosken seurakunnan toiminnasta ja hallinnosta. Täältä voit varata seurakunnan tiloja esimerkiksi perhejuhliin.

Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset toimitusvarausten yksiköstä, virkatodistukset aluekeskusrekisteristä

Kaikki kasteiden, vihkimisten ja hautajaisten varaukset, niihin liittyvät tilavaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä Kouvolassa, katso toimitusvarausten yhteystiedot ja aukioloajat.

Erilaiset virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä avioliiton esteiden tutkinta hoidetaan aluekeskusrekisterissä Kouvolassa, katso aluekeskusrekisterin yhteystiedot ja aukioloajat.

Tänne on helppo saapua

Seurakuntatoimisto on Kuusankosken seurakuntakeskuksen alakerrassa ja pysäköintipaikkoja on aivan oven edessä.