Anjalankosken seurakuntatoimisto

Valtatie 12 , 46900 Inkeroinen
040 521 6215, anjalankosken.seurakunta@evl.fi

Anjalankosken seurakuntatoimisto on avoinna ma-to klo 10-13.
Huom! Anjalankosken seurakuntatoimisto on suljettu 29.6. – 26.7.2020 välisen ajan!

Seurakuntatoimistosta saat tietoa Anjalankosken seurakunnan toiminnasta ja hallinnosta. Täältä voit varata seurakunnan tiloja esimerkiksi perhejuhliin.

Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset toimitusvarausten yksiköstä, virkatodistukset aluekeskusrekisteristä

Kaikki kasteiden, vihkimisten ja hautajaisten varaukset, niihin liittyvät tilavaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä Kouvolassa, katso toimitusvarausten yhteystiedot ja aukioloajat.

Erilaiset virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä avioliiton esteiden tutkinta hoidetaan aluekeskusrekisterissä Kouvolassa, katso aluekeskusrekisterin yhteystiedot ja aukioloajat.