Anjalankosken seurakuntatoimisto

Valtatie 12 , 46900 Inkeroinen
040 521 6215, anjalankosken.seurakunta@evl.fi

Anjalankosken seurakuntatoimisto palvelee 5. - 23.7. vain puhelimitse 040 521 6215 tai sähköpostitse anjalankosken.seurakunta@evl.fi. Vk 30 toimisto on kokonaan kiinni.

Seurakuntatoimistosta saat tietoa Anjalankosken seurakunnan toiminnasta ja hallinnosta. Täältä voit varata seurakunnan tiloja esimerkiksi perhejuhliin.

Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset toimitusvarausten yksiköstä, virkatodistukset aluekeskusrekisteristä

Kaikki kasteiden, vihkimisten ja hautajaisten varaukset, niihin liittyvät tilavaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä Kouvolassa, katso toimitusvarausten yhteystiedot ja aukioloajat.

Erilaiset virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä avioliiton esteiden tutkinta hoidetaan aluekeskusrekisterissä Kouvolassa, katso aluekeskusrekisterin yhteystiedot ja aukioloajat.