Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelujen tehtävänä on luoda ja ylläpitää tarkoituksenmukaiset puitteet paikallisseurakunnille evankeliumin eteenpäin viemiselle. Kiinteistöpalvelut vastaa seurakuntayhtymän kirkkojen ja muiden kiinteistöjen, toimitilojen sekä kaluston hoidosta ja kunnossapidosta sekä suntio-, vahtimestari- ja siivouspalvelujen tuottamisesta.

Kiinteistöpalveluille kuuluu kiinteistö- ja maaomaisuuden hallinta ja kehittäminen, uudisrakentamis- ja korjaushankkeiden valmistelu ja toteutus sekä rakennuskannan kunnossapito, huolto ja korjaukset.

Kiinteistöjen vikailmoitukset

Tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä voi ilmoittaa seurakunnan tai seurakuntayhtymän kiinteistöissä ilmenneet viat kiinteistöpalveluille.

Kiinteistötoimisto

Kuusankosken seurakuntakeskus, 2. kerros
Käyntiosoite: Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski
Postiosoite: PL 41, 45701 Kuusankoski

Vahtimestari- ja siivouspalvelut

Vahtimestari- ja siivouspalvelut vastaa kirkkojen suntioiden tehtävistä sekä huolehtii kiinteistöjen käyttöön liittyvistä vahtimestareiden, siivoojien ja talonmiesten tehtävistä sekä kirkon pyhiin toimituksiin liittyvistä avustavista tehtävistä. Ylivahtimestarit vastaavat alueidensa suntio-, vahtimestari- ja siivouspalvelujen järjestämisestä.

Ylivahtimestarit alueittain:
Sara Forsell: Kouvola
Eija Mäkelä: Jaala, Kuusankoski, Valkeala
Mia Itälä: Anjalankoski, Elimäki

Sara Forsell

Kouvolan vahtimestaripalvelut

Mia Itälä

Anjalankosken seurakunta Elimäen seurakunta

Anjalankosken ja Elimäen vahtimestaripalvelut

Edla Mäkelä

Kiinteistökehityssuunnittelija, arkkitehti
Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöjen kehittäminen, rakennusten ylläpito- ja kunnostussuunnittelu, Työvapaalla 31.3.2021 saakka.

Eija Mäkelä

Kuusankosken, Valkealan ja Jaalan vahtimestaripalvelut