Kouvolan seurakuntatoimisto

Savonkatu 40, 45100 Kouvola

ma-pe klo 9-15

Kouvolan seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimistosta saat tietoa Kouvolan seurakunnan toiminnasta ja hallinnosta. Täältä voit varata seurakunnan tiloja esimerkiksi perhejuhliin.

Huom. Konserteista ja niiden tilavarauksista vastaa kanttori Terhi Paukku, 040 565 0893, terhi.paukku@evl.fi

Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset toimitusvarausten yksiköstä, virkatodistukset aluekeskusrekisteristä

Kaikki kasteiden, vihkimisten ja hautajaisten varaukset, niihin liittyvät tilavaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä Kouvolassa, katso toimitusvarausten yhteystiedot ja aukioloajat.

Erilaiset virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä avioliiton esteiden tutkinta hoidetaan aluekeskusrekisterissä Kouvolassa, katso aluekeskusrekisterin yhteystiedot ja aukioloajat.

Tänne on helppo saapua

Seurakuntatoimisto on Kouvolan seurakuntakeskuksessa, käynti Savonkadun puoleisesta ovesta. Pysäköintipaikkoja on seurakuntakeskuksen ja Keskuskirkon vieressä.