Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.5. saakka.

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31.5. saakka. Pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää enintään 20 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Kirkollisten toimitusten osallistujamäärä on enintään 20 henkilöä 12.5.-31.5.2021. Hautaan siunaamisissa voivat sisätiloissa olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 20 henkilön rajan. Tähän henkilömäärään ei lasketa seurakuntien työntekijöitä.
Kirkollisia toimituksia voidaan järjestää myös ulkona 17.5. alkaen enintään 50 hengen tilaisuuksina turvaohjeet huomioiden.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Voit osallistua oman seurakuntamme jumalanpalveluksiin Anjalankosken seurakunnan Facebook ja Instagram sivujen kautta. Facebookissa sinun ei tarvitse olla kirjautuneena, vaan jumalanpalvelusta voivat seurata sitä kautta kaikki.  Lisäksi Kouvolan seurakuntien Youtube sivun kautta voi seurata vuorollaan yhden Kouvolan alueen seurakunnan jumalanpalvelusta.

Tue Sanna Suutarin työtä Kyproksella Kansanlähetyksen kautta!

Suomen Evankelisluterilaisella Kansanlähetyksellä on voimassa oleva rahakeräyslupa.
Luvan saaja: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys
Luvan numero: RA/2017/54
Toimeenpanoaika: 17.1.2017-31.12.2021
Toimeenpanoalue: Koko maa pois lukien Ahvenanmaa.

Koulut loppuvat ja kesä alkaa - tilaa herkkuja Yhteisvastuun hyväksi!
Torstaina 3.6. Anjalan srk-talossa myydään
kaakaomuffinsseja (L), juustosarvia (L) ja kasvissosekeittoa (G,L).
Tiedustelut ja varaukset ma 31.5. klo 11 mennessä
p. 040 765 4159 /Merja.
Tuotteiden noutoaika annetaan varauksen yhteydessä,
leivonnaiset myydään vain ennakkovarausten perusteella.
Listätietoja YV-leivonnaisista täältä.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Toimistosihteeri
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 12.-19.5. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.5. saakka. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.