Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Avoimet jumalanpalvelukset ja tilaisuudet käynnistyivät kesäkuussa terveysturvallisuus huomioiden.

Sana- ja ehtoollisjumalanpalvelukset on avattu kirkkovieraille Anjalankosken seurakunnassa 13.6. alkaen. Myös muita kaikille avoimia yleisötilaisuuksia voi toteuttaa terveysturvallisuudesta huolehtien.
Kirkollisia toimituksia voidaan järjestää ilman henkilömäärärajoitusta turvaohjeet huomioiden sekä seurakunnan tiloissa että muissa tiloissa, esimerkiksi kasteperheen kotona. Seurakunnan tiloissa huomioidaan myös tiloihin määritellyt henkilömäärärajoitukset.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Voit katsella oman seurakuntamme jumalanpalvelusten tallenteita Anjalankosken seurakunnan Facebook- ja Instagram-sivuilta. Facebookissa sinun ei tarvitse olla kirjautuneena. Kouvolan seurakuntien Youtube-sivun kautta voi seurata suoratoistona vuorollaan yhden Kouvolan alueen seurakunnan jumalanpalvelusta.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Huom!
Anjalankosken seurakuntatoimisto palvelee 5. - 23.7. vain puhelimitse: 040 521 6215
tai sähköpostitse: anjalankosken.seurakunta@evl.fi
Vk 30 (26.7. - 1.8.) toimisto on kokonaan kiinni.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Toimistosihteeri
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 28.7. - 4.8. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Koronarajoitukset on kumottu Kymenlaaksossa. Jumalanpalvelukset kirkkovieraille avautuivat kesäkuussa. Seurakuntien tilaisuuksia voidaan jälleen järjestää ilman henkilömäärärajoituksia. Tilaisuuksissa huomioidaan edelleen osallistujien terveysturvallisuus. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.