Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalvelukset järjestetään tällä hetkellä avoimina tilaisuuksina, jonne kirkkovieraat ovat tervetulleita. Jumalanpalveluksessa annetaan tarvittavat turvallisuusohjeet kaikille kävijöille. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena. Jumalanpalveluksen voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan. Myös seurakuntien muu toiminta on vähitellen käynnistymässä ja tilaisuuksista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Tapahtumia järjestetään turvallisuusohjeet huomioiden.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Anjalankosken seurakunta
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Jumalanpalvelus, musiikki, lähetys ja evankelioiminen, tiedotus.

Toimistosihteeri
Anjalankosken seurakunta
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Määräaikaisena 30.9.2020 asti.

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Kouvolan seurakunnissa järjestetään kirkkovieraille avoimet jumalanpalvelukset. Tervetuloa kirkkoon! Jumalanpalveluksia kirkoista eri puolilta Kouvolaa lähetetään myös verkossa koko kesän ajan.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
5.-12.8.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.