Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Sana- ja ehtoollisjumalanpalveluksia toteutetaan kirkkovieraille Anjalankosken seurakunnassa. Myös muita kaikille avoimia yleisötilaisuuksia voi toteuttaa terveysturvallisuudesta huolehtien.
Kirkollisia toimituksia voidaan järjestää turvaohjeet huomioiden sekä seurakunnan tiloissa että muissa tiloissa, esimerkiksi kasteperheen kotona. Seurakunnan tiloissa huomioidaan myös tiloihin määritellyt henkilömäärärajoitukset, jotka ovat puolet normaaleista henkilömäärärajoituksista 3.12. 2021 - 2.1.2022.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Voit katsella oman seurakuntamme jumalanpalvelusten tallenteita Anjalankosken seurakunnan Facebook- ja Instagram-sivuilta. Facebookissa sinun ei tarvitse olla kirjautuneena. Kouvolan seurakuntien Youtube-sivun kautta voi seurata suoratoistona vuorollaan yhden Kouvolan alueen seurakunnan jumalanpalvelusta.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti

Vuosilomalla.