Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta on kovasti työtätekevien jäsenten yhteisö. Erityispiirteenä on moninainen kulttuuri-ilmasto, joka juontaa historiasta. Anjalasta ja Sippolasta voi löytää eloisaa maaseutukulttuuria keskeisine kirkkotaajamineen. Myllykoski ja Inkeroinen ovat sen sijaan paperitehtaan ympärille kehkeytyneitä kaupunkitaajamia. Kirkotkin ovat tehtaiden vaikutuksesta rakennettu, mutta eivät ole kuitenkaan tehtaan varjossa. Seurakunta on keskeinen ja asukkaita kokoava yhteisö.

Anjalankosken seurakunta elää tässä ajassa, mukana asukkaiden arjessa, ilossa ja murheessa. Kaiken elämän keskellä seurakunta julistaa hyvää armon sanomaa Kristuksesta.

Koronavirustilanne: Lue Kouvolan seurakuntien toimenpiteistä poikkeustilanteessa

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin.

Myllykosken kirkko on auki ma-to klo 12-14 sekä sunnuntaisin klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten.
Jumalanpalvelukset koronavirustilanteessa, seuraa viestintäkanaviamme aiheesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Jumalanpalvelus, musiikki, lähetys ja evankelioiminen, tiedotus.

Toimistosihteeri
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Määräaikaisena 30.9.2020 asti.

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Nopeasti muuttuvasta tilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivun materiaali ei välttämättä pidä paikkaansa. Seuraa viestintäämme aiheesta.

Seurakuntien säännöllinen viikkotoiminta jää koronatilanteen takia tauolle toistaiseksi ma 16.3. alkaen. Myös tapahtumat on peruttu. Jumalanpalvelukset välitetään mahdollisuuksien mukaan verkossa.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
25.3.-1.4.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.