Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Klikkaa tästä Suvivirsitempaukseen!

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin.

Jumalanpalvelukset koronavirustilanteessa, seuraa viestintäkanaviamme aiheesta.

31.5. helluntai

Muistamme Hengen uudistus kirkossamme ry:tä, joka tukee valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivia tavoittavia jumalanpalvelusyhteisöjä.

Hengen uudistus kirkossamme ry, Otavankatu 1 C 40, 11130 Riihimäki, FI21 2047 1800 1225 24, viite 260206. https://www.hengenuudistus.fi/

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Anjalankosken seurakunta
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Jumalanpalvelus, musiikki, lähetys ja evankelioiminen, tiedotus.

Toimistosihteeri
Anjalankosken seurakunta
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Määräaikaisena 30.9.2020 asti.

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Kouvolan seurakuntien kirkkovieraille avoimet jumalanpalvelukset alkavat sunnuntaina 7. kesäkuuta. Jumalanpalveluksia kirkoista eri puolilta Kouvolaa lähetetään myös verkossa koko kesän ajan.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
3.-10.6.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.