Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.3. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. maaliskuuta saakka. Pienryhmä- ja viikkotoiminnan käynnistäminen on mahdollista 1.2. alkaen enintään 10 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä 28.2. saakka. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Voit osallistua oman seurakuntamme jumalanpalveluksiin Anjalankosken seurakunnan Facebook ja Instagram sivujen kautta. Facebookissa sinun ei tarvitse olla kirjautuneena, vaan jumalanpalvelusta voivat seurata sitä kautta kaikki.  Lisäksi Kouvolan seurakuntien Youtube sivun kautta voi seurata vuorollaan yhden Kouvolan alueen seurakunnan jumalanpalvelusta.

Kansanlähetyksen valtakunnallinen keräyskohde on maahanmuuttajatyö ulkomailla. Voit osallistua keräykseen seurakuntien jumalanpalveluksessa soittamalla 0600-18010 (10,01€) tai 0600-19090 (20,45€) tai mobilepayn kautta numeroon 37850, viestikenttään ”kolehtipyhä” sekä lahjoittajan postinumero (tarvitsemme tiedot tilastointia varten).

Yhteisvastuuhuutokauppa viikoilla 10, 11 ja 12

Vaikuta yhteisvastuukeräykseen uudella tavalla."Huuda" itsellesi tai lahjaksi paikallisten yritysten tai yksityishenkilöiden lahjoittama tuote/tuotesetti.

Joka viikko viisi erilaista huutokohdetta, kunkin lähtöhinta 5 €. Kuvat ko. viikon huutokohteista tulevat kotisivuille edellisen viikon lopulla. Huudot puhelimitse numeroon 040 521 6215 ma - to klo 10-13. Määräaikaan mennessä tullut korkein tarjous voittaa, huudon tehneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Huudetut tuotteet voi lunastaa sovitusti Valtatie 12, 46900 Inkeroinen. Maksutavat: käteinen (ei kortti), MobilePay 75723 tai tilisiirto FI10 1745 3000 2432 48 viite 304010. Lisätietoja huutokaupasta puh. 040 7654 159.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimisto on suljettu talviloman takia viikolla 8.

Kirkkoherra, rovasti
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Toimistosihteeri
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 24.2.-3.3. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.3. saakka. Aikuisten ryhmätoiminta aloittaa rajoitusten mukaisesti helmikuun aikana. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.