Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalveluksessa annetaan tarvittavat turvallisuusohjeet kaikille kävijöille. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla sunnuntaisin klo 10 koko kesän ajan.

Seurakuntien viikkotoiminta käynnistyy elokuun aikana ja tilaisuuksista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Tapahtumia järjestetään turvallisuusohjeet huomioiden.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Anjalankosken seurakunta
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Jumalanpalvelus, musiikki, lähetys ja evankelioiminen, tiedotus.

Toimistosihteeri
Anjalankosken seurakunta