Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 30.4. saakka.

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 30.4. saakka. Pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää enintään 6 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Kirkollisten toimitusten osallistujamäärä on enintään 6 henkilöä 31.3. saakka. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 6 henkilön rajan. Kuitenkin niin, että henkilömäärä on enintään 10 henkilöä.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Voit osallistua oman seurakuntamme jumalanpalveluksiin Anjalankosken seurakunnan Facebook ja Instagram sivujen kautta. Facebookissa sinun ei tarvitse olla kirjautuneena, vaan jumalanpalvelusta voivat seurata sitä kautta kaikki.  Lisäksi Kouvolan seurakuntien Youtube sivun kautta voi seurata vuorollaan yhden Kouvolan alueen seurakunnan jumalanpalvelusta.

Tue Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaa Suomen Pipliaseura ry:n kautta!

Kerätyt varat käytetään Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan (Etiopia, Kenia, Malawi, Namibia ja Tansaniassa) 13 vähemmistökielellä. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt.

Pipliaseuran keräysluvat
RA/2017/786

Lupa on voimassa 1.9.2017–31.8.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 18.8.2017.

puutarha.net keskustelupalstatHyvä seurakuntalainen!

On jälleen se vuodenaika, jolloin valo lisääntyy, päivä pitenee ja käännämme katseemme kohti alkavaa kevätaikaa. Lisääntyvä valo on ilon aihe, pimeä on voitettu.

Pääsiäinen on viesti Jumalan rakkaudesta, joka voittaa kuoleman pimeyden. Kaikki pahuus ja ihmisten synnit sovitettiin Jeesuksen kuolemassa ristillä. Jeesuksen ylösnousemus avasi tien ikuiseen elämään.

Kristillinen usko on pääsiäisuskoa, Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus antavat elämään kestävän perustuksen ja ilon.

Toivotan sinulle voimia ja jaksamista oman elämäsi keskelle. Pääsiäisiloa ja siunattua kevätaikaa omasta ja koko Anjalankosken seurakunnan työyhteisön puolesta!

Värikäs risti 30 cm El Salvadorista

Siunatkoon sinua Kolmiyhteinen Jumala,

Isä ja Poika ja Pyhä Henki.

Eija Murto

Anjalankosken seurakunta

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Twitter: @eija_murto
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Toimistosihteeri
Valtatie 12
46900 Inkeroinen

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 7.-14.4. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 30.4. saakka. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.