Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta on kovasti työtätekevien jäsenten yhteisö. Erityispiirteenä on moninainen kulttuuri-ilmasto, joka juontaa historiasta. Anjalasta ja Sippolasta voi löytää eloisaa maaseutukulttuuria keskeisine kirkkotaajamineen. Myllykoski ja Inkeroinen ovat sen sijaan paperitehtaan ympärille kehkeytyneitä kaupunkitaajamia. Kirkotkin ovat tehtaiden vaikutuksesta rakennettu, mutta eivät ole kuitenkaan tehtaan varjossa. Seurakunta on keskeinen ja asukkaita kokoava yhteisö.

Anjalankosken seurakunta elää tässä ajassa, mukana asukkaiden arjessa, ilossa ja murheessa. Kaiken elämän keskellä seurakunta julistaa hyvää armon sanomaa Kristuksesta.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Seurakuntaan liittymiset, kasteet, vihkimiset ja hautajaiset varataan keskusrekisteristä.

Twitter: @eija_murto
Terholantie 4
46900 Inkeroinen

Jumalanpalvelus, musiikki, lähetys ja evankelioiminen.

Toimistosihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut