Ja tapahtui niinä päivinä

Tule ja virittäydy kanssamme adventinaikaan ja joulun tunnelmaan. Kouvolan seurakuntien joulutapahtumat kutsuvat loppiaiseen saakka. Tarjolla on muun muassa joulukirkkoja ja hartauksia, Kauneimpia Joululauluja ja  konsertteja.

Joulua vietetään Jeesuksen syntymän muistoksi. Jeesus syntyi ihmiseksi ihmisten keskelle. Keskelle vuoden pimeintä aikaa tulee juhla, jossa pimeyteen syttyvä valo sytyttää toivon.

Heidän siellä ollessaan tuli Marian synnyttämisen aika, ja hän synnytti pojan, esikoisensa. Hän kapaloi lapsen ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut tilaa majapaikassa.
Luukkaan evankeliumi 2:5-6

Joulun sanomaa Kouvolan seurakunnissa

• Risteyksen joulunumerosta löydät jouluista luettavaa.
  • Jouluradio tarjoaa joulumusiikkia joka makuun Kouvolassa radiokanavalla 94,4 ja osoitteessa jouluradio.fi

Olet tervetullut Kouvolan seurakuntien yhteiseen jouluun!

Jo, joulunrauha, saavu, jää nyt joka sydämeen,
luo toivon, ilon lämmin sää maailman kylmyyteen.
Vieraaksi saan nyt kuninkaan, et muutu, Herra, milloinkaan!
Jo, joulunrauha, saavu, jää, luo toivon lämmin sää.
Virsi 31

Kiharatukkainen tyttö istuu isän sylissä ja he laulavat.

Tule joulukirkkoon

ADVENTTIKIRKOT SUNNUNTAINA 27.11.
klo 10 Anjalan, Elimäen, Tirvan, Kuusankosken, Jaalan ja Valkealan kirkko sekä Keskuskirkko.
klo 12 Korian kirkko, Elomaan talo, Ummeljoen kyläkirkko.
klo 13 Käpylän kirkko.
klo 16 Myllykosken kirkko.

JOULUAATON HARTAUDET 24.12.
klo 13 Aurantolan kappeli.
klo 13.30 Svensk julandakt i Kuusankoski kyrka.
klo 14 Elimäen, Myllykosken, Inkeroisten, Sippolan ja Valkealan kirkko, Keskuskirkko sekä Reginakappeli.
klo 15 Jaalan, Kuusankosken, Käpylän ja Voikkaan kirkko, Kouvolan vanhan hautausmaan, Karhunkankaan, Välikankaan ja Hirvelän siunauskappeli.
klo 16 Anjalan ja Tuohikotin kirkko, Napan siunauskappeli.
klo 16.30 Kuusankosken uuden hautausmaan siunauskappeli.

KIRKKOON JOULUYÖNÄ 24.12.
klo 21 Valkealan kirkko.
klo 22 Elimäen ja Kuusankosken kirkko sekä Keskuskirkko.
klo 23 Myllykosken kirkko.

Joulukonsertteja

KE 30.11. klo 18 Talvisodan syttymisen muistopäivän musiikillinen tilaisuus Maria-salissa. Sotilaspoikakuoro, Terhi Paukku & co.
TO 1.12. klo 18 Christmas Jazz –konsertti Anjalan kirkossa.
KE 7.12. klo 19 Laulun- ja urkujensoiton opiskelijoiden joulukonsertti Käpylän kirkossa. PKMO:n opiskelijat esiintyvät.
TO 8.12. klo 19 Olga Wilhelmiinan joulukonsertti Myllykosken kirkossa.
PE 9.12. klo 18 Eve & Ossi - Joulukonsertti Valkealan kirkossa. Vapaa pääsy.
TI 13.12. klo 19 Nox Cantoresin joulukonsertti Käpylän kirkossa. Ohjelma 10 €.
TO 15.12. klo 19 Amadeus Lundbergin joulukonsertti Anjalan kirkossa.
SU 18.12. klo 18 Kauneimmat Joululaulut -konsertti Kuusankosken kirkossa.
TO 22.12. klo 19 Juhlaan valkeaan -joulukonsertti Keskuskirkossa. Jenni Honkaluoma (laulu), Noora Oinasmaa (piano), Aleksi Vasko (sello) ja Risto Aalto (kitara). Vapaa pääsy, ohjelma 10 €, tuotto Yhteisvastuukeräykselle.
SU 25.12. klo 18 Soi laulu enkelten - joulupäivän konsertti Kuusankosken kirkossa. Lauluyhtye Nox Cantores, johtaa Terhi Paukku. Ohjelma 10 €.
PE 6.1. klo 18 Perinteinen loppiaiskonsertti Keskuskirkossa.

Ilon sanomaa -joulukonsertit

​​​SU 18.12. klo 18 Jaalan kirkko.
MA 19.12. klo 18 Valkealan kirkko.
TI 20.12. klo 18 Kuusankosken kirkko.
​​​​​​​Solisteina Laura Voutilainen, Niina Vainio, Riikka Pelkonen, Karoliina Suikkanen ja Petri Ryynänen. Kouvolan Soivat Kylät orkesteri. Vapaa pääsy, käsiohjelma 20 €.

Vinkkejä koko perheen joulun viettoon

Lasten kirkko - Lastenkirkko tarjoaa perheen pienille joulupuuhaa. Sivustolla tulostettavia värityskuvia, joululaulukaraoke sekä joulutarinoita.

Lasten jouluradioLinkki avautuu uudessa välilehdessä - Lasten oma jouluradio verkossa, jossa lapsille suunnattuja joululauluja.