Ja tapahtui niinä päivinä

Tule ja virittäydy kanssamme adventinaikaan ja joulun tunnelmaan. Kouvolan seurakuntien joulutapahtumat kutsuvat loppiaiseen saakka. Tarjolla on joulupolkuja koko perheelle, konsertteja, jouluikkunoita sekä askarteluhetkiä.

Joulua vietetään Jeesuksen syntymän muistoksi. Jeesus syntyi ihmiseksi ihmisten keskelle. Keskelle vuoden pimeintä aikaa tulee juhla, jossa pimeyteen syttyvä valo sytyttää toivon.

Heidän siellä ollessaan tuli Marian synnyttämisen aika, ja hän synnytti pojan, esikoisensa. Hän kapaloi lapsen ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut tilaa majapaikassa.
Luukkaan evankeliumi 2:5-6

Joulun sanomaa Kouvolan seurakunnissa

Lähetämme joulun jumalanpalvelukset myös verkossa Kouvolan seurakuntien yhteisellä YouTube-kanavalla. Risteyksen joulunumerosta löydät jouluista luettavaa. Jouluradio tarjoilee joulumusiikkia joka makuun Kouvolassa radiokanavalla 94,4 ja osoitteessa jouluradio.fi
Kouvolan seurakuntien Facebook-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit avata somejoulukalenterin luukkuja ensimmäisestä adventista alkaen.

Kaikki joulun ajan tapahtumat järjestetään seurakunnissa sen hetkisiä ohjeistuksia ja turvallisuusohjeita noudattaen. Ethän tule tapahtumiin sairaana. Koronatilanteen muuttuessa tapahtumatietoihin voi tulla muutoksia, joten seuraa ajankohtaista viestintäämme.

Olet tervetullut Kouvolan seurakuntien yhteiseen jouluun!

Jo, joulunrauha, saavu, jää nyt joka sydämeen,
luo toivon, ilon lämmin sää maailman kylmyyteen.
Vieraaksi saan nyt kuninkaan, et muutu, Herra, milloinkaan!
Jo, joulunrauha, saavu, jää, luo toivon lämmin sää.
Virsi 31

Kolme piirrettyä ihmishahmoa laulaa kirjasta lauluja. Yksi soittaa triangelia.

Laula Hoosianna!

Adventtikirkot sunnuntaina 28.11.
klo 10 Myllykosken kirkko
klo 10 Kuusankosken kirkko
klo 10 Jaalan kirkko
klo 10 Valkealan kirkko
klo 10 Keskuskirkko
klo 12 Korian kirkko
klo 13 Käpylän kirkko
klo 13 Tuohikotin kirkko
klo 18 Adventtivesper, Keskuskirkko

Joulunajan jumalanpalvelukset verkossa

Voit seurata jumalanpalvelkuksia jouluna myös verkossa Kouvolan seurakunnat YouTube-kanavalla.

Katso lähetyksiä Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suoratoistetut jumalanpalvelukset:
24.12. klo 23 Myllykosken kirkko
25.12. klo 10 Elimäen kirkko
26.12. klo 10 Kuusankosken kirkko
6.1. klo 10 Sippolan kirkko

Joulun säveliä

Kauneimmat joululauluja pääsee jälleen laulamaan tänä vuonna kirkoissa. Katso kaikki Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet.

Vinkkejä koko perheen joulun viettoon

JoulumuskariLinkki avautuu uudessa välilehdessä Kuusankosken seurakunnasta. Laula ja leiki mukana!

Lasten kirkko - Lastenkirkko tarjoaa perheen pienille joulupuuhaa. Sivustolla tulostettavia värityskuvia, joululaulukaraoke sekä joulutarinoita.

Lasten jouluradioLinkki avautuu uudessa välilehdessä - Lasten oma jouluradio verkossa, jossa lapsille suunnattuja joululauluja.

Piirretty enkelihahmo.