Joulu tulee tänäkin vuonna

Kuluva vuosi on ollut koronan takia hyvin erilainen, monien huolten ja pettymysten sävyttämä. Joulu tulee siitä huolimatta tänäkin vuonna. Joulu saapuu tuttuna ja turvallisena kaiken epävarmuuden keskelle.

Kouvolan seurakunnissa vietämme adventin- ja joulunaikaa yhdessä - nyt pääasiassa verkon välityksellä. Haluamme välittää joulun valoisan ilosanoman kaikkiin koteihin, ja toivottaa joulurauhaa sinulle ja läheisillesi.

Joulun sanomaa verkossa

Lähetämme jumalanpalveluksia ja joulutapahtumia verkossa eri kanavillamme. Jumalanpalvelussivultamme löydät kootut tiedot tulevista palveluksista. Risteyksen joulunumerosta löydät jouluista luettavaa. Jouluradio tarjoilee joulumusiikkia joka makuun Kouvolassa radiokanavalla 94,4 ja osoitteessa jouluradio.fi. Kouvolan seurakuntien Facebook-kanavalla voit avata somejoulukalenterin luukkuja ensimmäisestä adventista alkaen. Kauneimpia Joululauluja voit laulaa 7.12. klo 10 Kouvolan seurakuntien Youtubessa julkaistavan videotallenteen tahtiin.

Olet tervetullut Kouvolan seurakuntien yhteiseen jouluun!

"Enkelit ensin
paimenille lauloi,
sielusta sieluhun kaiku soi:
Kunnia Herran,
maassa nyt rauha,
kun Jeesus meille armon toi."

Virsi 30 - Maa on niin kaunis

Piirroskuva Jeesuksesta tallissa seimessä makaamassa sekä tekstin Jeesus meille armon toi.

Joulunajan jumalanpalvelukset Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla

Lähetykset sunnuntaisin klo 10 ja jouluaattona klo 23. Tallenteet jumalanpalveluslähetyksistä ovat katsottavissa verkossa kahden viikon ajan.

Katso lähetyksiä Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla.

Suoratoistetut jumalanpalvelukset:

20.12. Valkealan kirkko
24.12. klo 23 Myllykosken kirkko.
27.12. Kuusankosken kirkko
3.1. Kouvolan Keskuskirkko
10.1. Elimäen kirkko
17.1. Valkealan kirkko
24.1. Anjalan kirkko
31.1. Jaalan kirkko

Osa seurakunnista lähettää joulun alla jumalanpalveluksia ja hartauksia myös omilla sosiaalisen median kanavillaan. Lue lisää joulun ajan jumalanpalveluksista .

Virittäydy jouluun verkossa

Seurakuntien eri viestintäkanavilla julkaistaan esimerkiksi jumalanpalveluksia, hartauksia ja joulun musiikkitarjontaa, joiden avulla voi saada iloa ja lohtua omaan joulunaikaansa. Katso joulunajan tarjonta verkossa.

Joulun säveliä

Joulumusiikki soi monipuolisesti Kouvolan seurakuntien sosiaalisen median kanavilla. Katso lista Joulunajan konserteista seurakuntien somekanavissa.

Joululauluista voi nauttia, ja yhtyä kotona lauluun, seurakuntien verkkotallenteiden ja suorien lähetysten välityksellä. Katso kaikki Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet verkossa.

Vinkkejä koko perheen joulun viettoon

Joulumuskari Kuusankosken seurakunnasta. Laula ja leiki mukana!

joulu.fi - jouluisia värityskuvia tulostettavaksi, joka päivä aukeava joulukalenterin luukku, jouluevankeliumivideo.

Lasten kirkko - Lastenkirkko tarjoaa perheen pienille oman videokalenterin joulun odotukseen. Sivustolla myös tulostettavia värityskuvia.

Lasten jouluradio - Lasten oma jouluradio verkossa, jossa lapsille suunnattuja joululauluja.

Joulukynttelikkö huuruisen vanhan ikkunan edustalla.

YouTube-video

Lue Risteyksen joulunumero verkossa (ei saavutettava). Joulunumeron tapahtumakalenterissa on runsaasti vanhentuneita tietoja johtuen koronatilanteen muutoksista. Katso ajantasaiset tiedot tapahtumakalenteristamme.