Anjalankosken seurakunnan nuoret

Haluatko joukkoon, jossa saat olla oma itsesi ja touhuta samanikäistesi kanssa? Haluatko kasvaa kristittynä ja käyttää lahjojasi?

Nuortenillat ovat Triadissa perjantaisin. Ovet aukeavat klo 18 ja yhteinen ohjelmaa on klo 19-20:30. Yhteinen ohjelma päättyy iltahartauteen, jonka jälkeen saat jäädä Triadiin viettämään aikaa. Tervetuloa mukaan!

Huom! Tulethan toimintaamme vain terveenä!

Nuorten toiminta on avointa kaikille 14-20-vuotiaille nuorille!

Infoa nuorten toiminnasta löydät alla olevasta tapahtumalistasta. Kysy lisätietoja Enniltä ja Johannalta.

Kannattaa seurata nuorten juttuja somessa:
Insta: @anyolokoski, @anjalankoskenseurakunta ja @betoniristi
Snap: enni_srk, sade_srk, vaahtokylpy

Työntekijät ovat sinua varten :)

Toivomme, että voisit löytää oman paikan Anjalankosken seurakunnan nuorten toiminnasta. Että voisimme olla tukemassa elämän eri vaiheissa ja rohkaisemassa pohtimaan elämän tarkoitusta ja suuntaa. Saat tulla mukaan hengailemaan ja osallistumaan. Kerro, jos haluat ottaa vastuuta ja olla tekemässä asioita yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Anjalankosken seurakunnan Isoskoulutus eli ISKO

Isoskoulutus on iso osa nuorten toimintaa, joka on tarkoitettu lähinnä rippikoulun käyneille nuorille. Se pitää sisällään mm. leirejä, yhdessä tekemistä ja oppimista. Koulutuksen kautta saat kasvaa omana itsenäsi, kristittynä ja ohjaajana. Osallistuessasi koulutuksen eri osioihin saat isoskoulutustodistuksen. Ilmoittautuessasi mukaan sinun ei vielä tarvitse tietää, haluatko olla isosena rippileirillä tai muilla leireillä, vaan saat tulla mukaan porukkaan kyselemään ja ihmettelemään. Muista, että meitä ihmisiä on erilaisia, joten tarvitsemme erilaisia ihmisiä tiimin jäseniksi.

Isoskoulutukseen kuuluu osallistumista seurakunnan nuorten toimintaan mm. nuorteniltoihin ja tapahtumiin sekä isko-iltoihin ja isoskoulutusleirille (syksyllä ja keväällä). Kesken kauden voi vielä päästä mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä Enniin tai Johannaan. :)

Yhteyttä. Ystäviä. Yllätyksiä. Yhdessäoloa.

Vietämme perjantai-iltoja rennosti yhdessä. Klo 19-20:30 käsittelemme illan aihetta eri tavoin.

Illat ovat tarkoitettu 14-20-vuotiaille nuorille. Saat tulla ihmettelemään meininkiä tai pohtimaan elämän tärkeitä kysymyksiä.

Nuortenillat ovat perjantaisin klo 18-21:30 Myllykosken Triadissa (kirkon vieressä) tai kerran kuukaudessa kirkossa, poikkeuksia lukuunottamatta.... seuraa tiedottelua Instassa :)

Rohkeasti mukaan!

Musiikkitoimintaa

Kiinnostaako musisointi? Haluaisitko laittaa lahjasi likoon ja oppia uutta?

Nuorten Lauluryhmä haluaa tarjota mahdollisuuden toimia musiikin parissa. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu kokoonpano harjoittelee perjantaisin. Harjoitusten lisäksi vuoden mittaan tulee mahdollisuuksia osallistua esiintymiskeikoille yhdessä ja erikseen.
Ilo musiikista ja halu oppia lisää on tärkeintä. Haluamme antaa lahjamme Jumalan käyttöön ja musisoida yhdessä!

Nuorten lauluryhmä
perjantaisin klo 16 toistaiseksi etäyhteyksillä
ohjaajana Viena-kanttori, lisätietoja puh. 040 7685 378

Olet tervetullut laulamaan!