Valoisaa kevättä!

Sunnuntaisin klo 10 suoratoistot

16.5. Siirry Kouvolan seurakuntien YouTube -kanavalle

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.5. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. toukokuuta saakka. Pienryhmä- ja viikkotoiminnan järjestäminen on mahdollista enintään 20 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Kirkollisten toimitusten osallistujamäärä on enintään 20 henkilöä 12.5. alkaen. Hautaan siunaamisessa voivat olla kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 20 henkilön rajan. Kirkollisia toimituksia voidaan järjestää myös ulkona 17.5. alkaen enintään 20 hengen tilaisuuksina turvaohjeet huomioiden.

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Toiminnallinen sihteeri
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 12.-19.5. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.5. saakka. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien pienryhmä- ja viikkotoimintaa voidaan järjestää paikallisen harkinnan mukaan enintään 6 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Värikkäät kirjaimet, joiden sisällä kuvia Valkealan kirkosta ja luonnosta.
Tekijä Ari Luomajoki
Värikäs Valkeala ja sen kirkko. Kuvat ja kuvankäsittely Ari Luomajoki