Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.1. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina, viikkotoiminta ja tapahtumat ovat tauolla 31. tammikuuta saakka. Kirkolliset toimitukset ja jumalanpalvelusten verkkolähetykset jatkuvat. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Tervetuloa kirkkoon verkossa

Jumalanpalvelukset avoimina yleisötilaisuuksina ovat tauolla 31.1.2021 saakka. Jumalanpalvelusta voi seurata verkossa sunnuntaisin klo 10 Valkealan seurakunnan Facebook-sivulla.

Siirry Facebook-sivullemme tästä

Seuraa jumalanpalvelusta, vaikka et olisi muuten Facebook käyttäjä. Voit katsoa lähetykset kirjautumatta sivuille. Kuittaa kirjautumispyyntö pois klikkaamalla kohtaa ei nyt.

17.1.2021 jumalanpalvelus Valkealasta katsottavissa vain YouTube.

Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla lähetetään kaikkien seurakuntien jumalanpalveluksia. Siirry katsomaan tästä.

Seuraa koko Suomen jumalanpalveluksia verkossa.

Jumalanpalveluksia eri puolilta Suomea on myös katseltavissa ja kuunneltavissa Yle Areenasta ja radiosta.

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kalevantie 14
45370 Valkeala

Virkavapaalla 1.3.2021 saakka. Sijaisena kappalainen Ari Luomajoki, p. 0400657181, ari.luomajoki@evl.fi

Toiminnallinen sihteeri
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 13.1. - 20.1. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina ovat tauolla vuoden loppuun saakka.
Ryhmätoiminta ja tapahtumat ovat pääosin tauolla.
Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Värikkäät kirjaimet, joiden sisällä kuvia Valkealan kirkosta ja luonnosta.
Tekijä Ari Luomajoki
Värikäs Valkeala ja sen kirkko. Kuvat ja kuvankäsittely Ari Luomajoki