Tervetuloa Valkealan seurakuntaan

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Jumalanpalveluksiin Linkki avautuu uudessa välilehdessävoit osallistua kirkoissa. Seurakuntien toiminnasta löydät tietoa tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Jotakin uutta, jotakin vanhaa! 

On aika käynnistää syksyn toiminta. Tarjolla on monenlaista, tervetuloa yhdessä etsimään! Uutta on mm. päivärukous kirkolla keskiviikkoisin klo 12, iltamessut Tuohikotissa kerran kk:ssa klo 18, näytelmäryhmä Niinirannassa sekä ponikerho Kuivalassa. Tuttua on mm. sunnuntaisin jumalanpalvelusten alkamisaika kirkolla klo 10, muilla kirkoilla klo 13, lähetyksen ryhmät ja kaikki tutut erilaiset piirit ja toistuvat tapahtumat. 

Haluatko auttaa Ukrainaa? 

Parhaiten autat Ukrainaa lähettämällä rahallista apua alueella toimivien järjestöjen kautta. Kirkon Ulkomaanapu ja kirkkojen lähetysjärjestöt vievät apusi perille. Tutustu lahjoituskanaviin tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

hallintojohtajan sijainen

Ota yhteyttä

Minä olen se hyvä paimen ja minä tunnen omani, ja omani tuntevat minun. (Valkealan kirkon seinämaalauksesta)