Siunattua ja levollista kesää!

Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Jumalanpalvelukset ovat jälleen avautuneet kirkkovieraille Valkealan seurakunnassa. Henkilömäärärajoitukset ovat poistuneet, mutta varmistamme kuitenkin mahdollisuuden säilyttää turvavälit kirkossa.

Kirkolliset toimitukset voi järjestää, terveysturvallisuus huomioiden, ilman henkilömäärärajoitusta

Myös muita kaikille avoimia yleisötilaisuuksia voi toteuttaa ilman henkilömäärärajoituksia terveysturvallisuudesta huolehtien, sekä sisä- että ulkotiloissa.
Kirkollisia toimituksia voidaan järjestää ilman henkilömäärärajoitusta turvaohjeet huomioiden sekä seurakunnan tiloissa että muissa tiloissa, esimerkiksi kasteperheen kotona.

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Toiminnallinen sihteeri
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Lue viikko-ohjelman näköisversio 28.7. - 4.8. (pdf)
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava.

Koronarajoitukset on kumottu Kymenlaaksossa. Jumalanpalvelukset kirkkovieraille avautuivat kesäkuussa. Seurakuntien tilaisuuksia voidaan jälleen järjestää ilman henkilömäärärajoituksia. Tilaisuuksissa huomioidaan edelleen osallistujien terveysturvallisuus. Seuraa ajankohtaista tapahtumaviestintäämme verkossa ja paikallismediassa.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

Värikkäät kirjaimet, joiden sisällä kuvia Valkealan kirkosta ja luonnosta.
Tekijä Ari Luomajoki
Värikäs Valkeala ja sen kirkko. Kuvat ja kuvankäsittely Ari Luomajoki