Jumalanpalvelukset poikkeustilanteessa

Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman seurakuntalaisten läsnäoloa, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme.
Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelus on katsottavissa Valkealan seurakunnan Facebook-sivulla suorana lähetyksenä.

Jumalanpalveluksia eri puolilta Suomea on myös katseltavissa ja kuunneltavissa Yle Areenasta ja radiosta.

Koronavirustilanne: Lue Kouvolan seurakuntien toimenpiteistä poikkeustilanteessa

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kussakin seurakunnassa käytettävissä olevin keinoin.

Valkealan kirkko on auki ma-to klo 12-14 sekä sunnuntaisin klo 11-13  yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten.
Jumalanpalvelukset koronavirustilanteessa, seuraa viestintäkanaviamme aiheesta.

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kalevantie 14
45370 Valkeala
Toiminnallinen sihteeri
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Valkealan seurakuntatoimistossa asiointi toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostilla.

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko -ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Poikkeustilanteesta johtuen Seurakuntien viikko -sivulla julkaistuihin tietoihin saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla. Seuraa viestintäämme ajankohtaisista aiheista.

Kouvolan seurakuntien kirkkovieraille avoimet jumalanpalvelukset alkavat sunnuntaina 7. kesäkuuta. Jumalanpalveluksia kirkoista eri puolilta Kouvolaa lähetetään myös verkossa koko kesän ajan.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Viikko-ohjelman näköisversio
27.5.-3.6.2020

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.