Voimia ja siunausta arkeen!

Jumalanpalvelukset

Kouvolan seurakuntien jumalanpalveluksiin voit osallistua kirkoissa tai verkon välityksellä.

Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa on käytössä tilojen osastoiminen 13. tammikuuta alkaen.  Osastoinnissa kirkkosali tai muu tila jaetaan alueisiin, ja kuhunkin alueeseen voidaan ottaa enintään 10 henkilöä. Kahden osaston välille jätetään riittävä suojavyöhyke. Valkealan kirkossa sisäänkäynti on asehuoneen ovesta, pääsisäänkäynti on suljettu. Tirvan, Tuohikotin ja Voikosken kirkossa 10 henkilön osastoja on tilaan soveltuva määrä. Osastoinnin periaatteita noudatetaan myös hartauksissa ja seuroissa.

Kuoro- ja leiritoiminta ovat tauolla tammikuun loppuun asti. Lasten ryhmätoiminta sekä nuorten vakituinen viikkotoiminta jatkuu, kuitenkin niin, että paikalla saa olla enintään kymmenen aikuista. Aikuisten ryhmät, joissa on alle kymmenen osallistujaa, voivat toistaiseksi jatkaa toimintaansa.

Siunattua Uutta vuotta!

Siunatkoon meitä Jumala, joka tähän asti on ollut kanssamme. Olkoon hän kanssamme tulevina aikoina, jokaisessa päivässä ja yössä, työssä ja levossa, ilossa ja surussa. Nyt ja iankaikkisesti.

Kuvituskuva, jossa peurat vesilähteellä
Kuva kirjasta Nya testamentet (pohjoismaisten taiteilijoiden kuvituksilla)

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Valkealan seurakunta
Kalevantie 14