Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalveluksessa annetaan tarvittavat turvallisuusohjeet kaikille kävijöille. On myös tärkeää muistaa, että kirkkoon ei voi saapua flunssaoireisena.  Tapahtumia järjestetään turvallisuusohjeet huomioiden.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Jumalanpalveluksia eri puolilta Suomea on myös katseltavissa ja kuunneltavissa Yle Areenasta ja radiosta.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kalevantie 14
45370 Valkeala

Toiminnallinen sihteeri
Kalevantie 14
45370 Valkeala
Värikkäät kirjaimet, joiden sisällä kuvia Valkealan kirkosta ja luonnosta.
Tekijä Ari Luomajoki
Värikäs Valkeala ja sen kirkko. Kuvat ja kuvankäsittely Ari Luomajoki