Tervetuloa Valkealan seurakuntaan

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Jumalanpalveluksiin Linkki avautuu uudessa välilehdessävoit osallistua kirkoissa. Seurakuntien toiminnasta löydät tietoa tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tulossa vuonna 2023 helmikuussa leiri - Kaikki saavat tulla!

Lähde leirille 18.2.-19.2.2023 Valkealan opistolle. Kaikki saavat tulla! Tervetulleita perheet, sinkut, lapsiperheet, aikuiset sekä ikäihmiset.
Leirille ilmoittautuminen käynnissä 1.12.2022-15.1.2023. Ilmoittautuminen sähköisesti bit.ly/yhteisleiri
Klikkaa leirin mainoskuvaa ja pääset katsomaan esitettä, minkälaista ohjelmaa on luvassa leirillä.

Haluatko auttaa Ukrainaa?

Parhaiten autat Ukrainaa lähettämällä rahallista apua alueella toimivien järjestöjen kautta. Kirkon Ulkomaanapu ja kirkkojen lähetysjärjestöt vievät apusi perille. Tutustu lahjoituskanaviin tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Toiminnallinen sihteeri