Tervetuloa Valkealan seurakuntaan

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Jumalanpalveluksiin Linkki avautuu uudessa välilehdessävoit osallistua kirkoissa. Seurakuntien toiminnasta löydät tietoa tapahtumakalenteristamme Linkki avautuu uudessa välilehdessäja viikkotoiminnan sivultammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä                        new Instagram logo small full colour png 100x100 pixelsLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Jotakin uutta, jotakin vanhaa! 

Tarjolla on monenlaista, tervetuloa yhdessä etsimään! Uutta on mm. päivärukous kirkolla keskiviikkoisin klo 12, iltamessut Tuohikotissa kerran kk:ssa klo 18, näytelmäryhmä Niinirannassa sekä ponikerho Kuivalassa. Tuttua on mm. sunnuntaisin jumalanpalvelusten alkamisaika kirkolla klo 10, muilla kirkoilla klo 13, lähetyksen ryhmät ja kaikki tutut erilaiset piirit ja toistuvat tapahtumat. 

Haluatko auttaa Ukrainaa? 

Parhaiten autat Ukrainaa lähettämällä rahallista apua alueella toimivien järjestöjen kautta. Kirkon Ulkomaanapu ja kirkkojen lähetysjärjestöt vievät apusi perille. Tutustu lahjoituskanaviin tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme täällä sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Ota yhteyttä

Seurakuntien viikko

Kouvolan seurakuntien viikko-ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin KS Keskiviikossa.

Lue viikko-ohjelman näköisversio 29.11.-6.12. (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Pdf-tiedosto ei ole saavutettava lukulaitteilla.

Lisää Kouvolan seurakuntien tapahtumia löydät tapahtumakalenteristamme.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia verkossa

Minä olen se hyvä paimen ja minä tunnen omani, ja omani tuntevat minun. (Valkealan kirkon seinämaalauksesta)