Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

Legot?

Jäikö legot käyttämättä? Otetaan lahjoituksina käytettyjä legoja vastaan kerho- ja leiritoimintaa varten.

Leirit

Kesäleiri 11.- 13.6. 30e. Niinirannan toimintakeskuksessa (Leiritie 11). Ilmoittautumiset 18.5 mennessä Minnalle sähköpostiin tai puhelimitse (nimi, ikä, osoite, vanhemman puhelin leirin aikana, allergiat ja muu mikä ohjaajien on hyvä tietää ennakkoon). Ohjaajina Annika Hartikainen, Nina Paavola ja Minna Nikki.

Kerhot

Koululaisten kerhot aloittavat syyskauden 3.9. Infoa syksyn toiminnasta tältä sivulta, kirkollisista ilmoituksista sekä kouluilta.

Draamaryhmä

jatkaa toimintaa syksyn tullen.

Big Night

seuraavan kerran syksyllä.

Partio

Partiossa toiminnallista mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Säännöllisten kokoontumisten lisäksi leirejä, retkiä, kilpailuja, tapahtumia. Ota yhteyttä lippukuntien vastuunkantajiin ja tule mukaan!

Utin Pilvenveikot Esko Mänttäri p.040-8225510 esko.manttari@luukku.com

Valkealan Kolmisoihtu Sanna Orasmaa p.040-7045007 sanna.orasmaa@gmail.com