Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

Hyvää kesää! Lisää toimintaa tiedossa syksyn tullen.

Kerhot

Kerhot ovat päättyneet. Kiitos osallistumisesta! Uudet kerhot alkavat syyskuulla.

TIPE-kerho 15.8. alkaen seurakuntakeskuksessa 7-9 -vuotiaille tiistaisin ja perjantaisin klo 12.30 - 15.30 Välipala, askartelua, hartaushetki, pelejä, mahdollisuus läksyjen tekoon. Lisätiedot ja  ilmoittautuminen lastenohjaaja Nina Paavolalle nina.paavola@evl.fi tai 0400 726 828.

Leirit

Kesäleirien ilmoittautumien on päättynyt. Seuraava leiri syksyllä.

Kerhonohjaajien peruskurssi

1. - 2.9.2017

1.9 perjantaina klo 17-20 Kouvolan srk-yhtymän yhteinen kerhonohjaajapäivä Valkealan seurakuntakeskuksella. Ilta jatkuu kerhonohjaajien peruskurssina päättyen 2.9 lauantaina. 10 tunnin pituinen kurssi antaa valmiuksia toimia kerhonohjaajana varhaisnuorten kerhoissa. Kurssilla tutustumme kerhonohjaajan tehtäviin ja aiheina ovat hartauden pitäminen, ensiapu ja turvallisuus sekä ohjaaminen eri tilanteissa. Koko kurssin käymisestä todistus. Lattiamajoitus omilla patjoilla. Ilmainen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Minnalle.

Minna Nikki
Valkealan seurakunta