Päiväkerhot Valkealassa

Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Useimpiin kerhoihin voidaan ottaa lisää lapsia myös pitkin vuotta, ota yhteyttä lapsityönohjaajaan tai suoraan kerhon omaan lastenohjaajaan.

Kerhot ovat maksuttomia.

Syksyn kerhoissa on vielä tilaa!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset elokuun alussa Helena Kokkonen-Nurmela 0400 747 515 tai lastenohjaajat.

Eväät ja tossut reppuun

Pakkaa lapselle mukaan kerhotossut ja pienet eväät. Myös vaihtovaatekerta on joskus tarpeen.

Kerhopaikat ja ajat

Niiniranta (Leiritie 11)

3-vuotiaiden kerho maanantaisin ja perjantaisin kello 9.00 - 11.00 (Ryhmä I: Päivi Pöyry ja Päivi Pulkkinen, Ryhmä II: Niina Paavola ja Minna Löppönen)

4-vuotiaiden kerho tiistaisin ja torstaisin kello 9.00 - 11.30 (Ryhmä I: Päivi Pöyry, Minna Löppönen, Ryhmä II: Päivi Pulkkinen)