Lähetystyö Valkealan seurakunnassa

Anna lahjasi käyttöön ja tule mukaan seurakunnan toimintaan!
Näin voit palvella lähimmäistasi lähellä ja kaukana.

Lapsia Tansaniassa

Operaatio Joulun Lapsi -keräys käynnissä

Tule mukaan keräämään joulumieltä! Valkealan seurakunta on tänäkin vuonna mukana Operaatio Joulun Lapsi -keräyksessä. Saadut paketit toimitetaan Moldovan ja Romanian köyhille lapsille Patmos Lähetysjärjestön kautta. Keräys on ollut suosittu ja keräyspisteitä on jo yli 200 eri puolilla Suomea. Lue lisää keräyksestä.

Pakettien keräysaika on 2.10.-20.11. ja palautusviikko 13.-20.11. Valkealan seurakuntatoimistolla, osoitteessa Kalevantie 14, maanantaisin klo 10-13, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-15 ja torstaisin klo 10-13. Laatikkoaihiot ja ohjeet paketin tekemiseen voi noutaa keräyspisteestä.

Lisätietoja lähetyssihteeri Päivi Koskinen p. 0400 825 445.

Lähetyssarka-puoti,  kirppis ja kahvila

Avoinna ti ja ke klo 12-15 srk-keskuksella, Kalevantie 14

Puodista kotiin ja lahjaksi mm. käsityötuotteita, kortteja, srk:n adresseja, musiikkia ja Repovesi-koruja.
Kirppikseltä vaatteita, astioita ja kirjoja.

Puodin tuotolla tuetaan tyttöjen turva- ja orpokotia Angolassa, Beit Sahourin koulua Israelissa ja Parikanniemen säätiötä.

Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin. Mikäli tunnet innostusta osallistua kahvilan, puodin ja kirppiksen toimintaan, ota yhteyttä Saimi Valkamaan, puh. 040 715 3355.

Tervetuloa ostoksille!

Lähetyspiirit Valkealassa

Lähetyspiirit ovat yhdessäolon paikkoja, joissa rukoillaan nimikkolähettien ja -kohteiden puolesta.  Piirit kokoontuvat yleisesti kotona, joissa kahvikupposen äärellä löydetään uusia ideoita ja toimintatapoja lähetysvarojen hankkimiseen ja evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin tapaamisiin!

Lähetyspiirejä kokoontuu:

Anttilassa, sovittuina aikoina

Kirkonkylässä, srk-keskuksen alasalissa sovittuina aikoina

Kouvolan kylällä, sovittuina aikoina

Multamäki, srk-keskuksen alasalissa sovittuina aikoina

Oravala, sovittuina aikoina

Tirva, sovittuina aikoina

Toikkala, sovittuina aikoina

Tuohikotti, kirkon sivusalissa sovittuina aikoina

Käsityöpiiri, Työmytuvalla (Huilipaikan alakerta) joka kuukauden toinen maanantai klo 12-16

Lisätietoja lähetyssihteeri Päivi Koskinen p. 0400 825 445.

Päivi Koskinen
Lähetyssihteeri