Lähetystyö Valkealan seurakunnassa

Anna lahjasi käyttöön ja tule mukaan seurakunnan toimintaan!
Näin voit palvella lähimmäistasi lähellä ja kaukana.

Lapsia Tansaniassa

Lähetystyön Kevätarpajaiset 5.3.-20.4.2018

Arpajaisten pääpalkintona on Matkapoikien ja lähetystyön lahjakortti  Pärnuun, Spa-hotelli 4 pv/2 hlö. Puolihoito / 4 hoitoa / hlö (to-su) 600 €. Lisäksi paikallisilta yrityksiltä lahjakortteja ja palkintoja ja lähetyspuodin tuotteita.

Arpoja voi ostaa seurakuntatoimistosta aukioloaikoina, Kalevantie 14 tai kylillä myyjiltä. Arvan hinta on 2 € ja arpoja on myynnissä 1500 kpl. Arvonnan tuloksesta ilmoitetaan Kouvolan Sanomien kirkollisissa viikolla 19 sekä seurakunnan nettisivuilla.

Voitot voi periä 14.5. 2018 alkaen Valkealan seurakunnan lähetystoimistolta, Kalevantie 14.

Arvonnan tuotto kohdennetaan nimikkolähetystyön tukemiseen lähetysjärjestöjen kautta.

Lisätietoja Päivi Koskinen p. 0400 825 445, paivi.koskinen(at)evl.fi

Lähetyspiirit Valkealassa

Lähetyspiirit ovat yhdessäolon paikkoja, joissa rukoillaan nimikkolähettien ja -kohteiden puolesta.  Piirit kokoontuvat yleisesti kotona, joissa kahvikupposen äärellä löydetään uusia ideoita ja toimintatapoja lähetysvarojen hankkimiseen ja evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin tapaamisiin!

Lähetyspiirejä kokoontuu:

Anttilassa, sovittuina aikoina

Kirkonkylässä, srk-keskuksen alasalissa sovittuina aikoina

Kouvolan kylällä, sovittuina aikoina

Multamäki, srk-keskuksen alasalissa sovittuina aikoina

Oravala, sovittuina aikoina

Tirva, sovittuina aikoina

Toikkala, sovittuina aikoina

Tuohikotti, kirkon sivusalissa sovittuina aikoina

Käsityöpiiri, Työmytuvalla (Huilipaikan alakerta) joka kuukauden toinen maanantai klo 12-16

Lisätietoja lähetyssihteeri Päivi Koskinen p. 0400 825 445.