Kuvituskuva lapsista leikkimässä.

Perhekerhot Anjalankoskella

 

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä.  Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Ota lapselle mukaan kerhotossut. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Myllykosken, Kaipiaisten ja Inkeroisten perhekerhot kokoontuvat parillisilla viikoilla, joka toinen viikko. Myllykosken perhekerhossa on mukana Eeva Hietaharju, Kaipiaisissa Mirva Ekman ja Inkeroisissa Leena-Kaisa Katajala.

Anjalan, Ummeljoen perhekerhot kokoontuvat parittomilla viikoilla, joka toinen viikko. Sippolan iltaperhekerho kokoontuu parittomalla viikolla klo 16.30-18.30. Syyslomalla ei ole perhekerhoja. Anjalan perhekerhossa on mukana Mirja Nopanen, Ummeljoella Leena-Kaisa Katajala ja Sippolassa Minna Halonen.

Tervetuloa mukaan!

 

Kuvituskuva tytöstä.

Muskarit

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen.

Kirkkomuskarien teemat vaihtelevat, mutta mukana on yleisesti käytetyn muskarimateriaalin lisäksi hengellistä aineistoa. 

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä laulettu, leikitty ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarissa on kiva tavata muita lapsia ja aikuisia ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita. Kirkkomuskari antaa myös hyvän pohjan jatkaa musiikkiharrastusta seurakunnan lapsikuorossa.

Kirkkomuskarit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla vaikka kesken kauden. Muskareihin voi osallistua kaikista yhtymän alueen seurakunnista.

Kirkkomuskarit torstaisin klo 17-17.45. Tervetuloa alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. 

Muskareihin ilmoittaudutaan etukäteen (viimeistään edellisenä päivänä ennen klo 16) Viena Kontkaselle puh. 040 7685 378. 

Muskareissa ovat mukana lastenohjaajat sekä kanttori. Lisätietoja voi kysellä lastenohjaajilta. Julkaisemme muskareita myös some-kanavilla kerran kuukaudessa.

Muskareita keväällä 2022:

  • 21.4. Triadi, Eija-sali
  • 28.4. Sippolan kirkko
  • 5.5.   Anjalan srk-talo
  • 19.5. Triadi, Eija-sali