Perhekerhot Anjalankoskella

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä.  Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Ota lapselle mukaan kerhotossut. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kerhossa tarjotaan kahvia, mehua ja pientä purtavaa.

Myllykosken perhekerho on muuton takia tauolla 16.10. ja 30.10.  Myllykosken perhekerho jatkuu 13.11. uusissa tiloissa kirkon yhteydessä.

Perhekerhot syksyllä 2020

Inkeroisten, Myllykosken ja Kaipiaisten perhekerhot aloittavat syksyllä toiminnan 21.8. klo 9-11.30. ja kokoontuvat parillisilla viikoilla aina 27.11. asti.

Anjalan, Sippolan ja Ummeljoen perhekerhot aloittavat syksyllä 11.9. klo 9-11.30 ja kokoontuvat parittomilla viikoilla 4.12. asti.

Syyslomaviikolla ei ole perhekerhoa ja kausi päättyy perheiden ja päiväkerhojen yhteiseen joulukirkkoon Anjalan kirkossa 10.12. klo 18.

Tapahtumia voit seurata sivun alareunan tapahtumalistauksesta.

Lapsia askartelemassa pöydän ääressä.