Perhekerhot Anjalankoskella

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä.  Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Ota lapselle mukaan kerhotossut. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kerhossa tarjotaan kahvia, mehua ja pientä purtavaa.

Tiukemmat rajoitukset jatkuvat alueellamme, joten valitettavasti perhekerhoja ei voida ainakaan vielä tammi- ja helmikuussa järjestää. Toivomme, että pääsisimme pian kokoontumaan. Voimia arkeen!

Perhekerhot keväällä 2021

Anjalan ja Sippolan perhekerhot aloittavat mahdollisuuksien mukaan perjantaisin klo 9-11 ja kokoontuvat parittomilla viikoilla 14.5. asti, jos toimintaan ei kohdistu pandemian vuoksi erityisiä rajoitteita.

Inkeroisten, Myllykosken ja Kaipiaisten perhekerhot aloittavat toiminnan mahdollisuuksien mukaan perjantaisin klo 9-11 ja kokoontuvat parillisilla viikoilla aina 21.5. asti, jos toimintaan ei kohdistu pandemian vuoksi erityisiä rajoitteita.

Talvilomaviikolla ei ole perhekerhoa ja kausi päättyy perheiden ja päiväkerhojen yhteiseen kevätkirkkoon Sippolan kirkossa 27.5. klo 18.

Tapahtumia voit seurata sivun alareunan tapahtumalistauksesta.

Lapsia askartelemassa pöydän ääressä.