Perhekerhot Anjalankoskella

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä.  Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Ota lapselle mukaan kerhotossut. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kerhossa tarjotaan kahvia, mehua ja pientä purtavaa.

Kerhot alkavat 15.1. ja 25.1. -19 alla olevan aikataulun mukaisesti.

Anjala

Seurakuntatalo (Anjalantie 3)
Mirja Nopanen, Marika Lohman-Mettälä
Joka toinen perjantai, klo 9.30 - 11.00 (parilliset viikot)

Sippola

Sippolan koululla, Sippolantie 15, eskarin yläkerrassa                                                                               Minna Halonen
Joka toinen perjantai  klo 9.30 - 11.00 (parilliset viikot).

Myllykoski

Paperitehtaantie1                                                                                                                                             Eeva Hietaharju
Joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo17.00-18.30.

Inkeroinen

Seurakuntatalo (Terholantie  4)
Leena-Kaisa Katajala
Joka toinen perjantai  klo 9.00 - 10.30 (parilliset viikot).

Elomaan talo

Huvikuja 2
Minna Halonen
Joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 9.00-11.00

Myllykoski MUSKARI ja PERHEKERHO (joka toinen viikko (parilliset viikot)

Paperitehtaantie1                                                                                                                                     Muskari kokoontuu  klo 9 - 9.45, tämän jälkeen kerho jatkuu perhekerhona klo 9.45 - 11.00. Muskarissa mukana kanttori Risto Eskola, perhekerho Eeva Hietaharju, Miisa Makkonen.

Ummeljoen

perhekerholaiset voivat osallistua päiväkerhoon torstaisin klo 9-11.

Poikia kerhossa