Niinirannan toimintakeskus

Leiritie 11 , 45360 Valkeala

Niinirannan toimintakeskus

Niiniranta on lasten ja nuorten toimintakeskus, jossa kokoontuvat perhekerhot, päiväkerhot, 7-14 -vuotiaat tytöt ja pojat, isoskoulutus, nuortenillat, partioryhmiä... Niinirannassa pidetään kesäisin rippileirejä ja ympäri vuoden lyhyempiä leirejä ja erilaisia juhlatilaisuuksia.

Päärakennuksessa on sali ja suurtalouskeittiö, nuortentila ja kerhotila sekä majoitushuoneita ja pieni sisäsauna. Majoitustilaa on yhteensä 58 hengelle: vanhalla puolella neljä kuuden hengen huonetta, uudella puolella viisi kuuden hengen huonetta. Lisäksi kaksi kahden hengen "ohjaajan" huonetta.
Rakennuksessa on myös lapsityön toimisto.

Lappalanjärven rannalla on tilava kesäkäyttöinen saunarakennus. Pihapiiristä löytyy myös tunnelmallinen jyväkirkko sekä vanha päärakennus "lasipalatsi".

Niinirannan tilojen vuokraustiedustelut ja varaukset Valkealan seurakuntatoimistosta.

Hinnasto löytyy seurakuntayhtymän leirikeskustilojen sivuilta.

Leiritie 11, 45360 Valkeala

Perhekerho (Puuro-perjantai)