Perheneuvonta

Kirkon perheasian neuvottelukeskukset ovat erikoistuneet  tukemaan ja auttamaan parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Tarjoamme myös työnohjausta ja koulutusta.

Osoitteemme on Hovioikeudenkatu 8G, 45100 Kouvola

Tavoitat meidät arkisin ma-pe klo 10 - 12 sekä ma klo 13-14 puhelimitse numerosta 040 714 0556
(puhelinajan mahdollisista päiväkohtaisista muutoksista ilmoitetaan puhelinvastaajassa).
Saat meihin yhteyden myös jättämällä viestin vastaajaan tai lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 714 0556.
Yhteydenotto on mahdollista myös sähköpostilla perheneuvonta.kouvola(at)evl.fi.

Vastaanotot vain ajanvarauksella arkisin kello 8-16 ja korona-epidemian vuoksi myös etäyhteydellä.

Perheneuvonnan etusivulle: http://www.kouvolanseurakunnat.fi/apua-ja-tukea/perheneuvonta

Jaana Heikkinen

Vastaanottosihteeri; vastaanotto- ja kriisityö, tukikeskustelut

Sosionomi (AMK), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti