Perheneuvonta

Kirkon perheasian neuvottelukeskukset ovat erikoistuneet  tukemaan ja auttamaan parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Tarjoamme myös työnohjausta ja koulutusta.

Osoitteemme on Hovioikeudenkatu 8G, Kouvola

Tavoitat meidät arkisin klo 10 - 12 puh. 040 714 0556 (puhelinajan muutoksista ilmoitetaan puhelinvastaajassa) tai sähköpostilla perheneuvonta.kouvola(at)evl.fi. Saat meihin yhteyden myös jättämällä viestin puhelinvastaajaan tai lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 714 0556.

Vastaanotot vain ajanvarauksella arkisin kello 8-16.

Perheneuvonnan etusivulle: http://www.kouvolanseurakunnat.fi/apua-ja-tukea/perheneuvonta

Vastaanottosihteeri; vastaanotto- ja kriisityö, tukikeskustelut

Sosionomi (AMK)

Perheneuvoja (ma.)
Seurakuntatyön erityispalvelut

TM, MuM Määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Perheneuvonnan johtaja
Seurakuntatyön erityispalvelut

TM, VET-perheterapeutti, pariterapeutti, psykoterapeutti, työnohjaaja, työyhteisökonsultti

Perheneuvoja