Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään syyskaudella joka toinen viikko vuorotellen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja Korian Monitoimitalon nuortentiloissa. Leirejä pyritään järjestämään syksyllä ja keväällä, retkiä ja muita tapahtumia järjestetään satunnaisesti ympäri vuoden. Kuvamateriaalia, infoa ja muuta löytyy suoraan nuorisotyön somekanavista, Facebookista ja Instagramista.

Isoskoulutus on yksi nuorisotyön kulmakivistä ja isosia tarvitaan leireillä ympäri vuoden, suurimpina työllistäjinä 7-14 -vuotiaiden varhaisnuorten leirit ja rippikoulut. Isoskoulutus alkaa elokuussa ja kestää kevääseen asti. Isoskoulutuksesta löydät enemmän tietoa tuosta vasemmalta, klikkaa "isoskoulutus"

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

Retki Maata Näkyvissä-festareille

Kouvolan seurakuntayhtymä järjestää retken Maata Näkyvissä-festareille 16.-18.11. Luvassa on tasokasta gospel-musiikkia (video ylempää), sekä paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja käytäväpelien muodossa. Viikonlopun aikana jokaisella festarivieraalla on mahdollisuus osallistua erilaisiin pienryhmäluentoihin ja -keskusteluihin sekä henkilökohtaiseen sielunhoitoon. Maata Näkyvissä festareilla ei sanoman sisällöstä tingitä – alusta asti evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on ollut tapahtuman keskiössä.

Hinta retkelle on koko festaripaketin osalta (sis. majoituksen, ruokailut, festarirannekkeen ja festarilehden) 75€ ja koko paketti ilman majoitusta on 68€. Jos sinulla on talodellisia haasteita, ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan. Kuljetus festareille lähtee perjantaina 16.11 Valkealasta n. klo 12 ja poimii matkan varrelta eri seurakunnista osallistujia kyytiin. Paluu sunnuntaina 18.11 n. klo 19. Aikataulut tarkentuvat kun lähtijöiden määrä sekä bussireitti on selvillä.

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään parillisina viikkoina vuorotellen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja Korian monitoimitalon nuortentiloissa. Elimäellä nuortenillat järjestetään keskiviikkoisin ja Korialla perjantaisin alkaen. Nuortenilloissa on tarjolla toimintaa, lautapelejä, biljardia, pingistä, keskustelua tai ihan vaan vapaata oleskelua. Toisinaan saattaa olla myös jotain pientä purtavaakin esillä.

Syksyn keskiviikkoillat Elimäellä seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa klo 14:30-19 järjestetään 22.8, 19.9, 17.10, 14.11, 12.12

Ja perjantai-illat Korialla monitoimitalon nuorisotiloissa klo 17-21 puolestaan 7.9, 5.10, 2.11, 30.11, 14.12

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajalta

Nuorten bändi

Nuorilla on oma bändi, joka harjoittelee maanantaisin klo 14:30 alkaen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarin bändikämpässä. Bändissä pääsee soittamaan ja laulamaan erilaisia biisejä, tekemään omia sovituksia ja esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Aikaisempaa musiikkitaustaa ei vaadita, bändissä voi ottaa myös ensiaskeleensa kohti musiikkiharrastusta ja opetella soittamaan erilaisia soittimia!

Esiintymisiä on silloin tällöin, lähinnä seurakunnan omissa tapahtumissa. Esiintyminen ei ole pakollista, mukaan voi tulla vaikkei haluaisikaan esiintyä. Kysy lisää nuorisotyönohjaajalta

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu