Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään syyskaudella 2022 joka viikko Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisotila Kellarissa. Kevätkaudella 2023 palaamme Korian monitoimitaloonkin! Isoskoulutus kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa. Nuorisotyö pyrkii myös järjestämään nuorille leirejä ja retkiä, niistä - ja kaikesta muustakin toiminnastamme - saat lisätietoja täältä, instagramistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja facebookistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään joka perjantai nuorisotila Kellarissa kello 14.30 alkaen. Paikalla saa olla kello 20.00 asti! Tarjolla on yleensä pientä purtavaa!

Elimäen seurakunnan logo

Nuorten bändi

Nuorten on oma bändi Suuri Rajaton Koti etsii aktiivisia, musiikista innostuneita nuoria! Bändissä pääsee soittamaan ja laulamaan erilaisia biisejä, tekemään omia sovituksia ja esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Aikaisempaa musiikkitaustaa ei vaadita, bändissä voi ottaa myös ensiaskeleensa kohti musiikkiharrastusta ja opetella soittamaan erilaisia soittimia!

Esiintymisiä on silloin tällöin, lähinnä seurakunnan omissa tapahtumissa. Esiintyminen ei ole pakollista, mukaan voi tulla vaikkei haluaisikaan esiintyä. Kysy lisää nuorisotyönohjaajalta