Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään syyskaudella joka toinen viikko vuorotellen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja Korian Monitoimitalon nuortentiloissa. Leirejä pyritään järjestämään syksyllä ja keväällä, retkiä ja muita tapahtumia järjestetään satunnaisesti ympäri vuoden. Kuvamateriaalia, infoa ja muuta löytyy suoraan nuorisotyön somekanavista, Facebookista ja Instagramista.

Isoskoulutus on yksi nuorisotyön kulmakivistä ja isosia tarvitaan leireillä ympäri vuoden, suurimpina työllistäjinä 7-14 -vuotiaiden varhaisnuorten leirit ja rippikoulut. Isoskoulutus alkaa elokuussa ja kestää kevääseen asti. Isoskoulutuksesta löydät enemmän tietoa tuosta vasemmalta, klikkaa "isoskoulutus".

Kevään 2020 isoskoulutusleiri järjestetään Puhjonrannassa 13.-15.3. Iskoleirille ovat tervetulleita kaikki ikään tai kokemukseen katsomatta, oheisesta linkistä pääsee ilmoittautumaan: https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=8eb99d14a78599c127f601284af4e09b503&lang=fi

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

YouTube-video

Isos- ja yövahtihaku ripareille ja kesän varhaisnuorten leireille on nyt käynnissä!

Kesä tulee taas ja isosille sekä yövahdeille on tarvetta! Rippileiri, päivärippikoulu ja varhaisnuorten leirit suorastaan huutavat isosia ja yöllisen rauhan vartijoita.Tule mukaan tekemään ikimuistoisia leirejä ja viettämään aikaa mitä parhaimmassa seurassa. Ei haittaa vaikka olisit ensimmäistä kertaa hakemassa tai jo kokenut konkari, kaikkia tarvitaan. Samassa hakukaavakkeessa kysytään myös halukkuutta toimia isoisosena. Rippileiri järjestetään Puhjonrannassa, päivärippikoulu Elimäen seurakuntakeskuksella ja varhaisnuorten leirit niinikään Puhjonrannassa. Halutessasi voit hakea vaikka joka leirille ja jokaista työtehtävää (yövahti K-18), mutta muista laittaa asiat toivejärjestykseen. Hakuaikaa on 15.3 asti. Käy täyttämässä hakukaavake ja ei muuta kuin innolla kesää odottamaan!

Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä: https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=30745d8d1e9c575164cab5ae5439b05b501&lang=fi

Nuorten bändin konsertti

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään parillisina viikkoina vuorotellen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja Korian monitoimitalon nuortentiloissa. Elimäellä nuortenillat järjestetään keskiviikkoisin ja Korialla perjantaisin alkaen. Nuortenilloissa on tarjolla toimintaa, lautapelejä, biljardia, pingistä, keskustelua tai ihan vaan vapaata oleskelua. Toisinaan saattaa olla myös jotain pientä purtavaakin esillä.

Kevään nuortenillat järjestetään perjantaisin pääsääntöisesti parittomilla viikoilla vuoroin Korialla ja Elimäellä. Korian illat pidetään monitoimitalon nuorisotiloissa ja Elimäen illat srk-keskuksen nuorisokellarilla. Talvilomaviikolla ei ole nuorteniltaa.

Korian illat ovat 17.1, 14.2, 24.4 ja 22.5. Elimäellä illat ovat 31.1, 28.2, 27.3 ja 8.5

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajalta

Nuorten bändi

Nuorten on oma bändi Suuri Rajaton Koti harjoittelee maanantaisin klo 14:30 alkaen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarin bändikämpässä. Bändissä pääsee soittamaan ja laulamaan erilaisia biisejä, tekemään omia sovituksia ja esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Aikaisempaa musiikkitaustaa ei vaadita, bändissä voi ottaa myös ensiaskeleensa kohti musiikkiharrastusta ja opetella soittamaan erilaisia soittimia!

Esiintymisiä on silloin tällöin, lähinnä seurakunnan omissa tapahtumissa. Esiintyminen ei ole pakollista, mukaan voi tulla vaikkei haluaisikaan esiintyä. Kysy lisää nuorisotyönohjaajalta

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu