Elimäen seurakunnan nuoret

Nuorisotyön toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on viikkotoimintaa nuorteniltojen ja isoskoulutuksen merkeissä, sekä erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä.

Mitä? Missä? Milloin? Täh?

Nuortenillat järjestetään syyskaudella joka toinen viikko vuorotellen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja Korian Monitoimitalon nuortentiloissa. Leirejä pyritään järjestämään syksyllä ja keväällä, retkiä ja muita tapahtumia järjestetään satunnaisesti ympäri vuoden. Kuvamateriaalia, infoa ja muuta löytyy suoraan nuorisotyön somekanavista, Facebookista ja Instagramista.

Isoskoulutus on yksi nuorisotyön kulmakivistä ja isosia tarvitaan leireillä ympäri vuoden, suurimpina työllistäjinä 7-14 -vuotiaiden varhaisnuorten leirit ja rippikoulut. Isoskoulutus alkaa elokuussa ja kestää kevääseen asti. Isoskoulutuksesta löydät enemmän tietoa tuosta vasemmalta, klikkaa "isoskoulutus"

Tule mukaan, ideoidaan yhdessä, miltä seurakuntamme nuorten toiminta tulee näyttämään!

Isos- ja yövahtihaku kesän ripareille ja varhaisnuorten leireille

Hae nyt!

Kesän leireille ja päiväriparille haetaan taas isosia ja yövahteja, valittavissa on kolme riparia ja kaksi varhaisnuorten leiriä. Yövahdin tehtävässä tulee olla täysi-ikäinen, isoshakuun riittää, että on parhaillaan isoskoulutuksessa tai isoskoulutuksen jo käynyt. Mihinkään tehtävään ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, nyt on oiva tilaisuus kokeilla myös jotain uutta! Haku päättyy 7.4

Tästä linkistä pääset hakulomakkeeseen: https://www.mvs.fi/srk/kouvolansrky/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=806e32c539e6788a99fbc697f3484a2f392&lang=fi

Mikäli tulee ongelmia, haasteita tai kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Nuortenillat

Nuortenillat järjestetään parillisina viikkoina vuorotellen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa ja Korian monitoimitalon nuortentiloissa. Elimäellä nuortenillat järjestetään keskiviikkoisin ja Korialla perjantaisin alkaen. Nuortenilloissa on tarjolla toimintaa, lautapelejä, biljardia, pingistä, keskustelua tai ihan vaan vapaata oleskelua. Toisinaan saattaa olla myös jotain pientä purtavaakin esillä.

Syksyn keskiviikkoillat Elimäellä seurakuntakeskuksen nuorisokellarissa klo 14:30-19 järjestetään 22.8, 19.9, 17.10, 14.11, 12.12

Ja perjantai-illat Korialla monitoimitalon nuorisotiloissa klo 17-21 puolestaan 7.9, 5.10, 2.11, 30.11, 14.12

Lisätietoja saa nuorisotyönohjaajalta

Nuorten bändi

Nuorilla on oma bändi, joka harjoittelee maanantaisin klo 14:30 alkaen Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarin bändikämpässä. Bändissä pääsee soittamaan ja laulamaan erilaisia biisejä, tekemään omia sovituksia ja esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Aikaisempaa musiikkitaustaa ei vaadita, bändissä voi ottaa myös ensiaskeleensa kohti musiikkiharrastusta ja opetella soittamaan erilaisia soittimia!

Esiintymisiä on silloin tällöin, lähinnä seurakunnan omissa tapahtumissa. Esiintyminen ei ole pakollista, mukaan voi tulla vaikkei haluaisikaan esiintyä. Kysy lisää nuorisotyönohjaajalta

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu