Kouvolan seurakuntien viittomakielinentyö

Toiminta kokoaa kerran kuukaudessa kuuroja seitsemän seurakunnan alueelta retkille, kirkkopyhiin ja kerhoon. Kirkkopyhiä vietämme yhdessä Kotka-Hamina-alueen kuurojen kanssa. Yhteisissä kokoontumisissa on ammattitulkki.

Yhtymän viittomakielisestä toiminnasta vastaavat Kouvolan seurakunnan diakonissa Ulla Torniainen (viittomakieltä käyttävä) ja kuurojenpappi Seppo Laukkanen.

Olet tervetullut viittomakieliseen seurakuntaan keskustelemaan hengellisistä asioista ja kokemaan yhteyttä. Yhdessä jaksamme paremmin ja voimme jakaa myös oman elämämme iloja ja suruja.

Kuurojen tapahtumista on tietoa Kouvolan Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa: yhteiset tapahtumat, seurakunnan internetsivuilla, facebookissa ja myös teksti-tv:n kuurojen sivuilla 558.

Ulla Torniainen
Diakonissa

Kouvolan seurakunta
ulla.torniainen@evl.fi

Seppo Laukkanen
Kuurojenpappi
seppo.laukkanen@evl.fi
050 355 9819

Tervetuloa mukaan viittovan seurakunnan toimintaan <3 . Tässä alla linkki syksyn 2022 tapahtumiin.  Klikkaa linkkiä, niin se aukeaa.

SYKSYN 2022 VIITTOMAKIELISEN TYÖN OHJELMA

Kuurojen pappi Seppo Laukkanen seisoo Langinkosken kirkon alttarilla ja viittoo kirkkokansalle: Tervetuloa.
Kuurojenpappi Seppo Laukkanen toivottaa tervetulleeksi Kuurojen kirkkopyhään Kotkaan 19.1.2020

Kotkan kirkkopyhään osallistujat viittovat yhteistä virttä.
Kotkan kirkkopyhään osallistujat viittovat yhteistä virttä. Tulkki toimii esiviittojana.

Leiriläiset luontopolulla kävelemässä, järvi näkyy vasemmalla puolella.
Viittomakielisten leiripäivä Lappeenrannassa 21.5.2022